Nunta in Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta78 spune:

Dragele mele, eu am fost la nunta unei prietene care s-a coafat la Carmen Stil si a fost superba. A coafat-o o tipa Oana si a luat pachetul pt mireasa, care in luna mai, cand a avut ea nunta cuprindea manichiura + pedicgiura + coafat + machiaj si costa 1.700.000 lei. Cred ca tot acolo o sa merg si eu.
Am o intrebare: daca imi fac pasaport acum, inainte de nunta, pot sa plec cu el in luna de miere,la cateva zile dupa nunta, mai e valabil sau trebuie sa-l schimb ( si pe el si buletinul)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by speranta78
Am o intrebare: daca imi fac pasaport acum, inainte de nunta, pot sa plec cu el in luna de miere,la cateva zile dupa nunta, mai e valabil sau trebuie sa-l schimb ( si pe el si buletinul)?

Eu am umblat cu pasaportul vechi inca 2 ani dupa casatorie. Ideea e sa nu-ti schimbi (inca) buletinul.

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Salutari fetelor!
Vad ca sunteti active, miresici sau nu, mai mult foste miresici care au ramas fidele forumului!Eu nu ma pot lauda cu asa ceva.Am avut cateva probleme plus ca am fost plecata in concediu in tarile calde!
Felicitari Dana, ai poze frumoase, mi-a placut mult rochia ta!
Si finii mei vor sa faca poze in gradina botanica, numai ca va fi luna noiembrie si ei spera ca macar acolo sa mai gaseasca ceva verdeatza!

Salutari Darria, Nusha!
Sunt suparata pe cineva de aici care mi-a trimis mailuri cand a avut nevoie de informatii, i-am raspuns cu mare placre dar mai apoi nu a mai dat nici un semn de viata nici macar cand i-am scris eu intreband-o ce mai face si cum a rezolvat problemele!Si cand ma gandesc ca eram gata gata sa imi pun in joc unele relatii pentru ea!!!..si fara sa o cunosc!
Imi pare rau pentru asta!

In rest, sunt bine, as vrea sa fac un bebe dar am unele probleme de sanatate care nu imi permit si va trebui sa mai astept!
Ma bucur ca sunteti fericite, ma bucur ca aud de nunti si de nashii!
Abia astept si eu sa fiu nasha si sa retraiesc (cum spunea cineva) momentele nuntii!

Va pup si sa auzim numai de bine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorex26/album?.dir=a9c4re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Azi am facut rost de ceva poze in format electronic ... nu pun decat cateva la semnatura, dar promit sa revin zilele urmatoare.
Lorex despre cine e vb?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ce liniste e in zona ... si eu care abia asteptam comentarii :)
Unde sunteti miresici? Io, acum, fosta miresica, cred ca mi-as dori sa cunun in fiecare an, sa-mi aduc aminte ce frumos a fost la mine la nunta...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

...Si eu cand citesc ce incantate sunt unele miresici de serviciile Preference imi vine sa plang cum de au reusit tocmai la mine s-o dea in bara!

Imi cer scuze Lili dar prefer sa nu dau nume..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutari foste si viitoare miresici!!!!!!
Enderbaby..legat de costumul de la alb si negru..noi am dat 17 milioane..si intr-adevar costumul lui a fost mai scump decat rochia mea :))))) care a fost 10 mil...si pantofii lui au fost mai scumpi decat cele 2 perechi de pantofi ale mele...dar asta e..nu imi pare rau ca odata in viata a fost si el mire...plus ca noi eram disperati mai aveam 4 zile pana la nunta si el nu avea costum...fiind inalt si slab nu i se potrivea nimic...asa ca eu zic ca a meritat.
Eu una nu am fost niciodata nici la Maviov nici la Carmen...dar ca pret Carmen sunt mai rezonabili..ca si calitate cred ca depinde foarte mult si la cine nimeresti...eu am auzit in general numai parari bune despre amandoua saloanele.
Sa va dau si eu o veste:voi fi nasa la anul undeva in mai...problema e ca e ciudat ca nimeni nu stie cum vor fi posturile pt la anul...eu nu m-am confruntat cu problema asta ,hotarandu-ne tarziu,dar cum sa rezervi sala?daca nu stii cand va fi pastele?si postul?Si mai e o problema nunta fiind mica de 60 de pers nu prea gasim restaurant care sa accepte o nunta sambata cu asa putini invitati.
Lorex bine ai revenit si multa sanatate..sa dea Domnul sa faci un bebe cat de repede se poate!!!
Speranta78 eu mi-am schimbat buletinul imediat dupa nunta...si pasaportul este inca pe numele de fata..asa am plecat cu el si in luna de miere..si sincer nici nu am de gand sa il schimb..oricum expira la anul..si am auzit ca daca vom intra in uniune s-ar putea sa tb sa le schimbam din nou..plus ca prea curand nu ies din tara...asa ca nici o pr daca cele 2 acte sunt pe nume diferite..unul e valabil in Rom.celalalt in afara..
Spor la pregatiri!!!!!!!!1

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Leah eu nu am facut nici un fel de traditii..nu ca nu as fi vrut sau cineva mi-ar fi spus sa nu le fac..pur si simplu ..nu le-am facut.Nici nu le stiam prea bine nu am avut rude care sa spuna ca ar tb sa le facem..dar nu cred ca mi-ar fi placut sa fac hora in fata blocului..fiind si duminica nici macar gura casca nu am avut...am plecat discret am urcat in masina...nici nu cred ca vecinii au avut habar ca e nunta.Am mai vazut la emisunea de pe antena cum e cu traditiile ..turta...hora...oul fiert la rest...eu la vremea respectiva nici nu aveam habar de ele.
Si cel mai bine daca tu nu vrei, nu le fa...e nunta ta...daca nu conteaza foarte mult..fa-le pt mama si nasa.Dar daca tu spui ca ti se par ingrozitoare explica-le frumos ca ai vrea sa te simti bine in ziua respectiva nu ca ursul scos la dans in fata casei.Succes la negocieri!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Multumesc tuturor de urari.Azi m-am intors din asa zisa luna de miere. Maine am sa raspund la eventualele intrebari. Acum am scris o parte din finalul nuntii mele. Poate reusesc maine sa mai pun poze de la nunta cat si din luna de miere.

Continuarea e ca am dansat toata noaptea cu nasul. Rochia am facut-o NEAGRA!!! Cand am dus-o la curatat(la Hala) vreau sa va spun ca tipa de acolo s-a speriat . In continuare zicea: D-ne fereste! Dar nu stiu daca iese...Eu i-am zis: Eh....ce sa fac daca am fost o mireasa jucausa. S-a uitat ea cam perplexa la mine dar nu a avut ce face. Si oricum rochia a iesit minunat. Ca noua. Dar si aici peripetii. Cand m-am dus sa o iau.......fusta nu era a mea. Corsetul si tulul erau ale mele dar fusta era de la alta rochie. Noroc ca m-am uitat. Ca eram tare curioasa sa vad daca a iesit toata negreala aia..........ca Alin vroia sa ia rochia si sa plecam. Si cand colo surpriza: fusta alba(a mea rochie a fost crem)......cu paiete, trandafiri.Sa-mi sara inima din loc. Ma rog......a doua zi am avut si fusta.
Deci, am dansat toata noaptea. am distrus papucii tip opinci cumnatamii.Maine am sa va povestesc momentul fripturii si al tortului. 2 momente care au facut sa vina pielea de gaina la toti invitatii. Ma duc sa ma culc.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lili absolut superbe pozele am ramas cu gura cascataai avut o rochitza super coafura la fel iar buchetul nici nu mai vorbescfelicitari!!!
la noi cu siguranta nu vor fi atat de reusite pozele si nu o sa am cu ce sa ma laud fata de voi

lorex bine ai revenit si iti doresc multa sanatate sa auzim cat mai repede de bb...si eu sunt curioasa de cine vorbesti

lulla stai linistita ca si la noi a fost fix la fel mirele a fost "mai scump" decat mireasa lui tot de la alb si negru i-am luat costumele si pantofii in total am cheltuit pe el vreo 26mil si pe mine vreo 15mil...asa caa...lasa noi sa fim sanatosi si sa ne fie de bine la amandoua...felicitari pentru nasit

darria se vede ca esti ocupata cu bb nu ai mai intrat demult

lizuca cum stati cu pregatirile?

INGRID

Mergi la inceput