Prichindei martie-aprilie 2005(104)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Fetelor dar ati scris azi ,nu gluma.
eu va multumesc inca o data pentru grija manifestata cand am fost in spital.eram demoralizata rau si cand am vz atatea mesaje m-au remontat.iar de intamplarea cu scarile nu stiti decat voi.

RROX,GEGEA,DANUTA T,LIGIA,DARIA va multumesc pt. sugestia cu gardutul.ma gandisem si eu mai ales ca-l observasem de cateva zile cum arunca obiecte in golul scarii .scarile sunt protejate cu balustrada,iar pana jos mai sunt 2 randuri de bara la 20 cm pe orizontala.vrea sa se urce pe bare sa vada cum cad diverse.momentan am blocat acesul cu un fotoliu mai mare pe care am pus plapuma si perne,sa nu ii vina idea sa se urce pe el.
ieri il lasasem fara pampers si mi-a facut o bucurie pe covor si a zbugit-o.eu tocmai scriam ceva ,am reperat si m-am apucat de curatat.el alerga pe acelasi hol,s-a catarat pe biblioteca si a luat sticla cu rivanol.pe care a varsat-o pe mocheta.si iar freaca mami covoare,doar ca nu a iesit.stiti cu ce se scoate rivanolul? am dat cu LOC si s-a atenuat,maine mai dau o tura.
sambata am fost la mot unde surpriza ne-a lasat un pic sa ne tragem sufletul.s-a indragostit de o boxa si a stat vreo 1/3 din timp pe langa ea.a mangaiat-o,imbratisat-opunea manutele pe difuzor sa simta vibratiile.a si dansat ca de 2 luni se lasase,pe disco si populara.a eclipsat sarbatorita.i-a luat ratonul de plus (mare) si l-a pupat si tavalit prin tot localul.nu stiu ce or fi zis cei ce l-au adus ca mai mult George s-a jucat cu el.
asta seara am fost la o terasa pe faleza ca era tare cald ne-am intalnit cu niste prieteni pe care nu ii vz de mult si le-am facut cinste de avansarea sotului.da credeti ca ne-a lasat .a fugarit 3 persoane cu randul si el fresh.la un moment dat cere apa ia sticla si arunca capacul in Dunare.cam astea sunt ispravile noastre.

ZUZU BINE TI VENIT ACASA acomodare usoara si asteptam poze.

RARES IONUT voi nimic nici o nazdravanie?ca se pare ca seamana baietii.

voi cum scrieti in culori ca mie nu-mi iese.aleg o culoare dau clik pe mesaj apare red dar la final nu e colorat.

la toata lumea mai mult sau mai putin bagata in seama.noapte buna prichindeilor.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

ANDIRA ai incercat putin masaj poate o linisteste.am mai vz pe forum o discutie despre warp o esarfa in care poarta copii.afirma ca nu e obositor pt mama,copilul doarme linistit,nu are colici.discutia e la parintii ntreaba.poate n-ar strica sa incerci mai ales ca ai 2 bombonele de ingrijit.

CARMENDUTA LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE

CALIMED LA MULTI ANI

ALESSIA iti doresc sanatate incearca sa te odihnesti mai mult.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Vad ca putem constitui o comunitate de testoase
alessia,draga,nu te simti bine fizic sau psihic?Indiferent cum,eu iti doresc multa sanatate si optimism.
LA MULTI ANI,Carmen,sa te bucuri de pretiosul pitic!
rrox,si eu cam asa intrezaresc metodele de administrare a dulciurilor,dar sa vedem daca tin si la noi.Din pacate,asa cum spunea si gegea,"anturajul"strica educatia primita si e si foarte tenace in a face rau.De multe ori am vazut rude sau persoane straine revoltate ca nu i se dau dulciuri copilului,ca parintii sunt exagerati,"copilul e copil"si alte asemenea teorii care se potrivesc bine cu ce descriam aseara despre lipsa de educatie.Si mie mi s-a intamplat sa se mire diverse persoane ca nu-i dau acadele sau pufarine sau mai stiu eu ce"junk food",dar le-a parut rau ca si-au exprimat parerea cu glas tare

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumesc mult pentru urari, Alessia, Laura si Mamacita.

Si eu sunt in Constanta, doar aici stau, deci am putea sa venim si noi la intalnire, daca va fi vreuna. Mai greu in afara Constantei sau Mamaiei, pentru ca nu avem masina. Mai vedem ce se hotaraste.

Nu mai discut si eu despre subiectul comun de vreo doua zile, nu cred ca are rost. E bine ca aparem cand putem sau avem chef si dam vesti despre prichindei, eu ma bucur intotdeauna cand vad ca ne mai scrie cate cineva care a facut o pauza mai lunga.

Va pup.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

mama da ce vorbarete sunteti

andira si eu am avut probleme cu Matei,nu dormea decat la san,sau daca reuseam sa il las nu dura mai mult de 30 min.apoi cand a crescut nu dormea noaptea decat daca eram cu el.si astea au tinut pana acum vreo luna cand am reusit,nici eu nu stiu cum,sa il pun la el in patut dupa ce il adorm evident pe picioare.si doarme pana la 8,8 si ceva,asta daca nu cumva vreo maseluta isi face de cap si se trezesre pe la 4 si ajunge tot cu noi in pat.eu ma gandesc acum ca daca as fi fost pe la psiholog in timpul asta mi-ar fi mult mai bine .multa forta ca sa rezisti
stati asa ca acum ma urla ca nu imi exercit meseria de mama.

gata s-a culcat

noi am reusit sa stabilizam burtica si din fericire nu este deshidratat.cat am citit eu ce ati scris voi el a hidratat saltateau si body-ul cu sarurile de rehidratare pe care ar fi trebuit sa le bea el .
ieri l-am chelit pe matei si a stat atat de cuminte.evident la mine in brate si ma strangea cu o forta si cu maineile si cu picioarele,dar pana la sfarsit nu a scos un sunet.o sa pun si niste pozici dar nu chiar acum ca la cum merg cu invatatul s-ar putea sa termin pana la sesiunea din februarie.
trebuie sa recunosc ca am vrut sa va spun mai multe,dar mi-am pierdut inspiratia pe drum

Sper sa reusiti sa va intalniti.ar fi chiar foarte dragut mai ales ca va cunoasteti virtual de atata timp.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Laura dar e nazdravan rau piciul tau!
Carmenduta iti urez si eu La Multi Ani si implinirea tuturor dorintelor!
Mamacita si eu as veni la intalnirea cu mamicile de pe litoral dar din pacate anul acesta nu mergem la mareMa asteptati si pe mine anul viitor?

Mergi la inceput

mi-am mai revenit cu inspiratia

zuzu bine ai revenit,si bine ca cel putin pana acum Sofia este cumintica.cand ne pui niste pozici??s-ar putea ca Bubu sa fie gelos,chiar daca a primit-o bine pe surioara lui.
rrox multumesc pentru disponibilitate.inainte sa mergen la medicover am sa te contacteze pe pm ca sa imi recomanzi pe cineva..am si o curiozitate:la 3 ani cand ai dezobisnuit-o pe Mariuca sa mai adoarma pe picioare cum am reusit?
mamacita cand ne pui pozici cu Alexutu' bronzat?
cenia ma bucur ca v-ati distrat la mare.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

vai dar ce aiurita sunt! numai invatatul este de vina

carmenduta!toate dorinte sa ti se indeplineasca,multa sanatate sa te poti bucura de minuatia de baietel pe care il ai.iti doresc sa petreci o zi minunata si sa primesti multe cadouri.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Cum le stie Alessia pe toate...Si din partea noastra la multi ani celor 2 sarbatorite: Carmenuta si Calimed...si tot ce va doriti voi!
Laura, multumim de intrebari, si-ntradevar Rares este din ce in ce mai "terorist" (cum spunea Alessia), mai nou este ca mi-a distrus sertarele de la mobila din sufragerie( noroc ca sora mea are magazin de mobila) si a scos toate cablurile si firele de pe pereti, si acum avem o multime de gauri care stau in voia sorti...Sunt foarte suparata pe el, pentru ca nu vrea sa inteleaga, stie ca face ceva rau, iar daca il cert se dauce plangand la locul cu pricina si continua pana cand i se face lui ....plictis si vede altceva.Ce sa mai ,au activitate domnii astia mici!
Am uitat sa povestim , despre ziua de duminica , cand la nunta fratelui meu, a mers la aproximativ toata lumea de la mese si le-a dat de mancare: avea o bucata de paine, rupea din ea si le baga in gura....el insa nu avrut sa manance, a dansat , a alergat....
Uite, ca sa nu uit, despre scrisul in culori, mai intati selecteaza cuvantul pe care il vrei scris cu o alta culoare si dupa aceea dai click pe culoarea respectiva.
Pisicuta si matei, ne bucuram ca v-ati facut bine si de-abia asteptam pozele, cat despre invatat....spor si iarasi spor!
Sa revenim si noi la un subiect comun, Rares adoarme singurel inca de la 4 luni, la modul ca ii dau biberonul cu ceai , ziua, sau cu lapte seara si dupa aceea este treaba lui ce face in patut. Cert e ca dupa 15-20 min. il gasesc dormind. Atat de mult s-a insistat , din partea rudelor sa nu-l invat leganat, ca m-am chinuit un pic, dar acum "is fericita"!

Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani! Carmendutza si Calimed Multa sanatate si fericire!

Marox-

Gegea - cred ca dc. plecam la mare (deja sunt speriata cu ale mele pb.) vom merge cu trenul! Desi ma ingrozesc ce jeg e in tren si il stiu pe Vlad ce neastamparat e. Nu sta locului o clipa. Ma si vad alergand prin tren dupa el -si cand ma gandesc la curent-geamuri deschise, cred ca renunt!!

Alessia - multa sanatate!

Rrox - ; multa putere de munca! (eu n-am avut destula recunosc!)

Laura - tare simpatic trebuia sa fie nazdravanul tau indragostit de boxa!

Mergi la inceput