CIRESE de mai-iunie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 22
26octombrie spune:
ralucis, pentru mine Pampers sunt ca Axionu'; daca ceva e f bun nu mai simt nevoia sa orbecai dupa altele. stiam de huggies ca sunt mai rigide, insa daca voi va simtiti bine cu ele si daca sunt si mai covenabile atunci mergi pe mana lor, nu? ce conteaza ce folosesc alte persoane? oricum, la medicamente de colici, de exemplu, nu sunt doua mamici care sa raporteze acelasi rezultat, ce e bun la una nu face nimic la alta, asa ca nu e relevant. poate un copil f activ sa nu se impace cu huggies, iar altul mai linistit sa fie incantat. cate bordeie...
pupam "hugginoasa"
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
Muuh spune:
Buna sunt si eu o mamica de iulie - august dar imi bag putin nasul pe aici pe la voi. Vreau sa va rog sa imi dati un sfat, stiu ca s-a mai discutat, am tot citit. Eu vreau sa alaptez, am ceva lapte dar care a venit greu si tarziu. Ideea este eu ii dau san (cam 20 minute din fiecare) apoi completare cu lapte praf. Cantitatea de lapte praf pe care o bea difera de la o masa la alta, pe de alta parte eu simt ca as mai avea lapte in sani dupa cele 20 de minute. E bine ce fac? Sa ma mulg dupa ce suge el si sa ii dau completare tot cu san? Sa il tin mai mult? Deja sunt putin bulversata pentru ca pediatra mi-a zis sa ii scot complet laptele praf asa brusc dar sunt mese cand urla de foame dupa jumatatea de ora si atunci din sani chiar nu mai am ce sa scot.Scuze daca apar cu intrebari rasdiscutate doar ca am vazut printre voi cateva mamici care alapteaza cu succes desi s-au confruntat si ele la inceput cu ceva "greutati".
Miruna +
Alexei
Poze
amiss_zip spune:
LyLy m-a amuzat foarte poza cu bebe in cos si foenul langa el
Este graitoare. Asa ca Luana , putem sa o credem ca ingerasul are colici
!
Muuh e bine sa te mulgi intre mesele lui bebe si nu imediat dupa ce suge ca asa nu vei scoate mare lucru. Daca mulgi intre mese poti stimula lactatia mai mult. Dar iti vor spune fetele care s-au confruntat cu situatii mai complexe si sunt mai experimentate. Luana iti poate spune cum de reuseste sa mulga muult laptic si sa aiba mult laptic.
La fel si Inaioana...un expert in domeniu ![]()
VIRGI ce poze frumoase ! 
Pup fetele!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
26octombrie spune:
dragele mele, sa va povestesc ceva ce v-ar putea fi de folos! vecina mea, care are un frumushel dintos de 8 luni a patit o bucurie cu pampers-ii. a luat din cora un box (de unde iau si eu, de cand s-a nascut Hora) si nu a fost deloc multumita de ei, adica: nu tineau apa, se uda copilul imediat. a cumparat cateva bucati separat, de jos, le-a comparat si, intr-adevar, se vedea diferenta, cele din cora pareau mai subtiri. oricum, a sunat la pampers si a spus ce-a patit. IMEDIAT a venit un tip de la ei, cu un box nou, si-a cerut milioane de scuze si i-a explicat ca nu e vorba de 'facaturi', cum iti vine sa crezi, ci, pur si simplu, ei avand un flux tehnologic f complicat, in tura de noapte nu au avut ctc corespunzator si a scapat un lot cu buba. asa ca, daca doamne fere aveti vreo nemultumire, se remediaza imediat cu un tel.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by ralucis
Neata tuturor! Stiu ca sunteti toate ocupate cu bebeii, dar vroiam sa va intreb daca toata lumea foloseste Pampers sau ati optat si pt alte marci? Ca eu am luat scutece Huggies si mi se par destul de bune, ca sa nu mai zic ca sunt mai ieftine. Si inca ceva, care e pana la urma intervalul minim intre doua supturi? Ca am tot auzit ba o ora, ba o ora jumate, ba doua ore. Si fetita mea uneori vrea sa suga si la ora, deci nu stiu daca e bine sa ii dau chiar asa de repede de la ultimul supt. Multumesc.
Ralucis, mamica Ilincutei
Ralucis, cat e un bax de Huggies? Sa pot face o comparatie. Eu dau 570.000 pe unul de Pampers.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
cristina1702 spune:
help!
mie mi se pare ca un san e o idee mai mare decat celalalt...e drept ca cel care cred eu ca e mai mare a functionat mai bine de la inceput si fata il prefera pe asta...in timp cu forta ne-am revenit si mancam la fel din amandoi...dar ce fac eu cudiferenta de marime? am cum sa reglez problema? am vazut intamplator intr-o anumita pozitie...vreau sa spun ca nu se vede rau...dar totusi...nu vreau sa raman asa...aveti idee ce pot face?
amiss_zip spuneai tu la un moment dat ca dupa ce se regleaza lactatia, sanii nu se mai intaresc...deci raman moi tot timpul...tu esti sigura ca asa trebuie sa fie? mie peste noapte mi se intaresc (nu ca la furia laptelui) destul si par umpluti la loc...si ce-i drept eu ma stresam pe parcursul zilei ca erau moi..desi ea avea ce suge, mie mi-era teama ca raman fara...
deci cum e?
sunt putin stresata...pt ca desi parea sa mearga totul bine de ieri a inceput sa urle rau madalina, mai tot timpul...practic tace numai pusa la san...si m-a terminat... mie-mi dormea noaptea bine (se scula la mese, manca si se culca la loc) si noaptea trecuta a fost din alt registru...si nu cred deloc ca sunt colici...cel putin la inceput o durea burtica si stiam asta pt ca se auzea...facea un zgomooot...
acum nimic...are gaze si atat...
of
nu mai pot
deci tace numai cu san, suzeta (pe care o scapa des), plimbat afara...
acum la ultima masa a fost un maxim...am tinut-o mai mult la san (eu la inceput am tinut-o cate 15 min si mai tarziu cate 10 la fiecare san) pana a adormit dupa care am lasat-o in pat si m-am dus sa mananc...am ajuns la bucatarie si am apucat doar sa scot pe masa din frigider si ea deja urla...dar rau! pana la urma cu suzeta pusa de cateva ori a adormit...dar nu are un somn adanc ci agitat...se misca mult..
si acum iar e treaza .. si arplange...mor!
heeeeeeeeeelp! nu a dormit 30'...
serios nu mai pot...
26octombrie spune:
cristina, tu ai avut intotdeauna un san mai mare, probabil ca stangul. toata lumea are, doar ca acum, marindu-se de la lapte e mai vizibila diferenta. relax, vei reveni la marimea dinainte si nu se va mai vedea 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc#8230;
LYLY809 spune:
quote:
red]Luana[/red], domnul Veselie nu mai are colici pentru ca are wrap!
Colici are, doar ca nu mai urla de dimineata pana seara. Doar vreo 3 reprize pe zi. Daca sunt mai putin violente, folosim uscatorul. daca sunt dureri mai violente, apelam la wrap
Important e ca am aliati de nadejde in lupta asta cu durerile de burta!
Eu folosesc numai marca pampers.
Am incercat sa-i dau copilului numai san, dar n-a mers. N-avea ce suge si urla ca din gura de sarpe. Am pompat de mi s-a acrit. Asta e, fabricutza mea nu produce mai mult de 50% din necesar.
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006Album echo si burtik
inaioana spune:
Carmina, nu ai voie sa pui imagini violente pe forum, trebuie sa iti editezi mesajul. Din pacate petitia oricum nu se mai poate semna, ieri le-a picat serverul iar azi li s-a sters contul.
Cristina, e normala chestia cu sanii plini peste noapte si mai moi ziua. Noaptea se strange mai mult pt ca alaptezi mai rar. Cat priveste diferenta de marime, incearca sa alaptezi in mod egal, isi vor reveni dupa ce termini cu alaptatul daca procedezi asa.
La restul problemelor raspunsul e wrapul. stiu ca suna a reclama dar, sincer, sa spuna si fetele care il au daca mai au probleme cu bebelusi plangaciosi cat stau in wrap.
Muuh, procedeaza in continuare asa cum ai facut pana acum, adica da-i laptele tau muls si lapte praf in completare pana se satura. Trebuie sa te mulgi intre supturi ca sa stimulezi lactatia si odata ce ea s-a stabilizat si acopera nevoile bebelusului, sa nu te mai multi in exces ca se dilueaza laptele inutil. Vezi ca am scris eu mai in detaliu si la alte subiecte, era chiar unul nou la "parintii intreaba, parintii raspund". Mult succes!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici