Prichindei martie-aprilie 2005(104)
Raspunsuri - Pagina 26
ligia13 spune:

Acu hop sa comentez si eu , ca de , cum sa lipseasca martie din post.
Personal nu m-am simtit neglijata pentru ca nu ma astept neaparat sa fiu bagat in seama intodeauna. Si eu am pana de inspiratie si nu stiu ce sa comentez , plus ca de multe ori intimplarile si activitatile noastre mie mi se par interesante , dar nu ma astept sa intereseze pe toata lumea! Deci am fost invatata sa ma multumesc cu putin.
Din pacate nu's f sociabila,stau vorba lu mamacita in carapacea mea
Dar nu's asha de timida precum cenia. Eu nu as fi rezistat sa nu o abordez pe mamacita (sau orice alta fata de pe forum) daca as fi fost la 1 metru de ea, indiferent cat de inabordabila ar fi parut![]()
Mi-a parut rau ca nu am reusit sa ne vedem cand a fost la Moeciu si tare m-am bucurat ca am cunoscut-o pe Anca Micaela.
adseana, lipsa ta s-a vazut, dar cum in ultimul timp ai avut mai multe lipse, m-am gansit sa nu ma bag in sufletul omului.
Am remarcat ca fete pe care le credem disparut, cum ar fis adrianabr, ne citesc si apar la momente cheie (geh aparitia pe lume a Sofiei)
gegea, chiar am citit pe sarite se pare ca nu am remarcat ca ai intrebat de cantitatea de lapte. Radu bea 2 sticle a cate 250 ml pe zi si mai maninca gris cu lapte/orez cu lapte/paste cu lapte de 2 sau 3 ori pe saptamana. Maninca iaurt zilnic, doar simplu , si tot aproape zilnic brinzica de vaci in fructe (nu multa, asha cat o pruna).Ii dau Nestle Junior , iar grisul si orezul le prepar cu lapte de vaca UHT
Lui Radu pana zilele trecute nu i-am facut baie decat in vaniza lui, care e destul de mare zic eu. Cum la mare nu am de gand sa merg cu vanitza dupa mine, simbata si duminica i-am facut dus. A fost ok, doar ca nu stiu cum sa-l clatesc pe cap sa nu-i intre apa in ochi pt ca urla de mama focului. Daca se stropeste el in ochi, nu plige , dar daca eu fac asta, vai vai ce tragedie.
dariaevelin, imi place mult cum ai descris "relatia" nostra! Super
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
raresionut spune:
Chiar daca suntem ultimii veniti in grup
am vrea sa ne dam si noi cu parerea despre ....nebagatul in seama...consider ca este un subiect tabu si fiecare dintre noi care este pe forum are un respect fata de toate celelalte prin simpla prezenta. Nu m-am exprimat asa de elegant cum a facut-o Daria( si bine a facut-o
), dar nu cred ca se poate vorbi de sentimentul" vorbesti ca sa nu taci". Iar, daca tot suntem la vorbe in plus, am postat si noi poze recente si doar...danuta_t
si gegea
au remarcat ...prin vorbe, dar nu inseamna ca poate au fost si fete care nu si-au exprimat parerea , dar nu le-au vizionat.
Eu zic ca aceste discutii nu vor face decat sa ne consolideze grupul, pentru ca sinceritatea isi are rostul ei.

Ei, si acum la oile, noastre... Rares nu vrea sa bea lapte(200-250ml) decat seara, in restul zilei nu-l accepta oricat as incerca.
Mamacita, daca ai postat asa frumos invitatia(oricum o sa o fac si pe pm), noi venim la Neptun
duminica, adica pe 31 iulie, si ne-ar face foarte mare placere sa facem si noi parte din poza de grup.
Va dorim o zi cat mai frumoasa!

Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
coco spune:
DISCULPARE 
Daca toata lumea a scris, tb. sa va spun si eu ca o mare perioada nu am mai intrat pe forum din cauza lipsei de timp si a problemelor servici/acasa.
Intre timp mi-am dat demisia unde lucram si sunt acasa alaturi de Vlad in CIC. Trebuie sa imi revin in primul rand cu sanatatea.
Am reajuns pe forum imediat cum am avut timp -si scumpa de Daria
a fost cea care m-a 'readus'. De ziua mea am primit pe mail o felicitare de la ea. Iti multumesc inca o data.
Asa cum Mamacita-'inabordabila'
stie (multumesc ca m-ai linistit pe pm) sambata dimineata am ajuns la spital cu o hemoragie puternica. Cu 1 zi inainte eliminasem o atza din uter (eu am cezariana) - si ma panicasem. Oricum treaba s-a terminat cu bine, ma simt cam lesinata dar e ok, nu era extrauterina sau mai stiu eu ce. Ori raceala de la strand, ori atza a zgariat, dar cum ma refac merg sa-mi vad fibromul meu mai vechi.
Gegea- tu m-ai bagat in seama
, esti o dragutza. Eu am inceput sa ignor faptul ca nu mi se raspunde. In orice grup (si asta e destul de mare) exista cate un team-leader, exista oameni mai bagati-in-seama. Asta e! Apropos, Vlad bea 400 ml lapte/zi.
Rrox- im permit sa te declar team-leaderul grupului, no ofence. Ce-ti veni cu nebagarea in seama?
Noi vrem sa mergem la mare din 13 august, dar inca imi caut o cazare la gazda in Constanta. Nu am nimic sigur inca. Vine sora-mea din USA cu baiatul ei de 4 ani si vrem sa mergem impreuna. Cred ca pana la urma luam trenul
. Ea are ceva rezervare la Costinesti, dar eu mi-aduc aminte ca e nasoala plaja pt. bebei acolo, nu?!
danuta_t spune:
Ei na', cutia Pandorei ? Aici, printre noi ? Am mai gasit certuri pe alte topicuri ca sunt tot soiul de bisericute formate intre mamici, n-am crezut ca vine si randul nostru. Dar sper sa scapam cu bine si de data asta.
Andruzza, nici prin gand nu mi-a trecut ca ai rarit-o din cauza mamicilor de prichindei, am fost convinsa ca a fost in urma unei altercatii de pe un alt topic, ti-am si trimis o
ca sa treaca supararea.
Dar iaca ma bag acum si eu in seama la subiectul asta, desi cred ca n-as putea spune mai multe decat cele spuse asa de frumos de Daria
.
Daca e sa alegem un teamleader (de acord cu numirea, desi cred ca mai sunt cateva candidate foarte bune), cred ca Daria ar trebui sa fie purtator de cuvant, Alessia ar trebui sa fie responsabila cu imaginea, si cred ca daca ne gandim bine, fiecare dintre noi are un loc al ei aici. Asta este de fapt secretul unui grup unit, fiecare cu locul lui, pe masura calitatilor si defectelor acelei persoane.
Iar despre clubul
nebagatelor in seama, sper sa nu supar pe nimeni daca eu nu ma alatur acestui grup, dar n-o fac pentru ca in general nu ma simt asa printre voi.
Poate s-a mai intamplat sa nu primesc vreun raspuns, sau vreo lauda pentru Mihai, sau poate as fi vrut sa primesc mai multe feedback-uri la cele spuse de mine, dar nu vreau sa tin evidenta cine si la ce mi-a raspuns. Pentru mine e de ajuns sa-mi raspunda macar acolo 2-3 mamici, e drept ca daca-s mai multe ma simt si mai bine.
Nici eu nu reusesc sa raspund la toate, incerc pe cat pot sa mai rotesc destinatarii, asa ca daca eu nu reusesc, ma gandesc ca si altora le e greu sa se imparta intre copil, sot, casa, servici, prieteni.
Asa cum o spunea atat de frumos si Daria, uneori unii, alteori altii.
Pe de alta parte, nu prea-mi place sa repet raspunsuri deja date, iar uneori nu mi se pare ca am comentarii pertinente la ce s-a spus, asa ca prefer sa nu zic nimic.
Ceea ce mi se pare mie cel mai important, este ca atunci cand am fost intr-adevar necajita, speriata de vreo problemuta de prchindel, am gasit aici foarte mult suport, VOI ati reusit sa ma aduce-ti pe linia de plutire si epntru asta va multumesc ca existati.
Citesc cu placere ceea ce scrieti si atunci cand scrieti, ma uit cu placere la evolutiile prichindeilor, ma bucur de fiecare dintre voi si as vrea in continuare sa pot trai toate aceste sentimente alaturi de voi inca mult timp de-acum inainte. Dar sunt constienta ca anii vor trece, postarile se vor rari tot mai mult iar in final vor ramane multe multe amintiri frumoase si poate doar o mana de prietene care nici nu vor mai avea nevoie de un forum virtual pentru a comunica intre ele.
Nu-mi doresc decat sa fiu la inaltimea vostra si sa ma numar printre voi (in ciuda timiditatii mele
).
P.S. am recitit mesajul, e ca de obicei mult prea lung si mai suna si cam patetic si a testament
. In fine, il trimit chiar si asa, pentru ca asta gandesc.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
danuta_t spune:
Scaunul de masa nu cred ca e chiar necesar in concediu. Se poate inlocui si cu altceva.
Si mi-a mai venit o idee pentru bagaj, o gentuta/plasa "frigorifica", sa tina vreun fruct, apa mai la racoare.
Mamacita, ce idee buna ai. De vreo saptamana ma tot foiesc cum sa-ti propun sa ne intalnim, eu mi-as dori foarte mult, dar nu puteam sa fiu sigura de reciprocitate si chiar si in cazul ca ar fi, nu vroiam sa te deranjez in "planificarile" zilnice de program. Ma gandeam doar sa-ti las nr meu de telefon si daca gasesti un moment sau o placere sa ne vedem.
Imi dau seama ca daca fiecare dintre noi ti-ar propune asa ceva in urmatoarele 2-3 saptamani, ti-ar fi extraordinar de greu si sa refuzi dar si sa faci fata, si se duce toata placerea intalnirii nevirtuale.
Mi se pare super ideea ta, ma abonez la intalnirea respectiva.
Facem lista cu cine in ce perioada va fi la mare la noi ?
Eu voi fi in perioada 10-20 august, la Neptun.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
andira spune:
Va multumesc pt urari Adriana, Coco, Andruzza, Gegea, Teodora, Pisicuta, Raresionut, Rrox!
Nati e ceva mai bine, ii mai facem vreo 2-3 sedinte de aerosoli, si sper ca intr-un final sa-i treaca si fornaiala.
Am in schimb alta problema: nu adoarme decat la san!!!
Si cum e un bebe de o luna jumatate, ar trebui sa doarma cam tot timpul. Ei bine, nu se intampla asa, pt ca s-a obisnuit sa adoarma numai langa mine, cu tzitzi in gurita, si cum nu putem sta lipite ca 2 siameze 24/24, mare parte din timp ne-o petrecem ea urland, eu peticindu-mi nervii. Mi-e mila de ea, e atat de dulce cand o iau in brate si-mi zambeste cu toata gurita, dar efectiv nu pot sa stau toata ziua asa.
Voi ati avut problema asta, sa adoarma numai la san?
Dr azi, la control, mi-a zis ca sunt frecvente cazurile asta, si ca ma poate tine pe post de suzeta pana pe la 1 an. Ceea ce e imposibil, pt ca eu cel tarziu la 1 ian trebuie sa ma intorc la servici. E posibil chiar mai devreme. Si oricum, nici pana atunci nu o putem duce asa. Credeam ca am dezvatat-o acum 2-3 saptamani de asta, dar vad ca o luam de la capat.
Acum imi dau seama ce minune de bebelus a fost Irina. O lasam in patut si nu zicea nimic, gateam, faceam curat, ea dormea in timpul zilei de n-aveam treaba.
Nati azi a racnit ca in jungla, cum bine zicea cineva pe aici, dar incerc sa ma tin tare si sa o dezvat sa adoarma la san. Macar in timpul zilei. Suzeta nu-i place, desi eu tot incerc. Trage nitel, apoi se prinde ca nu iese nimic si vad ca incepe sa planga iar.
Hai ca am dezvoltat subiectul de v-am capiat. Da' poate imi spuneti totusi o parere...
Iri si Nati
mamacita spune:
coco,eu n-am comunicat nimic despre starea ta aici,pe forum,pentru ca eu te-am tratat ca pe o pacienta
,cu dreptul la confidentialitate.Dar acum,daca tot te-ai destainuit,de ce nu mi-ai spus de fibrom,te-as fi luminat mult mai rapid?!Vezi,pentru saptamanile care vin,ca se pot face tratamente pentru fibroamele mai mici,mai ales ca se anunta canicula,deci posiboilitate mult crescuta de a sangera.
danuta,chiar ai intuit foarte bine ca,in ciuda bunavointei mele,chiar mi-ar fi greu sa ma intalnesc cu toata lumea[uite ca uneori ne e dificil sa raspundem si apar semne de intrebare,darmite daca e vorba de intalniri reale.Si mi-ai readus in memorie simplul fapt ca nu toata lumea este aici in aceeasi perioada.
Deci,pentru o prima etapa,as propune vineri sau sambata,28/29 iulie,ora 18-19,nu stiu,Mamaia,Eforie?Ce ziceti?Ne-am putea intalni deci cu Daria,adriana,ana,andruzza,rp...cine mai este acum,in aceasta perioada?Astept insa telefoane...Apoi sa stabilim si pentru august...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andira spune:
Dako - vreau de nu stiu cat timp sa-ti spun ce placere imi fac mesajele tale, si de nu stiu cate ori i-am dat copy/paste si lui Ionut din ce ne povestesti tu, cu titlul "d-ale gemenilor"
. Ai un umor deosebit, cum zicea si Mamacita, si ma bucur tare mult cand aud de voi.
Of, Nati plange in continuare, eu am testul de spaniola joi, si sunt zombie ca de obicei....
Ce frumos ca va intalniti la mare!! Abia astept sa-mi povestiti cum a fost...![]()
Ma duc sa iau bebelusul poate adoarme macar in brate...
Iri si Nati
mamacita spune:
andira,cand iti spuneam eu ca irina nu e bebe real?!Stiu prea bine despre ce vorbesti si nici acum nu suntem ok cu somnul,motivul principal care ne-a impiedicat sa ne apucam de bb2,ca ne-ar fi gasit spanzurati in fata portii
.La varsta aceea,in afara de san,il mai puteam adormi in balansoar[mai ales sotul meu,ca eu eram dupa cezariana si mi se parea cam dificil]sau in carutul bagat in casa si fatait in sus si-n jos pe hol.Acum de exemplu,abia il obsinuisem sa doarma la 15 cate 1,5 ore,adormind tot in carut
,ca deja imi si face exceptii:sta de o ora in patut,ca dupa 1/2 ora am facut febra musculara si l-am pus in pat,si plange
,iar eu ma fac ca nu aud,in speranta ca va adormi!Nervii mei nu mai pot fi nici peticiti,in asa hal s-au sfasiat!
Cel putin nu in urmatorul cincinal![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
andira,sper sa ne putem intalni,cu fetele,caci ideea coordonariiunei intalniri comune mi-a venit cam tarziu,din pacate,si nu prea am feedback de la fetele care sunt deja aici.Am lasat numarul de ex si lui rp,si Anei,si nu mi-au zis nici "da",nici "ba",nici "du-te la plimbare si mai scuteste-ne"![]()
Alexandru,soarele nostru