CIRESE de mai-iunie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

FETELOOOR! DA' MULT ATI MAI SCRIS!!!!
... CICA FU CUTREMUR!

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

FIRST: Multam pt rasp de dr (Alexutza, Vivighe, Luana & co)-...
...then: Neda si Irinel! Sa va traiasca puiutii super vrumosi si voiosi! Sa fie sanatosi!!!(nu par sa arate prin ceea ce au trecut!)
Luana, Lacri, Virgi, Mag, Ioana, ..., ..., suuupeerbeeee pozele si protagonistii!

Mergi la inceput

...Gaby25, dragutza foc pustoica voastra! Zici ca-i gata sa plece-n picioruse!

nu in ultimul rand: Ina, vreu si eu un wrap lila. Cu multumiri! ... si-l vreau cu manual de utilizare, ca eu-s mai de la tzara!!!

P.S. Raportam: 2 luni si 11 zile: 5200g, 58 cm. Vaccin azi, fara pb! Somn mult, papa numai san, mese rare... noaptea am ajuns si la somn de 8 ore...kk nu mai facusem de sambata, dr facut scandal, mama bagat juma' supozitor, fata trantit kil' kk! apoi ...fericita, papat 155ml lapte mama bibe (cel mai mult din viata ei) si somn si joaca 5 ore - rade la orice maimutzoi colorat si la orice fatza o baga in seama (chiar si la d-na cu acu')...

Mergi la inceput

tot eu... intre 2 mulsuri...

Cristina1702, Lacri si celelalte fete care cautati leacul pt bb neplangaciosi! ACESTA NU EXISTA! Am avut 2 copii scandalagii, cu tignale de noapte de trezeam tot blocul, primul cel mai rau, al doilea mai acceptabil iar fata, de la 7 sapt e DE VIS! Depinde de felul lor de-a fi (care chiar se va regasi in comportamentul lor de mai tarziu - Robert este inca o pers ursuza, maraita si nesociabila cu adultii). Nu conteaza ce manaci, ce medicam. ii dai, ce bei sau unde il culci (cel putin, asta-i parerea mea, ..., /si eu ma mandresc cu ea/ c-are mama cires-floare, / sa nu se supere cine n-are!)

...Papa, nu arunca cu rosii, n-am talentul tau!

Mergi la inceput

S-acu' lucruri serioase: ne-am luat bilete in Grecia (Halikidiki) dupa 25 aug, 8 nopti... fara Sara!. Dr. neonat. (pediatrul meu de incredere) spune ca daca nu o sa mai suga san atata timp, nu o sa-l mai vrea, iar eu cu mulsul nu o sa pot stimula lactatia suf. de mult si n-o sa mai rezist mult cu alaptatul (cca 4 luni)Nici nu vreau sa ma gandesc!
Deci iata ce mi-a trecut prin CAP! (n-am mai spus la nimeni, vreau intai reactia voastra): sa-l pun pe Razvan la san, cat suntem plecati, iar Sara sa suga lapticul din congelator cu un bibe cu gaura f f mica la tetina! Pb este ca nu stiu dk Razv vrea sa suga, mi-e teama de ce-o sa simta atunci si dupa, cand va trebui sa-i recedeze trufele "suioaiei", nici nu stiu dk-i o idee inteleapta, am o mare, mare retinere..., dar m-ar linisti mai mult decat sa arunc laptele pe care-l voi mulge pe drum si atata timp acolo (mergem cu masina).
... si a-propos de curent! Ina, Luana, Virgi, ..., fetele care ati comentat subiectul: ieri am rulat toata ziua prin capitala cu auto fara a.c., geam deschis, mai mult unul, cel de pe partea unde a stat Razv... azi este cu ochii cat cepele, infectie ca a lui atat de abundenda nu am mai vazut cursa din vreun ochi de copil, dr spune ca tb picaturi, el nu vrea sa stea, plange, se zbate, si nu stiu ce solutie sa mai adopt! Ceaiul de musetel il tolereaza, dar nu se vad progresele. Cand se trezeste din somn nici nu poate dezlipi ochisorii din cauza genelor intepenite in infectie! Iar eu ma gandesc numa' la curentul pe care l-am considera inofensiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Alia,
Eu ii iau biberon in parc pentru ca nu am lapte suficient...si , uite ca desi ii dau de atata timp completare, nici gand sa se intzarce...si nu stiu daca am numai tetine ff mici, caci folosesc alternativ :chicco, nuk mare (ca diametru), nuk mik, bfree...
asa ca tu nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, desi nu pricep de ce nu-i dai san direct in parc..eu asa as face, defapt asa si fac cand am ce sa ii dau
Angelica,
multam de aprecieri! Am vrut initial sa iti sugerez sa o iei pe Sara in masina, da' m-am razgandit cand am vazut ca nu aveti AC...
Chiar daca ar fi tehnic posibil sa suga Razvan, eu nu cred ca e o idee buna, pt ca va fi ceva extrem de brusc pentru el si deci traumatizant. Dar stiu sigur ca pe site-ul La Leche Ligue am gasit povestile unor mame care, desi nu au alaptat o perioada de timp, au reusit sa revina la normal dupa aceea...deci nu uita pompacand pleci!

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

angelica, io zic sa renunti la ideea cu razvan, nu stii cum percepe si proceseaza creierashul lui aceasta schimbare si apoi cea de acasa, iar.
in ceea ce priveste curentul, intr-adevar, curentul e inofensiv in lunile astea DAR, mai ales in cazul unui copil mic, nu te arunca din start la "numere mari". Daca nu e obisnuit incepe prin a lasa geamurile deschise in casa, caci curentul din masina te ia uneori si pe tine de cap. si, in general, de cate ori am mers cu HOra cu masina, am deschis geamurile de pe aceeasi parte, niciodata de pe ambele parti, mi=e si mie teama.

fi-mea e nitzel matzaita de la vaccin, adica era ieri. nu plange, da se miauna, deja se vede cand se rasfatza. i-am cantat in struna, ca, deh, e copil cu febra... :-))

am vazut o gramada de pozici, una mai frumoasa ca alta!!

CRED CA IN CURAND VOM SCHIMBA TITLUL NOSTRU IN "CANGURI DE MAI IUNIE"....

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

mai stie cineva ceva de DianaR, sau un telefon, ceva? mi-e dor de dansa si parca n-am mai "auzit-o" de muuult!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineata!
Dragele mele noi suntem tot cu probleme,laptic putin,Andrei tipa,aseara s-a trezit din 2 in 2 ore pt ca nu se mai satura.Asa ca azi dimineata tipa de mama focului,il puneam la san,tragea el mititelui dar nu prea venea nimic.Am luat acum de la farmacie Humana si nu il vrea.Dar cred ca e din cauza ca nu il prepar eu cum trebuie.Vin la voi cu o mare intrebare si va rog din suflet sa-mi raspundeti:prima data cand ati introdus laptele praf in alimentatie,l-ati pregatit 1/2apa si 1/2 ceai?Eu asa am facut(cu ceai de colici) si ma gandesc ca de aia nu ii place!Cum sa il pregates ci ce cantitate ar trebui sa manance acum la 2 luni si 1/2? De pediatra nu reusesc sa dau si pana o sa o gasesc,nu pot sa-l las sa faca foamea.Va rog sa imi raspundeti si mie ca mai am putin si ajung la nebuni.

Dana si Andrei
poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Pregateste-l normal asa cum scrie pe cutie numai cu apa plata sau de la robinet ffiarta si racita. Fa-i 150 ml initial si vezi cat vrea. Scuze ca sunt asa succinta dar ma grabesc rau!
Mult succes!
Pupici la toate fetele!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput