Prichindei martie-aprilie 2005(104)
Raspunsuri - Pagina 28
cenia spune:
SAlut din nou
Zuzunachi:bine ai revenit si sa iti revii repede si usor.Si Sofia sa fie cuminte, sa pape si sa doarma muuult ca sa creascsa mare si frumoasa!
Citeam ce scriati mamacitei si ma gindeam ca am deschis cutia"intilnirilor". Aceeasi situatie o am si eu cu prietenele, nu am avut norocul nici uneia, desi am fost cea mai fidela prietena. Traiasca tradarea, ca asa am scapat de "prieteni". Mentin contacte sociale dar nu mai mult de atit, de la o anumita virsta e mai greu sa iti faci prieteni. poate de asta revin mereu pe acest forum...
Daria: esti o fericita! toate ti se intimpla numai tie!parca esti in centrul universului! emisiuni tv, interviuri, cadouri la care ramii fara replica, autografe....cineva acolo sus te iubeste!
la lac
niste poze
coco spune:
Mamacita-
, stiu ca m-ai tratat ca pe un pacient - si eu ca pe dr. de urgentza, ca n-aveam altul mai la indemana
. Ma interesez eu si cu fibroamele astea...
Cenia- cum l-ati transbordat pe David la mare si ce a facut pe drum? Mi-e groaza de drumul asta luuuuung...
Zuzu - lactobar ha? 

Cand va aud (si pe Andira)...chiar dc. nu dormeam a fost o perioada splendida din viata mea. Chestia e ca la voi e mai greu ca mai e si primul micutz care-si cere drepturile. Oricum trebuie sa fiti super-fericite. Din pacate la mine s-a inchis magazinul.
va pup,
raresionut spune:
Zuzunaki,
bine ati revenit acasa si-i urez micutei Sofia sa aiba parte de tot ce e mai frumos in lume.
Crestere usoara!
Andira, mai rabda un pic, ca dupa ce creste un pic Irina, sa vezi ce ajutor o sa ai in cresterea lui Nati. Iti urez pentru nati, somnic cat mai mult.
Mamacita,
ai primit PM meu?
Caramella, se pare ca Alicia a avut parte de ....o adevarata gradina zoologica. Bravo ei, ca si-a imbogatit vocabularul. Mergeti mai des pe la tara...ca ai vazut ce bine a dormit, nu?![]()
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
mamacita spune:
A,deci ma intelegi prea bine[din pacate pentru noi doua,ca a trebuit sa trecem prin asa ceva],cenia.Uite pupici de la mine
,imi pare rau ca nu mi-ai deschis ochii,ca nu vedeam nimic in jur![]()
zuzunaki,bine ai revenit,refacere usoara,sper ca macar,daca e sa se lase cu plansete,sa fie la unison,sa scapi odata cu amandoi,apoi sa doarma amandoi!Refacere grabnica si stai departe de poarta
!
raresionut,primit,sa vedem cum ne coordonam.Vad ca deocamdata cam lipsa la apel...
Fug sa adorm golaneatza mica si apoi[probabil dupa o ora
]revin.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
cenia spune:
Eh , nu ma pot lasa de forum domnule!
Mamacita! 
Sa va povestec despre realtiile sociale ale fiului meu: azi am fost in vizita la o amica care e insarcinata si are doi copii mici. era doar cea mai mare de 2 ani acasa si David a fost chiar agresiv la inceput.(asa isi amnifestas el dragostea, ca la fel bate si pisica!!!) numai ca fetita era invatata de la fratiorul ei, care e de seama lui Dvid si suporta cu stoicism picioarele fara sa riposteze. pina la urma el se tinea prin toata casa dupa ea si facea exact ce facea ea: vroia pe oala(minune, acasa trebuie sa il pacalesc), minca,bea apa, se juca erau "teroare" de haiosi.la sfisrsit ea obosise si el o tragea de rochie disperat sa mai vina sa se joace. ea se uita la computer si zicea stilcit bineinteles"lasa-ma Matty" ca asa il cheama pe fratiorul ei. era in elementul lui, deci ,sper ca nu o sa am probleme la cresa. in sept o sa fie mai mare un pic, asta e si bine si rau.
Cum s-a comportat pe drum???
Am plecat dis de dimineata si am condus dar numai doua ore ca gata!!! il luase din scaun dupa o ora si vroia la mine in fata! ma tragea de par, ma striga si am schimbat soferii ca nu aveam cu cine discuta rezonabil. nu l-am hranit acasa tocmai ca sa avem ocupatie pe drum, mic dejun, ceai, pufuleti, stiksuri agitatie pina la 11 apoi somn si iar agitatie. am mai facut doua opriri, si l-am pus sa mearga,apoi dejunul si am ajuns la C-ta ok, un pic cam mare mizerie in masina dar a fost usor ca avem AC daca ar fi fost cald.. anul trecut nu am avut AC si a fost cam aiurea. Daca e foarte agitat cel mai bine e sa calatoresti noaptea cind doarme.
In schimb, la intoarcere a fost cam greu, ne-am intors mai putini si avea loc de explorat, l-am lasat liber, dar la o frina a picat jos, a plins, l-am pus in scaunel, dar iar l-am scos, era foarte agitat si nervos, nu a avut o zi buna.M-a framintat ca pe un aluat, pentru el era foarte comic, pentru mine foarte obositor. Cu trenul e mai bine din punctul asta de vedere.Dar cu masina poti cara mai multe.
hai ca m-am intins.....
la lac
niste poze
teodora racz spune:
Danuta t chiar daca esti o timida imi place ce ai scris!Bravo!
Andira nici la noi nu a stat altfel situatia
;numai ca eu de la atata nesomn am pierdut laptele;erau nopti cand nu puteam sa o iau in brate de lesinata ce eram;intr-o dimineata pe la ora 3 sotul vazand ca nu mai ajung de la Antonia din camera a intrat sa vada ce se intampla;si m-a gasit aproape lesinata si fara a avea macar puterea de a striga dupa ajutor;tin minte ca au fost mai multe saptamani crunte!
Mamacita cred ca nervii sunt intinsi la max.Pai daca te chinui sa-l adormi si doar pt.40 min!
Antonia doarme seara cu capul la mine pe umar dupa ce ii cant cateva cantecele;stii si ma intalnesc cu multe mamici care ma intreaba orpilate:Inca nu doarme singura?Imi vine sa le dau
Rrox deci trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca pana pe la 3 ani vom avea de tras cu somnul?
Marox spune:
Fetelor...Gasesc ca modul in care Daria a sintetizat modul de functionare al forumului este excelent si nu vad ce as mai putea spune in plus.
Nu cred ca se poate vorbi despre "a se simti in plus" in cazul persoanelor care participa la forum de mai bine de un an. Stiu, e o impresie subiectiva si as jigni daca as contesta-o, dar e totusi mult spus. Ma gindesc la cazul concret al unei persoane, Katywsha, v-o amintiti? A dat cu bita-n balta in citeva mesaje, i s-a atras atentia si apoi a fost deliberat ignorata pina s-a retras singura. Un nou membru pe topicul nostru s-ar putea simti de asemenea in plus pt ca ar putea avea impresia ca intra intr-o familie in care toata lumea se cunoaste si prezenta lui e neavenita.
In alta ordine de idei si numai in ceea ce ma priveste (subliniez pt ca nu vreau sa fac nici o aluzie la nimeni) imi zic ca uneori, la anumite posturi la care n-am primit ecou, n-am scris nimic ce ar putea incita pe altii sa raspunda. Fara nici o ironie, dar ce s-ar putea raspunde la mesajul in care am povestit cum a fost la mare? Si tot fara ironie, chiar nu asteptam raspuns, mie mi-a facut placere sa va povestesc fara sa urmaresc feedback-ul.
Last but not least, ma astept sa fiu tratata asa cum si eu tratez pe altii. Stiu ca nu pot mentiona toata lumea in ritmul in care intru pe forum, deci n-o sa ma strofoc daca la mesajele mele nu am multe raspunsuri. Ca si mai sus, parerea asta nu ma angajeaza decit pe mine si in nici un caz nu e o aluzie la altcineva.
Dako, spune-mi ce te intereseaza despre cresele si gradinitele din Franta. Dar nu am, cel putin deocamdata, experienta. Copiii mei n-au trecut prin cresa, iar Alex va merge la gradinita de-abia la toamna.
Gegea,
, dragut din partea ta ca ai intrebat de mine! Multumesc!
Daria, Julia nu se sperie de nimic, cel putin pina acuma n-a manifestat vreo spaima. Interesanta explicatia pe care ai gasit-o tu in carte. Lui Alex ii e frica de (anumite) zgomote, cel de la ghena din blocul maica-mi sau zgomotul de la WC cind trage apa vecinul de la parter.
Mamacita, nu prea inteleg, ce au oamenii cu Alexutu? Cum adica sa-l ia asa, in brate, in fata ta? Pe aici nu se pomeneste (cred ca nici n-ar indrazni pt ca parintele ar putea depune o reclamatie la Jandarmerie), dar nici in Romānia nu-mi amintesc sa-l fi "agresat" cineva pe Alex. Ma intreb daca n-are legatura cu profesia ta, poate ca sint oameni care stiu cine esti si-si inchipuie ca imbratisind copilul s-ar pune bine cu tine?
Coco, multa sanatate!
Andira, multa sanatate lui Nati!
Nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau. Ai incercat sa-i pui un tricou purtat de tine linga ea? Poate ca mirosul cunoscut o s-o amageasca si n-o sa-si dea seama ca mama nu mai e linga ea. Bafta la test! Apoi te trimit in Spania?![]()
Zuzunaki, bine ati revenit acasa! Asteptam sa ne povesteti mai multe despre piticuti! Si aici e o caldura de groaza!
mamacita spune:
Marox,bine ca ne mai scrii,ca de obicei,cerebrala
Din pacate,ai vazut ca mai sunt mamici cu patanii ca a mea.Necivilizatia,ca sa nu spun lipsa totala de bun simt si maniere este legea de baza in Romania,pentru care se face propaganda in extenso in media si avand ca modele asa-numitele vip-uri rasarite peste noapte de la periferia societatii si pline de fitze in capul mai plin de goluri ca un svaiter...Asa ca n-ai unde sa depui plangere,ca ar insemna sa reclami o gramada de popor,deci te aperi cum poti si cum reusesti...
Scuza-mi pledoaria,dar e unul din subiectele la care sunt foarte sensibila,avand,cum stiti,si foarte multe relatii interumane,pot aprecia deprecierea![]()

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:
asaa, scuze, astazi la serviciu nu am apucat sa-mi termin mesajul, am fost intrerupta brusc si l-am trimis cum era...
Coco tocmai iti ziceam ca am tendinta naturala sa ma erijez in leader cam tot timpul, poate si pentru ca am reactii foarte rapide si sunt pusa pe actiune si optimizat
(asta ca sa ma laud!
), dar pe aici nu sunt deloc asa ceva.
Si vroiam sa-ti mai urez multa sanatate! Sa dai de cap problemelor si sa te bucuri de timpul in plus petrecut cu hippiotul tau dragalas 
Zuzu Bine ati revenit acasa!!!
Multi
puilor tai dragi, succes si impliniri in activitatile mamicesti, recuperare cat mai rapida si multe
pentru mamica eroina!
Asteptam cu nerabdare sa ne-o arati pe Sofia! ![]()
Ligia, Teodora nu-s toti piticii la fel, chiar daca sunt acelasi "model", cum le zice Mamacita
, poate ai vostrii se vor culca neleganati mai repede! Va tin pumnii! 
Marox Vad ca ne citesti din umbra!
Asa ca scrie-ne mai des, ma bucur sa aud vesti despre voi.
Andruzza ai dreptate!
Vacanta placuta! 
Mamacita si eu sunt cam acelasi model cu carapace ![]()
Gegeasa zic de dulciuri
Am aplicat ce-am crezut ca-i mai bine cu Mariuca si asta o sa fac si cu Ioana. Adica pana la 2 ani nu a vazut nimic cu cacao, nici un dulce din comert de nici un fel, doar prajituri de casa si alea rar. Dupa doi ani i-am dat in plus ocazional cate un patratel de ciocolata, cel mai des alba. Abia dupa trei ani a inceput sa primeasca si dulciuri cumparate. Dar i-am explicat intotdeuna ca nu sunt sanatoase si chiar daca sunt permise, nu trebuie sa exageram cu ele. In plus i-am cumparat mereu dulciuri de calitate, produse de firme cunoscute si testate in prealabil de mine.
Bauturi cu gust de fructe nu bea decat foarte ocazional, prefer sa ii cumpar sucuri de fructe 100%. Bauturi gen cola nu bea nicioadata si stie ca nu sunt bune deloc (cu amanunte si explicatii complete
). Cam asta ar fi.
Cenia sper ca Ioana sa se comporte mai bine in masina fiindca avem destul de mers. Am testat-o la drum de 3 ore, dar la unul de 10-12 ore chiar nu stiu... da' sunt optimista! ![]()
tuturor! (inclusiv nebagatelor in seama
)
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
alessia105 spune:
....buna buna ...hop si io..
scuze ca nu am scris ....ca nu v-am bagat in seama
,dar nu ma simt fff bine
si asa ca am stat mai mult in umbra
....
Am intrat sa spun 

LA MULTI ANI

lui Calimed...scuze ca is intarziata (ziua ei a fost ieri ..marti 25.07) si ptr azi dragei de Carmenduta....LA MULTI ANI!!! dragele noastre sa aveti parte numai de lucruri minunate , multaaaa sanatate ,fericire alaturi de cei dragi si tot ce va doriti

Zuzule ..bine ati venit acasa ! si la voi si la casa virtuala
...sa traiasca lactobarul si consumatorul principal![]()

poate maine scriu mai mult nu va suparati dar nu ma simt prea bine![]()
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!