CIRESE de mai-iunie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

puiudana, pai dupa chinurile prin care ati trecut, pare ca e si el, in sfarsit, satul, cireshelul! bine ca s-a linistit. nu stiu ce sa zic, daca sa il trezesti au ba, poate asta a fost ca o masa de seara pentru el si si-a luat pauza a lunga... simti tu cum e mai bine sa faci!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

pt cine a trecut prin ceva asemanator! orice sfat ma va ajuta!

am avut o noapte alba! mi-a racit fetita si sunt foarte suparata... respira greu, stranuta, tuseste si temperatura 37.5...momentele mai bune au parut cele in care am tinut-o pe burta mea...respira mai usor...
sunt epuizata...am stat treaza chiar daca ea a mai dormit...am plans pt ca nu stiam ce sa fac sa o ajut...sotul meu e racit de cateva zile si nu mai dormea cu noi...si totusi nu a fost suficient...acum ma doare si pe mine in gat...

ma simt asa de vinovata...nu trebuia sa se imbolnaveasca...e asa de mica...are doar 1 luna si o saptamana si aproape 4 kg ...

pediatra mi-a zis sa-i dau eferalgan...si sa-i curat nasucul...
parte buna e ca mananca in continuare...

aveti grija de puii vostri...

va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by cristina1702

gicutza, unde e biserica...cumva e cea de lemn de langa scoala 82?

cristina cred ca da... eu nu cunosc f. bine zona dar stiu ca e o scoala pe acolo. Mai precis e langa Sectia 13 de Politie.

luana musai trebuie sa o vezi. Stii ca ti-am spus ca eu nu prea-s dusa la biserica. Dar bisericuta asta m-a impresionat cu adevarat si slujba la fel. Iar preotii tinerei si destul de nonconformisti, dar respectand in acelasi timp toti pasii ritualului. Las' ca-ti mai povestesc eu.

virgi

puiudana, daca bebe a papat bine la ora 6, nu-ti fa probleme. Si Ana mea mai are reprize de dormit de 5 ore dupa o masa copioasa. Se trezeste el cand i se face fomita . Legat de laptele praf... sfatul meu e acelasi: schimba pediatra!!! Humana 2, sau Nan2, sau oricare alt 2 se da dupa 4-6 luni, nu neaparat dupa greutate. Eu am inceput cu Humana Pre la Ana pentru ca era dismatura, acum mergem pe Humana 1. Pe Vlad l-am crescut tot cu Humana 1 pana la 4 luni, dupa care Humana 2, apoi Humana Prebiotik... Humana este, intr-adevar, cel mai apropiat de laptele matern. Intotdeauna l-am preparat cu APA, fie ea fiarta si racita fie apa plata. Nicidecum cu ceai.

OK...mai scriu.. acum ma duc sa-l conving pe Vlad ca Ana nu papa supa din biberonul lui inca . Ca de o jumatate de ora vrea sa o convinga ce buna e supa lui .

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Cristina,
dar 37 cu 5 e o temperatura fff normala! Eu mi-am sunat pediatra dupa vaccin, cand pustiul avea 37 cu7 , pediatra care mi-a zis ca sa o sun cand face 37 cu 8, si nu care cumva sa ii dau eferalgan aiurea. Ei bine, nu a facut 37 cu 8, desi am stat cu termomentrul in fundul lui si telefonul in mana, pregatitza sa sun la secunda
La tine, faptul ca respira greu poate fi din cauza mucisorilor asa ca e important sa ii cureti bine nasucul. Dar eu nu cred ca e neaparat racita - poate ar trebui sa iti chemi pediatra sa vada daca are rosu in gat bebe...Si Nichita a avut nasul infundat, si stranuta din acest motiv infiorator...Am fost cu el la medic...Rezultat: nas uscatde asta fornaia saracul si stranuta, copil sanatos tun, temperatura in momentul ala 37 cu 4.Am primit Humex pentru nasuc si ni s-a dat unda verde pentru mers la munte...

Virgi, nu exista supele sigur. Exista supe la plic sau la cutii de carton (dar gen castronas) , vietnameze, japoneze, koreene, chiezesti. daca vrei ceva anume, marca, pretz, iti pot spune, sunt fana supe la plic de pe vremea in care mergeam cu cortul.

Puiudana,Mi se pare firesc sa doarma, daca si-a umplut stomacul. Eu dupa 6 ore l-as trezi sa mai bage niste Humana 1 cu apa plata..

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

A, atunci cu nasul infundat am facut o aspirare la clinica...mi s-a parut meseriasa instalatia, plus ca au program si duminica..asta in caz ca crezi ca e cazul sa apelezi la o aspirare de nasuc "profi" si nu te descurci cu mijloacele locale...

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Salutare la cireshici, mamici si tatic!
Citesc zilnic dar nu apuc sa scriu decat f rar din pacate ...
Noi suntem bine sanatosi si crestem regulamentar acum dar nu prea dormim noptile ptr ca le confundam cu ziua si invers. Dar speram in vremuri mai bune si asteptam cu viu interes un somn de macar 6 ore ...

Gicutza, Diana, frumoase rau pustoaicele voastre iar rochitele de la botez super faine. vreau si io asa ...
Gicutza si io stau in titan si as vrea sa stiu cu cat timp inainte ai vb la biserica ptr botez. Mi se pare interesanta biserica si cred ca o stiu si cum sunt in cautare de biserica ptr botezul Anei as vrea mai multe detalii.

Lacramioara chiar ca samburica al tau s-a nascut razand. E frumusel foc iar d-na Badea il lauda mereu.

Cristina incearca sa-ti pastrezi calmul ... nas infundat are si Ana mai tot timpul si nu este racita.

Dana nu dispera cu lapticul ... si io am zile cand am lapte mai putin ... din cauza oboselii si daca mananc mai putin etc. Io ii dau sa suga de la san si in completare (ca sa fiu io sigura ca a papat destul) ii dau cu biberonul lapte muls de la mine sau in cel mai rau caz lapte praf). Si se pare ca metoda ii prieste din moment ce a luat in greutate in ultima vreme cam 250-300 g pe saptamana.
Iar ca nu mai suge la san din cauza biberonului nu trebuie sa-ti faci griji. Este destul de mare acum ca sa mai renunte la tzatza. Ana nu are nici-o treaba ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Angelica, ceaiul de albastrele se gaseste la farmacie.Recomandarile pe care ti le-a facut medicul pediatru sunt aceleasi cu cele facute de pediatra noastra, asta pt ca fetita ta a avut icter prelungit si e anemica.Fier se da doar de 3 luni in sus.Si noi avem aceeasi problema.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mai fetelor ce copii minunati avem dar ce pacat ca suntem noi stresate .

Bebele meu de la o luna si ceva a inceput sa manance ca un lingav. Era o intreaga epopee cu meslele lui, aam ajuns chiar sa ma tem de aceste momente: dat din maini din picioare miscat capul in toate partile, tras din biberon asa la misto...ufff. Pedriata care l-a vazut mi-a spus ca bebe e perfect sanatos si sa incerc sa-i schimb laptele, prietenii la fel numai noi, eu si sotul, am tot amanat momentul, sperand ca nu-i de la lapte. Dar azi nu am mai rezistat psihic si am mers in Cora, i-am luat milumil 1, si i-am dat sa bea: 3 masuri humana/1 masura milumil(total 140 ml). Speram sa bea macar 100....dar a baut Mihnea tot tot tot. Si nu numai ca a macat tot biberonul este important ci modul cum l-a baut...o adevarata incantare . Sa va mai spun ca a dormit instantaneau????????
Ei bine, DA. Si doarme de o ora ca un ingeras.

Sper din tot sufletul sa nu fi fost doar o coincidenta si de asemenea sper sa nu aiba probleme de la schimbarea laptelui.

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cristina imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar stiu ca o temperatura de 37,5 este o temperatura perfect normala pt. bebelusi. Tu ai spus ca a si tusit...esti sigura ca nu a tusit pt. ca avea ceva in gat (lapte, saliva)? Sau ca pur si simplu s-a inecat si ea? Zic asa ca sa te linistesti un pic. Despre nas fornait si stranut ti-au spus si fetele.
Ai gija de tine si de Madalina .

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Luana, Magghy - multumesc pt. raspuns
Sunt supe de legume si fructe pt. bebelusi...care se dau aici de la 3 luni, ceea ce mie mi se pare cam devreme ...si n-am sa-i dau pana nu implineste cel putin 4 luni. Sunt si ele pe numere asa cum este si laptele. Nu stiu cat de bune sunt...nu am discutat cu pediatrul despre ele..de aceea vroiam parerea voastra..am crezut ca si in romania se consuma.
Eu cred ca nu e un produs foarte cunoscut inca, dar cu siguranta se gaseste pe undeva.

Mergi la inceput