CIRESE de mai-iunie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Angelica, sa-ti spun cum a fost la mine... Vladut a supt pana cand eram gravida in 6 luni, si dupa ce am venit acasa cu Timeea, m-a vazut ca o pun la san si mi-a cerut si el. L-am pus dar surpriza, nu mai stia sa suga. Nu tragea de loc, statea cu ea in gura si astepta sa curga. Asa ca nu cred ca vei avea succes, tot pompa ii de baza si eventual sotul. Plus ca mi se pare usor traumatizant tr. copil sa suga cateva zile si apoi sa nu-i mai dai...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Alia, poti sa-i dai lapticul tau la fratiorul cel mare, eu i-am data cateva zile lui Vladut, dar barbata-miu s-a plictisit repede sa incalzeasca laptele in baie de aburi, (ca daca il incalzesti la microunde faci praf elementele antiinfectioase) si a profitat ca intr-o zi fiu-miu a refuzat sa-l bea si nu i-a mai dat. Oricum nici laptele lui de vaca nu l-a baut atunci dar de...

Mergi la inceput

Puiudana, mie imi pare ca puiutul tau nu are nevoie de supliment si de asta refuza laptele praf... Nu mai chinui copilul, da-i tzatza atat cat vrea, multi bebelusi (inclusiv a mea) au perioade cand se agita la san. Trece in cateva zile, ai rabdare. Plus ca s-ar putea sa fie si o perioada cand suge mai des si-ti goleste bine sanii, asa ca n-ai ce sa mai scoti tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Maghy,Luana,Virgi, Cipcos, Arabela, DianaR pt raspunsuri!
mi-a trecut si mie repede ideea cu alaptatul lui Razvan, chiar mai repede decat mi-a venit...
masina mea nu are AC, draga Virgi, ca il foloseam fara menajamente (acasa am numai in dormitorul "baietilor")
ceaiul de musetel ne-a fost recomandat de dr, dar daca ziceti voi, posibil sa nu-i fie bun; aceeasi d-na dr mi-a mai spus (despre Sara):
-sa incep cu sucurile de fructe;
-sa nu ii dau inca fier (desi are anemie);
-sa ii dau calciu la 2,4,6,9 luni etc;
-sa nu ma mai stresez de icter, ca al ei a avut pana la 1 luna si 1/2;
... si multe altele...
?ceai de albastrele?; de unde sa-l iau, ca ma market nu au? o sa incerc maine la naturist

Luana, si Sara a fost mai maraita azi, da' nu stiu dk e efectul intarziat al vaccinului, sau simte cat de stresata am fost azi la scarbici...
Diana, Ralucis ... ce printese superbe!

PuiuDana ... nu prea stiu ce sa spun... eu mereu am crezut ca alta este cauza plansului bb-ului, nu m-am gandit ca nu mai am lapte; totusi, nu te da batuta, mulge-te si da-i!Succes!!!

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Buna seara mamici si tatic,

Noi am avut azi botezul... la o bisericuta superba din Titan, cu 2 preoti super haiosi si o "ceremonie" de o ora si 1/2. Eu sunt franta de oboseala... dar am stat si am pus cateva pozici de la botez cu bebelina proaspat crestinata, in albumul ei!

Mai scriu...

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

ioana am avut o noapte alba! mi-a racit fetita si sunt foarte suparata... respira greu, stranuta, tuseste si se cam chinuie...momentele mai bune au parut cele in care am tinut-o pe burta mea...respira mai usor...
acum cred ca tare mi-ar folosi wrap-ul...oare bat campii? spun asta pt ca a inceput sa ma doara-n gat...sa nu fac mai mult rau decat bine...
tu ce crezi? ce trebuie sa fac?
si 2. cand as putea intra in posesia wrap-ului (albastru ca al magdei, cred?)

sunt epuizata...am stat treaza chiar daca ea a mai dormit...am plans pt ca nu stiam ce sa fac sa o ajut...sotul meu e racit de cateva zile si nu mai dornea cu noi...

luana scuze ca nu am raspuns aseara...poate vorbim azi...

e posibil sa se amelioreze starea acum de dimineata? noaptea a fost rau, acum insa pare un pic mai linistita...ce-i drept e pe burta mea...astept sa se faca o ora decenta sa sun pediatra...ca eu habar nu am ce sa fac...

si inca ceva...aseara am mers pana la ai mei la tara pt ca fost ziua mamei...era in body cu maneca scurta si la un moment dat s-a racorit...cand am plecat in masina arata 23 grade...credeti ca a fost prea rece si de aici sa i se traga? ma simt asa de vinovata...nu trebuia sa se imbolnaveasca...e asa de mica...

aveti grija de puii vostri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare

DianaR - bine ai revenit in clubul nostru, chiar ma intrebam ce e cu tine de n-ai mai dat nu niciun semn de viata. Ma bucur sa aud ca sunteti bine, iar despre micuta Timea pot sa spun ca e tare frumoasa, mi-au placut mult albumele tale.

Gicuta - sa-ti taiasca printesa crestina. e o dulce.

Am si eu o mare rugaminte, imi puteti spune daca supele din imaginea de mai jos pot fi gasite in romania?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/detail?.dir=/1f41scd&.dnm=60cascd.jpg&.src=ph

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/detail?.dir=/1f41scd&.dnm=2d42scd.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

gicutza, unde e biserica...cumva e cea de lemn de langa scoala 82?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

betty, superb! (dupa ce-am vorbit mi-a fost cam ciuda...) Tare ma bucur ca a iesit frumos. trebe sa ne intalnim sa vaz si io biserica!

cristina, nu-i graba. eram in parc, impreuna cu Andreea si ne gandeam ca vii si tu.

virgi, nu, cel putin eu nu am vazut vreodata, insa arata tare tentant. ce-i cu ele? facem firma de import export si aducem supe? hai!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineata!
Rezumatul zileri de ieri+o zi de chin!!!-I-am dat Humana cu apa plata,nici un pic de ceai si intr-un final l-a acceptat,asta dupa ce a supt 35 de minute,a mai baut si 80ml de Humana,deci e clar ca nu se satura.Azi noapte i-am dat numai lapte praf si de la ora 6 pana in acest monent,nu vrea sa pape nimic.Si vin sa va intreb pe voi:Oare e normal sa nu manance atatea ore.Sa fie satul de la masa de 6?Sunt 5 ore de cand nu a mai mancat si nu da semne ca ar vrea sa pape.Chiar doarme ca un ingeras!

Dana si Andrei
poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput