Prichindei martie-aprilie 2005(104)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

andruzza a dat startul si vad ca toate aveti ceva de spus vis-a-vis de nebagatul in seama/simtitul in plus. Sa nu credeti ca ma las mai prejos ... numai ca am accepat situatia ca atare si nu mai dau atentie, mai ales ca nu vad unanimitate de indiferenta in ce ma priveste. Am inteles ca altfel nu se poate si merg mai departe.
Chiar am doua exemple recente ca sa demonstrez cele enuntate (am lansat nelamurirea cu pofta de dulciuri si apoi intrebarea cu cantitatea de lapte bauta zilnic de prichndei si nu-mi trebuie degetele unei maini ca sa numar raspunsurile; am gandit ca le-ati considerat puerile/ nu le-ati zarit/ nu ati avut dispozitie sa raspundeti/ efectiv ati omis.)
rrox, era o gluma cand ai zis ca nu ai scris o saptamana si nimeni nu a observat? Nu lipsesti decat de vineri si eu chiar m-am gandit (facand o paralela cu timpul petrecut acasa fara fete) ca acum, avandu-le din nou in preajma, nu mai ai vreme sa mai intri si aici.
mamacita, sigur nu mi-am exprimat in vreun post ca imi lipseste activitatea ta pe forum, dar de gandit, poti fi sigura ca am facut-o. (deci se poate... simti, gandesti, dar nu expui in scris)
adseana si restul fetelor care mai aveti momente in care va indoiti de faptul ca fiecare are un locusor special aici, haideti sa lasam frumosul care ne leaga sa ne domine!!!

Nu stiu daca considerati oportuna interventia mea, dar asa am simtit si mi-am dat frau liber gandurilor si ideilor. Va pup pe toate, imi sunteti drage si chiar va simt lipsa cand nu intru in contact cu voi!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

....eee, n-am vrut sa deschid cutia Pandorei...

Dar am o idee ! Ce ziceti, pun de-o listuta a nebagatelor in seama? Facem un topic si gata, ne bagam in seama!!

Gegea n-am glumit. Saptamana cu pricina a fost putin mai demult, nu acum recent. Iarta-ma ca nu ti-am raspuns la intrebari, la cea cu dulciurile mi-am zis ca-i mult prea mult de dezbatut si atunci nu aveam timp si mai tarziu am uitat (dar promit sa dezbat problema!), iar la cea cu laptele am mai raspuns de vreo 5 ori pana acum... Ioana consuma 300-350 ml. lapte zilnic plus iaurt sau branzica tot zilnic. Cred ca-i OK.
Aaa, sa nu uit, multe pentru ideea cadoului trimis lui Brien si pentru cuvintele iubaretze de noi si de forum!

Ligia Mariuca initial s-a gandit la doua papusi WITCH (ultimele care ii lipsesc), dar dupa aceea m-a surprins cu alta cerere de premiu: a vrut si a primit un top de hartie "numai pentru ea!" si acuarele noi E drept ca a primit ca bonus si cateva ustensile de scris cu personaje WITCH fiindca m-a bucurat optiunea ei Isi da silinta in contiuare
In vacanta plecam pe 19 august pana la urma fiindca pe 14 nu am gasit apartament liber unde vroiam noi. Andruzza stia bine ceva

Pisicuta Multumesc Daca vrei pareri despre pediatrii Medicover sa-mi spui. Am incercat mai multi, in special cu Mariuca Spor la invatat!

Andruzza eu iau pompita de aspirat nasucul cu noi , ce-i drept fara aspirator Si noi trebuie sa incapem in Solenza si avem inca un copil in dotare Da' si ceva experienta la indesat

Cenia Bine ati revenit!

Daria ca intotdeuna reusesti sa spui frumos ce gandim si noi Drum bun si vacanta frumoasa!

Adseana Am remarcat ca ai postat sa-i urezi Sofiei bun venit, in rest am crezut ca esti doar ocupata... zambaretei!

tuturor!

P.S. Eu defapt scriu ceva tuturor la sfarsitul fiecarui mesaj, sau macar o data pe zi de postare

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Am spus ca revin, dar iata ca e foarte tirziu... Si eu am avut sentimentul deseori ca nu sunt bagata in seama, dar este normal pe un forum.Asa ca nu fiti suparate...Andruzza... nu fii suparata pe noi,dorim sa nu te simti in plus, de asta raspundem toate pe rind ca TREBUIE sa revii.Avem nevoie una de cealalta, aici pe acest forum la acest topic. Cei de acasa imi atrag mereu atentia ca stau prea mult pe forum, la videoconferinta zilnica cu sotul meu trag cu ochiul si imi spune:IAR ESTI LA MAMICI? LASA CA CITESTI MAI TIRZIU, ACUM CONCENTREAZA-TE LA MINE!!!
sa va spun pe scurt: ca preturile erau duble in special la racoritoare, dar le poti lua mai rezonabil la magazinele alimentare.
Mamacita: stiu cum e cu bagatorii in seama.De asta nu am indraznit. Ma gindeam: oare ce o sa gindesti?de ex.daca ma intilnesc in Iasi cu Connie ce sa zic? o fi poate mai usor!Dar ea e de aici de aproape si parca mai usor de abordat.Oricum, nu arati de 40 cum spui, dar arati intr-adevar inabordabila...Chestia e ca nu te recunosteam in veci pina nu il vazusem pe Alex.
DAvid se zbate in brate la straini foarte tare si eu zic ca nu ii place si sa il lase jos.unii inteleg, altii...
alt raspuns: David bea 500 ml lapte pe zi sau doar 250 ml in functie de cum adoarme
Si al meu nu mai suporta baia!!! Nu i-am facut baie la mare ci doar dus si acum am probleme: plinge la baie de zici ca il tai!azi l-am spalat mai mult cu forta ca vroia sa sara din cada, am pus f putina apa ca sa nu se sperie:degeaba.
gata! va las revin...

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

quote:
Originally posted by rrox3

Gegea ...iar la cea cu laptele am mai raspuns de vreo 5 ori pana acum... Ioana consuma 300-350 ml. lapte zilnic plus iaurt sau branzica tot zilnic. Cred ca-i OK.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

da, rrox, tocmai aici era problema... am zis ca, spre rusinea mea, nu am retinut la momentul cand ati abordat aceste aspecte, deoarece am alaptat pana acum o luna si nu prea inregistrez chestiuni care nu mi se aplica (desi poate aici era cazul...)
Si chiar mi-a placut ideea topicului cu nebagatele in seama...
cenia, bine ati revenit! Pozici nu ne pui?

an-k, connie, marox, caramella, simonela, danna_j, voi pe unde sunteti? Va imbratisam si va asteptam sa ne mai povestiti de voi!
Fete care nu mai scriu sunt tare multe, dar ma gandesc ca multe nu ne mai citesc si poate ca ne-au uitat deja.

Gata... fug la nani... Noapte buna si voua!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

HOP SI NOI ca aveam multe de spus cand am fost intrerupta de un telefon,care anunta un evenimemt fericit .nana lui George a nascut,o fetita 3500g azi dim. la ora 9.30.ne-am bucurat eu cu George,l-am sunat pe tati sa-i spunem sa se bucure si el,mai als ca azi e o zi mare cu multe evenimente.tati a fost avansat .si putin mai tarziu a sunat soacra mea sa ne anunte ca a murit strabunica lui tati,adica stra-strabunica lui George.avea 92 ani si nu statea rau cu sanatatea.imi pare rau ca nu am apucat sa facem o poza cu dumneaiei,george,Razvan,mamaia,strabunica . Sotul meu e pitestean asa ca na-m ajuns pana acolo.a cazut rau vestea asta mai ales ca ziua a inceput asa frumos.
ce ti-e si cu internetul asta am si vz fetita e tare frumusica si seamana cu taicasu.Pe George l-am vz dupa 25 de ore,dar asta e alta poveste.

MAMANATI pe listuta se adauga RP careia i-a iesit testul pozitiv.(si monicai gabor ati auzit)ASTEPTAM VESTI si de la tine dar mai avem un pic rabdare cam 3 sapt.?ai grija de tine.
.GEGEA deabia acum am vz poze cu voi ,cu Daria mai vz cu Brien.frumoasa domnisoara ce bine-i sta cu palarie. pe George il duc la cresa la primavara dar sunt f. aglomerate si vreau sa -l inscriu de acum.mama mea e bolnava si nu poate avea grija lui,iar la femeie nu prea inclin.macar la cresa va avea un program regulat,va invata ceva,o sa se imprieteneacsa cu copilasi.si cum este el mai nebunatis sa nu-l plesneasca sau aperie ca sa nu o deranjeze.george bea 250ml lapte si inca suge+un iaurt si branzica.

MAMACITA poate tragem si noi o fuga la c-ta sa vedem fetita nasilor si poate ne intalnim sa -l cunoastem pe Alexutu.

CENIA bine ati revenit ce bine ca David a fost cuminte asteptam poze.si eu primesc observatii cu privire la timpul petrecut pe DC,dar o fac cand doarme GEorge sau noaptea,e drept ca mai trag cu ochiul cateodata,dar.....

mai am o gramada de povestit dar imi pica ochii,poate reusesc maine sa stau mai mult

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Mai fetelor, eu nu-s suparat pe nimeni. Doar ca am ales sa spun ce ma doare :) Si vad ca nu-s chiar singura. Bine ar fi ca fiecare dintre noi atunci cand nu se simte prea bine p`aici sau se simte in plus sa spuna si, in mod sigur, nu se mai ajunge la disparitii cu zilele, saptamanile, lunile. Zic si eu Nu stiu cum se face ca, in general, indiferent de tema, parerile sunt identice sau aproape identice. Chiar toata lumea gandeste la fel sau e cumva teama sa nu cumva sa deranjeze? In ultima vreme isi fac loc tot mai mult complimentele intre mamici, si mie imi place sa fac cate un compliment, dar o data, de doua ori, nu toata ziua. Sper sa nu supar pe nimeni, nu asta mi-e intentia. La intrebarea despre dulciuri eu chiar am vrut sa raspund, dar n-am mai facut-o. Nu cred ca tre` sa raspunda chiar toata lumea unui mesaj, dar cand scrii un mesaj, doua, sapte si nimeni nu pare ca observa ca totusi mai scrii si tu deja te simti strain de grup. Mamacita, eu daca te zaresc pe plaja, sa stii ca imi fac curaj si vin sa te salut :)
E aproape ora 2 si noi suntem fresh toti trei, maselutele astea chiar acum s-au gandit si ele sa apara, vor si ele in vacanta :) Va pup pe toate! Prichindeilor

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Hi,hi,cenia,inabordabilaAdevarul este ca ai un simt de observatie foarte bun.Poate ce va spun explica partial si de ce nu ma supar cand nu"sunt bagata in seama",pe langa ceea ce a explicat Daria.Exista oameni care au talentul de a-si face prieteni pe viata si au si norocul sa intalneasca asemenea persoane de calitate.Din pacate,nenumaratele mele experiente cu persoane de diferite sexe,varste si pregatiri au esuat lamentabil de cele mai multe ori in tradari,sau cel putin eu asa le-am resimtit,ori superficialitate a unui sentiment care ar trebui sa fie nobil si profund:prietenia.Asa incat mi-am construit o carapace in care ma simt foarte confortabil;mentin relatii sociale,ajut de cate ori pot si consider ca este cazul[conform principiului ca nu fac"bine cu forta"]si atat,ca m-am cam lamurit cu talentul meu de atragere a prieteniilor durabile si pure.Avand si o experienta vasta in ce priveste contactul cu oamenii,am gasit calea care pe mine ma protejeaza cel mai bine.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

andruzza,no problem,abordeaza-ma linistita,nu musc;dar eu inca insist cu ce v-am spus aseara:nu vreti sa ne intalnim mai multe?Ca sa nu iasa vreo disputa,cine e pentru,sa-mi trimita pm,iar eu incerc sa"coordonez"intalneala
Iar cu ultimul mesaj sunt intru totul de acord
gegea,la dulciuri iti raspunsesem ce stiam si eu si inca nu am gasit altceva,iar linkul cu pricina nu-l mai gasescLapte citisem ca e ok la varsta asta intre 480 si 720ml,incluzand echivalentele de iaurt si branza.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

rrox,sa nu-ti inchipui vreun moment ca tocmai tu poti trece nebagata in seama si ca nu ti se simte lipsa!Eram sigura ca daca ai fi avut timp,ne-ai fi scris...

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

buna dimineatza....
poate nu prea am dreptul sa abordez sindromul 'nebagatului in seama', avand in vedere frecventa cu care reusesc sa va scriu...dar, sincera sa fiu e mare lucru cand ai cui sa scrii.... as putea spune ca mie mi'e cam suficient acest lucru, si daca mai si primesc un 'salut'..deja e mai mult decat ok....;) desi, in principiu avem multe in comun - ma refer la cresterea minunilor noastre- cotidianul ne desparte in aceeasi masura.... e firesc sa ne punem intrebari reciproc, dar...bine stiti ca putem sa dam un raspuns, doar, din experienta sau intuitie / cu exceptia unei singure doamne doctor ...:)) sau poa' mai exista pe forumul nostru si eu nu stiu - ma scuzati in acest caz/ .

va pup pe toate!!!!

ako+ darian&rares

Mergi la inceput