CIRESE de mai-iunie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 27
puiudana2004 spune:
Ioana multumesc din suflet.Am reusit sa dau de pediatra si mi-a zis sa il prepar cu ceai de musetel pt ca el are probleme cu scaunele si in nici un caz Humana 1 cum am cumparat eu pt ca are 7 kg si sa ii iau Nan 2.O sa incerc si asa.AAA! Si mi-a mai zis sa nu ii dau cu biberonul ci cu lingurita ca e posibil sa se intarce.Sa pape intai de la san si completare cu Nan.Cica e de la oboseala si stes si sa ma odihnesc mai mult!Dar cand nene daca Anrei nu prea doarme ziua.Asa ca astept wrap-ul cu mare nerabdare sa ne odihnim amandoi.
iu all!
Dana si
Andrei
poze nunta
poze Andrei
virgi spune:
Alia - copilul meu a papat si papa de 2 luni si o sapt. numai lapte scos cu pompa. Cand iesim afara si pun in bibe lapte de-al meu, am grija sa nu-l tin mai mult de 2 ore, asta daca e cald, daca e mai racoare merge si mai mult, oricum il miros inainte sa fiu sigura ca nu s-a alterat. Cat despre intarcat eu sunt sigura ca bb nu va refuza nicodata sanul tau, mai ales ca deja l-ai obisnuit cu el. Eu daca o pun la san suge fara probleme, dar nu vreau...ca eu sunt mereu pe drumuri si nu e placut pentru mine, iar cu biberonul ne descurcam foarte bine. Asa cum am spus si ieri, mi-au venit rusii doar pt. o zi....astazi nu mai am nimic...iar lapte am suficient..ma speriasem degeaba...asta ca au fost cateva zile cand n-am avut pofta de mancare...acum am revenit la normal..si sper s-o mai lungim cu alaptatul.
Angelica - cea mai mare greseala este sa tii geamul de la masina deschis in timpul mersului. Fiind cald, copilul este transpirat iar curentul produs ii poate dauna. asta depinde si de cum l-ai invatat tu pana acum. Ideal este in masina vara sa tii A.C. deschis...la 26-27C....si garantat nu pateste nimic. Asta a fost sfatul pe care nu l-a dat noua pediatrul..si testat pe noi..nici macar un fornait pe nas n-am auzit si crede-ma ca noi mergem la greu cu masina, iar afara nu se poate respira de cald. Noaptea in casa avem in functiune 2 aparate de A.C..unul este chiar in dormitor deasupra patului nostru...copilul doarme cu noi in pat..si n-a patit nimic.
Eu tin A.C deschis si cand facem baita.
Nici eu nu sunt de acord sa-l pui pe Razvan sa suga in perioada concediului...mai ales ca ai alternativa - pompa..care te va salva fara probleme.
cypocs spune:
Angelica , sa nu dai cu ceai de musetel la ochi , nu e bun si medicii nu-l recomanda .Si eu am pus picaturi in ochi Mayei si am reusit destul de usor , dar nu stiu cum sa iti explic ca am facut .
Cu AC si Maya sta inca de la nastere la 25-26 grade si nu a avut niciodata nimic .
Maggy , mama , cum sa-i dau in parc , sunt prea inchistata in conceptii pt asa ceva .Oare surplusul de lapte sa i-l dau lui Mihnea ?Laptele de la mine zic.Ori sunt sadica??
ALIA si bb Maya
26octombrie spune:
puiudana, da-i linistita cu bibele, nu se intarca! nu vezi ca mai toate dintre noi folosim si tzatza si bibele si n-avem nici o treaba?! daca ii dai cu linguritza io crez ca e asa stresant ca mie mi-ar scadea lactatia de nervi...
daca nu mai folosesti humana 1 (cu toate ca eu stiu ca se foloseste pana la 4 luni!!), ori iti cumpar eu cutia, da nu stiu cum sa ne vedem, ori intreab-o pe lacramioara, ca sta langa tine si, din cate stiu ii da si ea lui Andru humana).
ce mi-a spus mie medicul de familie este ca fff multi medici pediatri au contracte de colaborare cu diverse firme, in special NESTLE si recomanda intr-una laptele de la ei, ca sa mai scoata si ei un ban!(sau batista bebelushului si alte idiotenii de-astea) din stiutele mele nan nu e un lapte nemaipomenit (chiar din contra, daca e sa ascult de spune pediatra mea), iar daca alaptezi te sfatuiesc f calduros sa folosesti humana, e mult mai posibil sa intzarci cupilu cu un lapte f diferit de al tau decat cu o amarata de tetina!!! daca nu mai e bun humana 1 (de ce, nu inteleg), ia humana 2, sau ce o urma, da ia tot humana, ca e CEA MAI APROPIATA FORMULA DE LAPTELE MATERN. daca nu vrei humana, urmatorul ca asemanare e milumil.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
ralucis spune:
Am pus si eu niste poze aici, dar m-am cam zapacit cu hiperlinkul, cum sa fac sa se acceseze direct de aici?
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552456188&security=VDnXmo
ralucis si ilinca (7 iunie 2006)
virgi spune:
Puiudana - dar unde ai gasit pediatra asta asa de inapoiata??? cu lingurita ???, amestecat cu ceai de musetel????...lapte nr.2 la 2 luni????.....eu as schimba pediatra in primul rand....
Sper sa gasesti solutia cea mai potrivita sa-l multumesti pe bb.
Ralucis - ai o printesa de fetita
raalucutza spune:
INAIOANA dar asta te intreb...unde poti sa imi trimitzi wrap-ul?ca mie comod mi-ar fii sa mi-l trimitzi aici in austria!cred ca se poate dar tu sa imi zici care adresa sa ti-o dau!din romania sau din austria!si cu banii mai sigur ar fii sa ti virez in cont cu tot cu taxele pt posta!numai sa imi spui TE ROG ce adresa sa iti dau!sper ca nu te incurc prea tare!
puiudana2004 spune:
Pediatra mi-a zis sa-i dau Nan2 pt ca are peste 7 kg.Nici nu mai stiu.Toata lumea imi zice sa il fac cu ceai nu cu apa>Acum sunt si mai bulversata decat inainte.Deja sotul meu a luat Nan 2.Humana nu a vrut sa manance de dimineata,dar acum ma gandesc ca o fi din cauza ceaiului cu care l-am facut.In concluzie,ii dau Humana 1,dar facut numai cu apa plata,fara ceai???Sa renunt la Nan 2?Nici eu nu mai stiu.Deci,va rog pe voi sa-mi ziceti ca acum chiar nu mai stiu ce sa fac!
Dana si
Andrei
poze nunta
poze Andrei
camelia.t spune:
Dana, Nan 2 este pt copii de la 6 luni in sus, cred totusi ca pediatra ta e problema. Daca ai Humana cumparat, fa-i din asta cu apa plata sau fiarta si racita, conform dozajului de pe cutie pt varsta pe care o are bb.
Si btw...poate te orientezi spre alt pediatru ca tipa asta te cam baga in ceata.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI