CIRESE de mai-iunie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 21
26octombrie spune:
am pus poze! cine voieste:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luana7312/album?.dir=c751re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/luana7312/my_photos
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
Irinel spune:
Piuidana da, pompeaza in continuare, nu abandona da in plus manancda zdravan (orice, nu neaparat mancare gatita daca n-ai timp de asta), bea lichide multe (daca n-are colici din cauza asta, bea mult lapte) si dormi de cate ori ai ocazia. Pupic.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
florypop spune:
Buna dimineata!
Ce mai faceti fetelor? Ne mai cunoasteti?
Raportam: 5.500 gr la nici doua luni si totul bine.
Mancam Milumil de trei saptamani.
Pupiudana nu dispera si eu am patit la fel. Asta e ce sa facem....
Va pupic si plec inapoi la baieti,
Flory si
Andrei si
Rares
camelia.t spune:
'Neata.
Avem si noi la 8 saptamani 5300 gr. Am pus poze noi cu grasunu'.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
virgi spune:
Salutare!!!
Am vazut pozele cu toti bebelusii...ce mai!!! m-au topit. Felicictari mamicilor pentru asa bebelusi superbi.
Noi suntem bine...ne-am mai linistit si " adunat pe acasa " pentru o perioada. Am facut vaccinele la 2 luni si ne-am comportat foarte bine. Am crescut ca la carte..am luat fix un kg...fata de luna trecuta. Acum avem 5.3 kg si 59 cm. Mancam si lapte de mami dar am trecut serios si pe formula..asta ca nu fost timp si loc disponibil sa papam numai lapte de la mami.....iar de acum trenul cam pare pierdut....astazi au venit si rusii...in concluzie perioada de alaptat se apropie de sfarsit.
am pus si noi cateva poze de la 2 luni.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/c50ascd
va
pe toate
LYLY809 spune:
Luana, mishtocutz albumul! Mi-a placut odiseea piciorushului. Si chiar ca-i fain bouncerul, se vede ca si Horei ii place!
PuiuDana, nu te mai necaji... cat este laptic, este. Cand nu mai e, mergem pe formula, ca d-aia exista. Sunt femei care nu VOR sa alapteze si n-au nici o treaba...
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
Luana si Virgi, mi-ati deschis apetitul pentru poze... am pus si io cateva AICI Preferata mea e 49c, adica o poza de acum 3 zile...
Virgi, e mortala poza in care sunteti una langa cealala, sprijinite de perna, parca stati la discutii
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik
ralucis spune:
Neata tuturor! Stiu ca sunteti toate ocupate cu bebeii, dar vroiam sa va intreb daca toata lumea foloseste Pampers sau ati optat si pt alte marci? Ca eu am luat scutece Huggies si mi se par destul de bune, ca sa nu mai zic ca sunt mai ieftine. Si inca ceva, care e pana la urma intervalul minim intre doua supturi? Ca am tot auzit ba o ora, ba o ora jumate, ba doua ore. Si fetita mea uneori vrea sa suga si la ora, deci nu stiu daca e bine sa ii dau chiar asa de repede de la ultimul supt. Multumesc.
Ralucis, mamica Ilincutei 
26octombrie spune:
virgi, mie imi place poza0004, parca e dintr-un film cu karate, in zbor, bestiala
... aa, si aia cu conversatia, ... si aia cu cartea, ... si aia cu ochelarici, aia cu coifu'.. toate, ce sa mai!
lacra, tie nici nu-ti ma zic, e mai dulce pe zi ce trece tanarul Veselie. io nu crez ca baiatul asta poate plange vreodata, io zic cum ca ti se pare!!! it's all in your head, he's an angel! vezi, daca pui numai poze de-astea nu te mai crede nimeni cu colicii!
toate imi plac, da, subiectiv, aia cu margelele de la mine ma unge pe suflet!
va asteptam pe la noi
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
inaioana spune:
Luana, domnul Veselie nu mai are colici pentru ca are wrap!
Fug sa ma uit la poze!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici