Prichindei martie-aprilie 2005(104)
Raspunsuri - Pagina 27
andira spune:
Ah, Mamacita, eram sigura ca o sa-mi raspunzi 
(am vazut ca erai pe aici).
Acum cu un picior batai la carut, in timp ce va scriu voua. Problema e ca daca va adormi, nu o tine mai mult de 30min, maxim. Tot e mai bine decat nimic, binenteles. Acum te inteleg perfect cu bebe 2 (m-a amuzat teribil expresia cu "spanzurati in fata portii" ![]()
). Ma doare inima sa spun, dar daca Irina ar fi fost ca Nati, ma gandeam de 5 ori pana sa ma apuc de al doilea. Cum a spus si dr azi, norocul lor ca Irina a fost cuminte, si mi-a dat avant. Asa vor creste si se vor juca impreuna. Daca era invers, n-ar fi fost exclus sa ne oprim si noi aici.
Irina mai adormea in scoica, dar vad ca Nati nu apreciaza in mod deosebit ideea.
Na ca incepe sa planga si in carut...
Mda, sa speram ca peste vreo 2-3 luni vom putea discuta civilizat, fara sa tipe la mine...![]()
Iri si Nati
andira spune:
Asa, si daca tot nu pot sa dorm, din cauza strumfului terorist (aseara Ionut i-a zis "Osama cel mic"
), macar sa va trimit mesaje:
deci, nu stiu cum va organizati, nu ma intereseaza, dar sa va puneti in agenda si o intalnire cu noi, la anul, la mare.
Mai ales noi, cele 3 cu gura mare - Irina, Nati si eu (in special stiti voi cine) - vrem sa va vedem.![]()
Deocamdata ne rezumam sa asteptam impresii.
Iri si Nati
mamacita spune:
andira,eu sper sa ne vedem pana atunci...
Iti amintesti anul trecut cand ii spuneam"bin-ladenul"?![]()
Exemplu din aceasta dupa-amiaza,debut ora 15:10: 25 min leganat la caryt,35 plans in pat,facut kaki,schimbat copil,inca 25 min leganat,in sfarsit doarme copilul!Si are azi deja 1 an si 3 luni!Anul trecut la ora asta il innebuneam pe sotul meu cu telefoane la serviciu din care nu deslusea decat hohotele mele de plans si urletele"bin-laden-ului"![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
A,si nota redactiei:
ciclul lui de somn tine 40 minute,dupa care se scoala plangand;deci mai bine de 1,5 ore ma chinui sa adorm copilul pentru 40 minute!Sper ca Nati sa priceapa ce-i explica Irina,altfel nu va vad altfel decat pe noi,dar sa stii ca tot suntem superfericiti![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:
Andira nu prea ai ce face... stiu preabine ce si cum... Mariuca pana la 3-4 luni nu tacea decat plimbata in brate prin casa... recordul a fost de plimbat toata noaptea pana la 8 dimineata - atunci a adormit in sfarsit!!! Si ea vroia sa suga nonstop. Pe la 3 luni am inceput sa am succes cu leganatul in carut, batait inainte si inapoi... pe la 1 an am inceput cu leganatul pe picioare... si am incetat pe la 4 ani abia... (eu credeam ca la 3, dar am aflat ca maica-mea o legana la pranz). Eu atat am reusit, incearca si tu variantele astea cu leganat si batait, altceva nu stiu.
Mamacita Ana e la Albena, din cate stiu eu...
Coco nu sunt nicidecum team-leader-ul de pe aici
Fii serioasa! Am tendinta, intotdeuna, orice as face si oriunde as fi, sa ma erijez in leader...
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ligia13 spune:
Radu la prinz adoarme leganat pe perna pe genunchi, iar seara cu noi in pat si apoi imi fortez sciatica si il mut in patul lui
.
Asha s-a obisnuit cu perna, ca daca bunica-sa ii zice : mergem la nani, el isi ia perna mica si o pune pe perna mare si asteapta leganatul![]()
Ce ma nelinisteste e altceva: rrox, adica pana la 4 ani ar putea dura?Saraca soacra-mea, ca sa nu mai zic de mine![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
mamacita spune:
quote:
Originally posted by rrox3
Andira nu prea ai ce face... stiu preabine ce si cum... Mariuca pana la 3-4 luni nu tacea decat plimbata in brate prin casa... recordul a fost de plimbat toata noaptea pana la 8 dimineata - atunci a adormit in sfarsit!!! Si ea vroia sa suga nonstop. Pe la 3 luni am inceput sa am succes cu leganatul in carut, batait inainte si inapoi... pe la 1 an am inceput cu leganatul pe picioare... si am incetat pe la 4 ani abia... (eu credeam ca la 3, dar am aflat ca maica-mea o legana la pranz). Eu atat am reusit, incearca si tu variantele astea cu leganat si batait, altceva nu stiu.
Mi-amintesc ca tu mi-ai deschis prima ochii ca s-ar putea sa am"modelul"asta de bebelus![]()
Mamacita Ana e la Albena, din cate stiu eu...
OOPS!
Coco nu sunt nicidecum team-leader-ul de pe aiciFii serioasa! Am tendinta, intotdeuna, orice as face si oriunde as fi, sa ma erijez in leader...
Si eu,si eu vreau leader!tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
Alexandru,soarele nostru
mamacita spune:
quote:
Originally posted by ligia13
Radu la prinz adoarme leganat pe perna pe genunchi, iar seara cu noi in pat si apoi imi fortez sciatica si il mut in patul lui.
Asha s-a obisnuit cu perna, ca daca bunica-sa ii zice : mergem la nani, el isi ia perna mica si o pune pe perna mare si asteapta leganatul
Ce ma nelinisteste e altceva: rrox, adica pana la 4 ani ar putea dura?Saraca soacra-mea, ca sa nu mai zic de mine
Eusi Raducu
(22.04.2005)
Hi,Hi,Hi!
Alexandru,soarele nostru
caramella spune:
De dimineata va citesc,acum am terminat,cu intreruperi ofc.
Noi am fost plecati in we la tara ,la soacramia.A fost foarte bine,Alicia a fost super incantata de animale,mai ales de gaste,numai ga-ga spunea.S-a jucat cu catelul care are 2 luni si e un scump ,a facut baie in piscina gonflabila .A dormit foarte bine fara treziri nocturne la tara ,iar cand am sosit acasa a inceput shoul de treziri din ora in ora.La noi e tare cald ne topim.
Am vazut ca discutati despre nebagatul in seama,fiecare cred ca s-a simtit la un moment dat nebagata in seama,dar asta nu ne impiedica sa mergem mai departe .Chiar ma simt bine cu voi!
Geani mersi ca ai intrebat de noi.
Nu stiu cum sa procedez cu dulciurile,deocamdata menanca prajituri de casa,dar mai primeste dulciui de la musafiri care vin la mine si ma cam enervez ,le-am explicat ca nu-i dau dulciuri si-i mira faptul.
Asa ca a gustat si ciocolata.
Lapte vea 600 ml in 2 ture.
Concediu placut ADRIANA,ANDRRUZZA,DARIA!sA VA INTALNITI ,VREM POZEE!
Au venit musafiri,revin mai tarziu.
Carmen si Alicia.
zuzunaki spune:
hi,
am ajns acasa
suntem f bine ambele,intru n detalii cand pot.
multumim tuturor de urari si felicitari

ziua de azi a fost teribila:cum am ajuns la 12 sofia a supt 2 ore
si apoi cand a adormit a inceput bubu sa urle 

si l-a tinut 40min.sper sa nu fie"pedeapsa"ca am venit cu micuta acasa ca de primit a primit-o excelent.bineinteles ca n-a dormit delocc dar nu e o noutate pt ca sunt 32 d egrade in casa
sper sa n ajung sa ma spanzur in fata portii![]()
in rest,momentan sofia e o cumintenie

numai daca n-ar sta la san atata
am fugit ca s a trezit si tre sa deschid lactobaru