CIRESE de mai-iunie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ideea era ca, daca ai putin lapte din cauza deshidratarii, atunci bautul ajuta. intr-adevar, cum spune si ioana, daca ai putin de la mama ta (probleme cu softu), nu te ajuta, ca se duce tot in urina.

Ioana, wrap verde nu e?!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Multumesc foarte mult pentru sfaturi. Asadar sunt totusi o mamica buna si daca ma straduiesc un pic mai tare o sa si reusesc. Sincer, inca odata multumesc.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

26octombrie, ai dreptate,si eu sunt multumita de pampers, dar daca am vazut eu ca era oferta la huggies am zis sa incerc. singura diferenta mi se pare ca e faptul ca masura 2 de la ei e mai mica decat 2 de la pampers.
camelia.t, am luat saptamana trecuta de la carrefour 2 pachete de huggies a cate 18 bucati cu 100 de mii, deci ar fi 36 de buc 100.000, mai ieftin decat pampers, dar poate doar fiindca era oferta, nu am verificat si pretul lui de zi cu zi.
cristina1702 in unele zile si ilinca mea se comporta identic cu cele descrise de tine, dar din fericire numai ziua, noaptea doarme, uneori si sase ore neintoarsa.si fata mea nu are colici, doar ca o mai doare burtica din cand in cand si eu pun starile astea pe seama balonarii .
intrebare, eu nu m-am muls niciodata pana acum si vad ca lapte este, de cand incepe ilinca sa suga i se umple literalmente gura de lapte, ca uneori e asa de mult incat ii curge si pe langa gura cand suge. sanii mei sunt uneori tari doar dimineata, si e firesc, cum zicea si inaioana, pt ca e un interval mai mare de timp intre supturi. acum nu stiu daca cele 15-20 de minute cat o tin eu la san sunt prea mult sau prea putin? si pe masura ce va mai creste va trebui sa o tin mai mult la san sau tot asa? astept si un raspuns cu privire la intervalul dintre supturi, pediatra mea mi-a zis ca minim 2 ore, voi ce ziceti si cum faceti?

ralucis si ilinca (07.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

INAIOANA la pagina 13 ti-am lasat un mesaj!cred ca nu l-ai vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Luana, bey, problema cu lipsa laptelui nu-i de la mama... nu-i de soft... ca ea a alaptat 5 copchii fara probleme... problema este de VIRUSHI si SPAM-URI factori externi, mey!
Ioana, nu te contraziceam pe tine, vai, cum as putea
Fug, ca iar chitcaie Mocutza!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ralucutza, l-am vazut dar am uitat sa-ti raspund! Te trecusem pe lista de wrapuri oricum! Am sa anunt cand e gata (probabil saptamana viitoare) si am sa te rog sa-mi trimiti un pm cu adresa si ti-l trimit prin posta cu ramburs platit. daca nu se poate cu ramburs platit, o sa-ti dau un nr de cont in care sa trimiti banii. Costa 240 000 lei.

Luana, nu e verde dar mai caut. si mie mi se pare limitata deocamdata paleta de culori dar nu ma las.

Lyly,

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ralucis, intervalul este de cca 2-4 ore, exceptand noaptea, cand poate sa fie mai mare.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

fetelor multumesc pt raspunsuri!

pt ca eu eram disperata si vroiam sa iau masuri repede si pt ca nu credeam ca o sa-mi raspundeti repede, am facut cateva lucruri cum am crezut eu:

1. mi-am scos 50 ml lapte
2. am decis sa dorm putin (in urma sfaturilor) pt ca ea intre timp se linistise si de data asta nu mai parea un somn agitat...ei bine, in loc sa se trezeasca la 16.15 s-a trezi cu o ora mai tarziu...presupun ca asta inseamna ca mancase bine...iar eu am prins o ora si un pic de somn ... sperand eu ca m-am mai linistit...
3. intre timp i-am dat sa manance ca pe vremuri adica san + biberon...si concluzia: e la fel de agitata ca mai devreme...tipa!
daca dormea ziceam ca are nevoie de suplimentul din biberon dar chiar nu e nici o schimbare...

deci, ioana se pare ca ai avut dreptate...cine stie e o perioada...iar eu e clar ca cedez prea repede...pt ca pana ieri am avut un copil cuminte...iar eu azi deja ma duc cu capul...

scuze pt faza cu wrap-ul dar plangeam si asteptam un raspuns salvator...si cand am vazut raspunsul tau ca numai wrap-ul imi rezolva problemele, am cedat...sorry! iar eclama nu-si mai avea rostul pt ca eu ti-am scris deja ca vreau.

ai inteles bine chestia cu apa...eu ma fortam sa beau mult mai mult decat simteam nevoia...asta si pentru ca in general nu prea simt nevoia...dar zilele trecute am baut litri multi...

va multumesc inca o data...ea plange din nou dar eu nu!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Ioana, Abia asteptam sa ne mandrim cu wrap-ul nostru cel lila

Am mai pus cateva poze la semnatura. Sper sa se vada. Pupici la toata lumea

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/album?.dir=a9c6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Astazi mi-am promis ca nu ma culc pana nu citesc tot din urma...si ma tin de promisiune, drept urmare este trecut de 12 noaptea si sunt la datorie.
Lyly - am vazut pozele cu bb Alexandru..e un zambet "tot"...un dulce si un frumos.
Luana - ma insel eu sau Hora este o fetita tare cumintica??? In fotografii apare asa linistita si multumita.
Ina - mare dreptate ai in tot ce-ai scris la subiectul "wrap". Semnalul tau sper sa fie un sfat bun pentru toate mamicile care citesc aici...si legat de obiceiurile "bune" pe care multe dintre noi inca le respectam cu strictete. (sper sa nu deranjez pe careva, asta ca desi suntem mamici de mai iunie..am vazut multe poze a caror bebelusi purtau caciuli chiar si in casa)...am sa va povestesc ceva: DE cateva zile sotul meu s-a tot plans ca il doare o ureche...si normal am mers la medic....tipul foarte dragut...dupa ce-i baga o camera si vede despre ce-i vorba..il intreba" sunteti cumva roman?"..evident am ramas putin surprinsi....si-l intreb de unde si-a dat seama....la care tipul ne raspunede " pai infectia pe care o aveti...o au numai romanii" Foarte multi romani , au ajuns la el...cu aceasta infectie. Si eu sunt sigura ca nici voua nu va este necunoscuta...ureche infundata, dopuri, durere, disconfort etc.
Concluzia va las s-o trageti voi.

Mergi la inceput