Nunta in Iasi (20)
Raspunsuri - Pagina 11
kemsy spune:
salut fetelor! Am fost la Select sa vorbesc de tort dar mi-au spus ca se inchide cofetaria pana la sfarsitul anului! Deci este eliminata de pe lista cu torturi. Ieri am fost si mi-am adus rochia acasa, si si-a luat si iubitul meu costume, si papuci. Am o intrebare. Cred ca ma duc pentru cofura si machiaj la Carmen Stil. As avea nevoie insa de un sfat. Cunoaste-ti acolo pe cineva? La ce coafeza sa ma duc, ca presupun ca sunt mai multe, iar daca mi-ati recomanda pe cineva ar fi super.
Merci mult!
enderbaby spune:
Neatza..... am uitat sa zic ca mi-am luat si eu rochia de mireasa ... dar costum de mire inca nu.
Acu apropo de costum, mamele noastre s-au pus de-acord ca sa se imbrace mirele cu costum negru.... voi ce parere aveti?
Despre coafura si machiaj ma intereseaza si pe mine....oare unde sa merg sa fac o rezervare ? Si cam ce preturi sunt la asa ceva ?
Spor la pregatiri....
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos
Brandeta spune:
quote:
Originally posted by enderbaby
Acu apropo de costum, mamele noastre s-au pus de-acord ca sa se imbrace mirele cu costum negru.... voi ce parere aveti?
Lizuca
La mine a fost chiar pe dos, mama si soacra mea nu voiau sa auda de costum negru...In schimb eu am insistat sa isi ia costum negru, si asa a si facut. Am gasit la tata si fiul, si a fost super buna alegerea...
Daca stau bine sa ma gandesc eu mi-am gasit rochia intr-o zi, in schimb dupa costumul sotului am umblat vreo 3 saptamani pana sa gaseasca ceva care sa ne placa la amandoi.
Dar da, negru cred eu, e cea mai buna alegere.
Leah spune:
Buna!
Tocmai incep si eu sa imi revin dupa o nunta absolut superba, a prietene mele, nu a mea, bineinteles. Am trait impreuna cu ea febra pregatirilor si m-am antrenat pnetru nunta mea. A fost absolut super: a avut niste aranjamente florale nemaipomenite, cu flori de camp, si un DJ care stia "meserie". Am inceput sa intru in panica pentru ca eu o sa am formatie si mi-e teama ca n-o sa iasa asa frumos ca la ea. Voi ce parere aveti? Imi fac griji degeaba sau nu?!
De asemenea, mama si chiar si nasa si prietenele insista sa am colacul si hora miresei si sunt ingrozita: mi se pare groaznic sa fac chestiile astea in fata blocului; daca stateam la casa, da, dar asa....Prietena mea nu a avut si mie mi s-a parut foarte bine ca a coborat din scara si s-a urcat direct in masina. Voi ati respectat traditia asta?
Leah
enderbaby spune:
Ma bucur ca e bun si negru.... eu sincer n-am preferinte decat sa-i stea bine.
Acum, unde e magazinul asta tata si fiul, si cat ai dat pe costum? Eu am intrat la Dinasty si erau unele fainutze dar costau 17 mil si sincer n-am de gand sa dau pe costumul lui mai mult decat pe rochia mea .
Azi mi-am depus dosarul pentru pasaport si maine mi-l iau...ma bucur ca am rezolvat si cu actele, de-acum pot sa imi vad de nunta fara griji.
Revin in legatura cu coafatul si machiajul.... unde ma sfatuiti sa merg?
Si legat de flori pt nuntasi... unde e Ikebana asta?
Va pup si astept raspunsurile voastre .
Brandeta spune:
[quote]Originally posted by enderbaby
Acum, unde e magazinul asta tata si fiul, si cat ai dat pe costum?
[quote]
Tata si fiul e pe Lapusneanu, cum iesi la Fundatie, daca stii unde au si cei de la Donna Alba un magazin, unde este si un anticariat...nu se poate sa nu gasesti.Am dat 5 mil.
Ikebana e florarie la piata Spiridon, fostu' Dimitrov,tot in zona cu Tata si fiul adik ....super acolo, ca si raport calitate-pret, recomand cu caldura.
Cat despre coafura, recomand Maviov...
Bafta multa la pregatiri.
Brandeta spune:
quote:
Originally posted by Leah
Buna!
Tocmai incep si eu sa imi revin dupa o nunta absolut superba, a prietene mele, nu a mea, bineinteles. Am trait impreuna cu ea febra pregatirilor si m-am antrenat pnetru nunta mea. A fost absolut super: a avut niste aranjamente florale nemaipomenite, cu flori de camp, si un DJ care stia "meserie". Am inceput sa intru in panica pentru ca eu o sa am formatie si mi-e teama ca n-o sa iasa asa frumos ca la ea. Voi ce parere aveti? Imi fac griji degeaba sau nu?!
De asemenea, mama si chiar si nasa si prietenele insista sa am colacul si hora miresei si sunt ingrozita: mi se pare groaznic sa fac chestiile astea in fata blocului; daca stateam la casa, da, dar asa....Prietena mea nu a avut si mie mi s-a parut foarte bine ca a coborat din scara si s-a urcat direct in masina. Voi ati respectat traditia asta?
Leah
Draga Leah,
In ciuda dorintelor mamei, soacrei si a unui lung alai de rude de sex feminin, nici eu nu am dat importanta la ce inseamna traditii si am facut cum m-a taiat capul. Da, am iesit direct din scara, si direct in masina spre biserica,in cea mai mare viteza...
Aveam oroare de toti vecinii care stateau la balcoane si se iteau de dupa perdele.
N-am vrut colaci, nici prosoape, nici hora in fata casei...N-am vrut multe.Dezgatitul l-am acceptat cu un nod in gat, ca a fost dorinta nasei.
In fine, ideea era ca pe la 8 juma am avut o cadere de calciu, si am tras o raita pe la urgente sa-mi bag ceva in vene, ca sa pot face fata la nuntasi.
Ce crezi ca mi-au zis rudele mele dragi..."pai ti-a fost rau ca nu ai respectat traditia...de aia toate au rostul lor."
Acuma nu stiu cat de superstitioasa esti tu.Eu una nu prea sunt.Nu dau crezare la multe, dar pot spune ca astfel de comentarii m-au deranjat.
Un lucru e sigur, si ti-l spun din toata inima.
Trece totul asa de repede ca nici nu te gandesti.Si oricum ai face, tot vei vrea sa dai timpul inapoi sa schimbi ceva.
Important e sa te simti tu bine, pentru ca se presupune ca e o singura data in viata,nu?
Te pup.
enderbaby spune:
Mersi de info, acu mi-am amintit si eu unde e magazinul ala...am sa merg sa vad ce au.
Despre Maviov, te cred ca e fain dar din cate am auzit e cam cel mai scump din oras..... nici nu stiu incotro sa ma indrept, as vrea sa fac o rezervare din timp undeva .
Maine poate ma duc sa vorbesc de flori la Ikebana.
Se pare ca am ramas singura cu intrebari si nelamuriri legate de nunta...
Pupici ...
lgireada spune:
Lizuca daca pot sa ajut, raspund cu placere zilele astea pana duminica, cand plec iara. Florile de la nunta mea au fost facute la Ikebana, au rezistat perfect. Ca nasha insa, mi-am dat comanda de buchet la Decora si mi l-au facut asa cum mi-am dorit. Sper sa fac rost de ceva poze zilele astea si postez.
Nusha cand voi avea poze ca nasha fii sigura ca le pun la semnatura ... deocamdata insa nu am.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
nushulica spune:
de ce nu ai? eu abia astept sa le vad
lizuca nu esti singura daca mai ai intrebari intra pe mess ca pe forum e mai greu sa vad ce scrieti intru mai rar
INGRID