CIRESE de mai-iunie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Salut fetele..
dupa mari ezitari anunt si eu ca as dori un wrap din acesta... Orice culoare.. Se poate?

Am totusi o intrebare: spunea magghy parca, zzzz ca doarme copilu si 4 ore daca e pus in wrap.. Intrebarea mea nevinovata e: da' daca si eu vreau sa dorm in acest timp, pot sa las copilu jos? Sau cum il las, cum se trezeste si incepe iar spectacolul?

Apoi o alta intrebare pentru fetele care folosesc formula. Acum cateva seri am incercat sa-i dau si eu formula(eram cu sanii fleasca, nu mai aveam de unde stoarce o picatura..) si i-am dat intre 30-60 ml de lapte(am incercat intr-o seara cu Novalac si apoi in alta seara, la o saptamana distanta cu Humana Pre).. In ambele dati mi-a vomitat laptele dupa vreo 2 ore
Ce o fi fost asta? Nu a suportat formula?.. nu i-am scos gazul bine?.. Marturisesc ca sunt cam depasita de asa ceva.. am zis ca arunc toate cutiile de lapte si stau cu ea agatata de mine pana adormim amandoua

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:

Am totusi o intrebare: spunea magghy parca, zzzz ca doarme copilu si 4 ore daca e pus in wrap.. Intrebarea mea nevinovata e: da' daca si eu vreau sa dorm in acest timp, pot sa las copilu jos?

Sugestie: te intinzi pe spate cu el pe burta si dormitzi amandoi...

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Adriana, posibil sa nu fi suportat formula, daca pana acum i-ai dat exclusiv san,dar, pana la urma o va accepta. Insa nu o schimba, da-i de un singur fel. Si faptul ca nu i-ai scos tot aerul poate fi o cauza. Deci, amandoua...

Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Adiana, sigur ca se poate, cu toata placerea! Poti sa faci asa cum spune Lyly, dar eu as zice sa te intinzi mai degraba pe o canapea sau un sezlong ca sa nu fii tentata in timpul somnului sa te intorci. Dar cred ca daca bebe doarme deja profund, il poti scoate usurel din wrap si va dormi in continuare. Poate nu la fel de mult cum ar fi facut-o stand in wrap dar rezonabil.
Despre formula , nu stiu care a fost problema. Sunt multe posibilitati. Eu nu inteleg cum a vomat la 2 ore dupa. Cum arata voma? Laptele era branzit deja (asa ar fi trebuit)? Ce cantitate era? I-a sarit in jet (inclusiv pe nas)? Sa nu fi fost doar o regurgitatie...
Poate fi de la cantitate - sa fi mancat prea mult, poate fi de la gaura prea mare a tetinei - sa fi mancat prea repede. Totusi in caste doua cazuri cred ca mai repede ar fi vomat imediat dupa nu la 2 ore. Poate fi de la faptul ca laptele praf e mai greu digerabil (dar totusi...)...
Trebuie investigat!
Multa sanatate la pui!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Voichitza, e o dulceatza bebe! Anuntz cand am gata wrapurile!

Virgi, ti-am scris pe mess!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Inaioana
senchiu pentru raspuns
Cat priveste laptele forumula, si eu m-am mirat ca la 2 ore s-a-ntamplat, si da, era branzit. S-a intamplat in timp ce dormea(era pe o parte) si la un moment dat am auzit un pleosc si tot laptele a fost dat afara, brusc, fara alta tentativa. Nu stiu daca a dat si pe nas...

Oricum, nu ma joc de-a laptele formula, l-am schimbat ca am crezut ca e mai bun Humana (nu stiu nimic de Novalac)

Nu mai incerc, decat in cazuri extreme, cand plec de-acasa sau altceva..

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

inaioana, se poate sa ma incluzi si pe mine pe lista cu wrap, please?
si inca ceva, fetelor, voi mai luati materna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

luana printesa ta e din ce in ce mai frumoasa
iar pozele cu piciorusele sunt superbe!!!

inaioana am zis ca vreau si eu un wrap si m-ar avantaja sa il primesc prin posta deoarece sunt in prag de nastere si nu garantez ca ma / ne putem intalni cu magg s inu vrem sa incurcam pe nimeni
o sa iti dau un privat cu adresa

quote:
Originally posted by 26octombrie

am pus poze! cine voieste:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/luana7312/album?.dir=c751re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/luana7312/my_photos

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

lacra tu pe alexandru l-ai nascut cu zambetul pe buze??? e super vesel si haios, nici nu se vede ca are colici

quote:
Originally posted by LYLY809

Luana si Virgi, mi-ati deschis apetitul pentru poze... am pus si io cateva AICI Preferata mea e 49c, adica o poza de acum 3 zile...

Virgi, e mortala poza in care sunteti una langa cealala, sprijinite de perna, parca stati la discutii

Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Ioana , sper ca m-ai trecut si pe mine pe listutza ca nu mi-ai confirmat nimic.Sper ca m-ai vazut .Culoarea o las la alegerea ta dar sa tii cont ca-i fetitza .Mersi.

Fetelor, revin si eu cu o intrebare :eu cand ies in parc mai iau cate un biberon de lapte la mine si daca e cazul ii dau papa in parc din biberon(cu lapte de-al meu).Nu procedez gresit ?nu se poate intzarca?deocamdata nu da semne de asa ceva .Stiu ca e o conceptie depasita dar nu pot scapa de ea INCA.Astia pe net , si in general pediatri insista mult sa nu dai biberon .Voi cum faceti?

Materna poti lua linistita pana le termini pe toate .Poze nu mai stiu sa pun asa ca...

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput