Nunta in Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Salutare,

Azi am fost la Carmen Stil.... trebuia sa ma avertizati si pe mine de scorurile de acolo ca sa nu sufar socul pe care l-am avut ... Cica cel mai mic pret la pachete de mireasa(coafura, manichiura, pedichiura si machiaj) 4 meleoane.......!

Asa ca m-am dus la Sei Bella din tudor si mi-am facut rezervare la cele de mai sus,.... ce-o iesi o iesi dar macar economisesc 2 meleoane .

Cam atat pe azi.... sper sa mai rezolv sapt viitoare alte chestii...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cum sa fie 4 milioane???nu cred..anul trecut era 1.7mil cel mai ieftin pacvhet de mireasa

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare dragutzelor!!!!
Lili copilul a fost conceput undeva prin decembrie ,nu prea stim cand ca ne-a luat prin surprindere...credem noi ca undeva pe la Craciun!!!!
Dana eu am vazut prima oara friptura adusa asa la Brasov si mi-a placut tare mult...nu le-am cerut celor de la onyx pt ca noi la un fel am avut batal (un fel de berbec)pe care l-au facut la protap pe terasa...si eu zic ca a fost suficient pt meseni...dar la Brasov mi-a placut tare mult ideea...cum s-au stins luminile si s-a aprins podeaua :)))
Criss bine ai revenit cu informatii...sanatate multa...e foarte bine ca vrei sa iti faci analize ,sa fii sigura!!De preturi la ce ai intrebat eu nu stiu...totul cum am scris mai sus cu costum a fost 17 milioane la Dynasty..dar cred ca in jur de maxim 2 milioane:vesta si lavaliera..la Dynasty ei au seturi camasa cu vesta si lavaliera in sensul ca la camasa gulerul si manecile au pe margine acelasi model ca cel de pe vesta..de bijuuri cred ca sigur gasesti ceva frumos...si la capitolul asta iar nu stiu ca le-am avut imprumutate..iar eu am avut pe umeri in aprilie un sal si a fost suficient..nu mi-a fost frig deloc..l-am luat de la Decora de unde am luat si rochia.
Enderbaby ce scump!!!!La sei bella mie in aprilie mi-au zis ca un coc de mireasa e 500 mii si machiajul 300 mii.
Spor la pregatiri!!!!

35+

Mergi la inceput

Intr-adevar si eu vazusem pe undeva pe forum ca anul trecut era 1,7 mil si de asta m-am si dus, dar cand am ajuns acolo era un tip si mi-a zis ca cel mai mic pachet de mireasa e 4 mil apoi 5 apoi 6, unde de 6 mil te face direct sefa. Acuma cred ca intelegeti ca mi-a cazut fatza si le-am zis ca ma mai gandesc si am plecat spre Sei bella unde pachetul de mireasa costa 2 mil dar iti mai face si nu-sh ce tratamente din cate am inteles si o reducere de 10% cand iei tot ce e in pachet. Eu n-am luat pachetul ci le-am luat separat si fara tratamente asa ca o sa fie mai putin de 2 mil, dar acu ma gandeam ca mai bine luam tot pachetul .

As vrea azi sau maine sa merg sa-mi stabilesc meniul, ca mama pleaca la bucuresti sa faca haine nashei si vara-mii si nu vreau sa aleg singurica ca apoi imi sare lumea in cap ca de ce am luat mai stiu eu ce .

Va pup si spor la orice faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

O gramada de bani! Eu cu coafeza mea am fost tare incantata, ea m-a facut pe la toate nuntile la care am fost eu si mereu am fost apreciata. Si nici nu costa in halul asta. Iar personal, pt manichiura si pedichiura nu cred ca se merita sa dai prea multi bani, te poti face si singurica f bine. Insa la machiaj am alta parere, cred ca tb facut profesionist cu produse de calitate. Eu m-am facut mereu cu ce am pe acasa si in poze se vede ca si cum nu as fi machiata.
In rest tuturor!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Lil, in principiu la mine problema nu e cine ma coafeaza ci parul meu care e ffff dificil de coafat..... asa ca prefer sa fiu data cu produse profesionale, poate poate iese ceva bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Parerea mea: fa-ti o proba inainte. Ca sa ai vreme sa schimbi ceva in caz ca nu-ti place cum sta treaba. De ex: mie mi-o placut mult cum te-o facut L. la cununia ta civila, dar din cate vad tu nu esti la fel de multumita. si bafta sa gasesti ceea ce-ti doresti!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaaida spune:

buna tuturor,

dupa o lunga pauza, iata-ma din nou pe forum....
Nunta a trecut foarte repede, insa a fost f. frumoasa.
Cu mici exceptii a fost totul perfect.

Fotografii nu am deocamdata, ptr ca a trebuit sa plec dupa nunta si nu am primit deocamdata decat negativele si cateva fotografii.

Si eu am fost coafata la Carmen Stil, de sefa, si mi-a placut f. mult, numai ca in fotografii arat mult mai matura decat in realitate. Machiajul a fost cam puternic; mi-au spus ca in cateva ore nu va mai fi asa puternic, insa de unde??? a tinut chiar prea mult...

La Barboi mi s-au pus si mie aceleasi intrebari....insa pe mine nu m-au deranjat. Din contra preotul mi-a placut f. mult, chiar si la botezul sotului a facut f. multe glume.
Pe mine de ex. m-a deranjat fotograful, care in timpul nuntii astepta mereu de la mine un semn cand sa fotografieze. Mi-ar fi placut ca el sa surprinda momentele imp. si nu eu mereu sa stau la panda si sa-i spun cand sa ne fotografieze.

Insa formatia a fost excelenta.....toate genurile, fara manele, si am dansat pana la ora 6 dimineata.

Va pupic pe toate si imediat ce primesc CD-uri cu fotografiile le postez pe site.

o zi buna, elenaaida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Fetelor, salutare:) Am fost si eu azi la Carmen Stil, si m-am convins de preturi: 4 milioane coafat, machiat, manichiura si pedichiura. Am intrebat separat, doar coc si machiaj, 2350.000. Asadar, stau si ma intreb cat costa un pachet pentru mireasa la Maviov?!!. Si totusi nu imi explic de ce in mai pachetul pt mireasa era 1,7 mil, la Carmen, si acum 4 mil. Chiar sunt....nesimtitiSper ca nu jignesc pe nimeni. Eu sunt hotarata sa mai prospectez piata, ca acolo e foarte scump. Bafta la cautari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salutare!
Elenaaida> Felicitari! Casa de Piatra! asteptam pozici
Nusa> ce faci draguto? in concediu? te pup
Noi plecam maine dimineata spre Chisinau, iar vineri cununam, va fi si cununia civila si cea religioasa pana la urma. Locatia restaurantului s-a schimbat insa intre timp din interiorul Teatrului National s-au mutat in interiorul Filaromonicii! Mie mi se pare tare amuzant sa te petreci intr-o institutie de cultura, dar poate asa e acolo! Speram sa iesim bine, cam am emotii fiind primii fini si tocmai acolo si sper fara multe traditii ca nu le cunosc..va povestesc cum a fost luni!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput