CIRESE de mai-iunie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 28
Darria spune:
PuiuDana: fierbe si apa plata pt. siguranta bebelusului - chiar pediatrul mi-a spus ca si apa plata tb. fiarta.
Tb. sa folosesti o apa saraca in saruri. Folosim bucovina, deocamdata. Pediatrul mi-a spus sa nu folosesc carpatina - nu am mai intrebat de ce.
Un pic de ceai de musetel ft. ft. slab facut poti sa-i dai separat de laptic(ca sa eviti constipatia, laptele praf constipa) - tot pediatrul ne-a recomandat.
Noi tot pe humana 1 suntem.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
puiudana2004 spune:
Pai eu tocmai Carpatina folosesc.

Nu va mai zic ca a inceput sa urle de foame,i-am pregatit Humana cu apa plata si l-am pus la san si...dupa 5 min a adormit dus.S-a trezit acum,dupa 10 min si nu vrea sa pape.E de comedie copilul meu.
Dana si
Andrei
poze nunta
poze Andrei
puiudana2004 spune:
nu vrea de nici un fel lapte din biberon.Cauta tzatza cu disperare.Nici nu stiu cum sa-l fac sa bea.El,care adora bibe.si am amestecat laptele praf cu un pic de lapte de la mine si nici vorba,il scuipa.
Dana si
Andrei
poze nunta
poze Andrei
26octombrie spune:
puiudana, din cate stiu eu tu stai pe langa lacramioara. eu i-am facut trampa cu pediatra mea si cu asistenta ei minune, daca vrei sa intri in fanclubul dnei badea iti dam si tie telefonul dansei. ce zici? despre pediatra ta... intreab-o cu ce alte firme are contract de colaborare, in afara de nestle, ca sa stii ce sa eviti cand iti mai recomanda ceva (asta daca mai stai la ea, ceea ce in unanimitate,cred, te sfatuim sa nu faci!)
cu bebe iti trebe rabdare, n-ai ce face. oricum, solutia e humana pentru nou nascuti cu apa plata (eu n-am fiert niciodata, se recomanda fie apa plata, fie apa de la robinet fiarta si racita). mushetelul are un gust mult prea pregnant pentru experiente de genul asta, incearca separat daca vrei. si nu dispera, daca ai putea vedea ce probleme vom avea peste un an, asta pare distractie... cheer up! 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
26octombrie spune:
a, si cu laptele, incearca asa: la masa urmatoare mulge-te si amesteca trei parti lapte de puiudana cu o parte humana, apoi jumate si tot asa. nu-ti face probleme, nu va refuza sanul, iti garantez eu!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
DianaR spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
mai stie cineva ceva de DianaR, sau un telefon, ceva? mi-e dor de dansa si parca n-am mai "auzit-o" de muuult!
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc#8230;
Ioi ca m-ai uns la inima cu mesajul tau!
Iaca sunt pe aici, va urmaresc din umbra, citesc tot ce scrieti dar mai greu cu scrisul. Lipsa de timp si de ce sa nu recunosc o mica lehamite de forum. Ma apuca periodic in lunile de vara.Sper totusi sa mai scriu acu ca m-am urnit.
Revin, sper sa apuc, acum mi s-atrezit mandra. Daca vreti sa ne vedeti cat am crescut sau la botez avem poze noi la semnatura.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
26octombrie spune:
Diana, pupici mari si mici!! 

pai cu asa fata frumoasa, ca acum am vazut si pozele, tu stai pitita? pai se poate?!
Intr-adevar, vara e o oarecare letargie in toate... Da trece..
Bine ai revenit!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc#8230;
abibrinza spune:
Angelica, ceaiul de albastrele e bun pt infectiile la ochi.Se pare ca ceaiul de musetel nu e bun de loc.Oftalmologii nu il mai recomanda.Concediu placut!
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
DianaR spune:
Luana, multumesc!
Nici cu Hora nu mi-e rusine, frumusica foc!
Despre noi pe scurt, primele 3 saptamani de kk, a crescut doar 100 de grame de la nastere, dar apoi am inceput sa luam cate 250-300 grame pe saptamana, asa ca la 2 luni avem 4770. Binisor zic eu
. Si totul doar pe tzatza direct de la sursa. De o saptamana, jale si durere, batem pasul pe loc, avem muci, facem nazuri la tzatza, regurgiteaza daca indraznesc sa insist si alte cele. Sper sa-i treaca totusi...
No cam atata, trebuie sa-mi intru iar in mana, si in ritm cu raspunsurile...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)