Prichindei martie-aprilie 2005(104)
Raspunsuri - Pagina 24
ligia13 spune:
fetele din Bucuresti? cum stati cu caldura asta , ca noi astia de la munte, neobisnuiti cu caldura, ne topim!
Deja o parte din fete sunt in concediu, Daria cum s-o fi descurcat cu bagajele cele multe, deja ma ingrozesc la idee, desi mergem cu masina.adrianafedorca are camion, asha ca...
andruzza voi cand plecati? Ana e la Albena...
Distractie ce mai. Abia astept sa mergem si noi. rrrox3 voi cand (ne-ai spus, dar am uitat)
mamacita, l-ati cunoscut pe istetul de Brien si pe minunatii lui parinti?
laura72, cred ca intr-adevar cumpararea unui gardut se impune de urgentza. In rest, daca a reinceput sa faca boacane inseamna ca si-a revenit!
rrox, se pare ca e din ce in ce mai "usor" de crescut copii, e vara, nu prea mai sunt bolnaviori, si subiecte comune se gasesc din ce in ce mai greu. Din cauza ca intram mai rar, e greu sa mai urmarim toate discutiile. Cred ca asta e explicatia "monotoniei" de pe forum.
Ziceai ca Mariuca a primit primul cadou pt o saptamana in care a fost "perfecta". Ce cadou a primit? Continua sa stringa bilutze albe?
andruzza, credeam ca faptul ca stai toata ziua afara in parc cu "cercetatorul" te opreste sa ne mai scri!
Altfel cum sunteti? Cu burtica e ok acuma nu?
nino, iti simtim lipsa. Nici nu ai vazut ca fetele te-au felicitat de ziua ta. Uite, cu intarziere iti spun si eu la multi ani.
danutza, am vazut si eu pozele de la munte dar cred ca am uitat sa il laud pe Mihai si piscina lui.
pisicutza, matei inca are scaune moi? Dragul de el! Si de voi! Sanatate multa!
gegea,
studioasei. RAdu are un raft numai cu carti permise lui. Le studiaza cat le studiaza si apoi trece la rupt
!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
pisicuta si matei spune:
RRox eu chiar am remarcat ca nu ai scris doar ca nu am zis.si e adevarat ca eu mai mereu m-am simtit in plus,de asta nici nu postez asa de des,dar citesc
.am trimis ieri un mail sa intreb ce preturi au la abonamente la Medicover si m-au surprins promptitudinea lor.si este foarte mult pentru bugetul nostru,desi mi-ar placea tare mult.oricum chiar ne vom duce la consult cu Matei la un medic de-al lor.suntem hotariti
.ar trebui sa ii faca biopsie ca sa stabileasca daca este sindrom celiac sau boala.oricum ar trebui sa ii reintroducem gluten pentru asta si in plus cum sa ii reintroduc acum daca el nici nu s-a vindecat(min 6 luni).dar Palade este dusa,cred ca nu ne vom mai duce la ea(desi nu prea avem alternativa,cred).
Ligia intr-adevar ieri inca avea 3 scaune din care numai 2 moi
.dar i-am sisitat orice aliment in afara de mucilagiu si ceai de menta si pana la ora asta nu a facut inca scaun.probabil ca are nevoie de un regim mai drastic,ca cel obisnuit nu a functionat.
acum ca si-a mai revenit nu mai sunt asa stresata si merge mai bine si invatatul![]()
multi!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
andrruzza spune:

ligia, noi plecam maine, abia am terminat de calcat. Si, cum spui tu, ma apuca groaza ca nu stiu unde o sa incapa intr-un biet logan atatea bagaje. Aseara ii insiram lui Bogdan ce tre` sa luam, carut, patut, scaun de masa, etc si asculta foarte atent. Cand am terminat de enuntat bagajul, m-a intrebat daca nu cumva luam si aspiratorul, ca cine stie, poate avem nevoie de pompita :) Lasa, nu te gandi de acum la bagaje. Roxx parca pleaca pe 14 august, asa ca daca vrei sa-i trimiti vedere s-ar putea sa n-o gaseasca acasa... hi hi hi
Rares e bine cu burtica, cred ca m-am speriat eu prea tare pentru nimic! Multam de intrebare
roxx, nu ma provoca sa detaliez
Pe aici sinceritatea uneori deranjeaza si e se impune cenzura :) Noi sa fim sanatosi!
pisicuta, eu am mai auzit despre un medic foarte bun, Stancu, cred ca lucreaza la G. Alexandrescu. Dar are cabinet undeva in Rahova si stiu ca acum ceva vreme consultatia costa in jur de 300 mii. Daca dai o cautare pe net, gasesti forumuri unde s ediscuta despre el. Eventual eu te pot ajuta cu un nr. de telefon, am o prietena care merge cu copilul la el.
Fetelor, va multumim pentru urari!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
dariaevelin spune:
salutare fetelor.
[hi] inca n-am plecat,abia maine ne vom sui in tren si miercuri vom ajunge. ha-ha,sa nu va spun cate tone de bagaje. in fine
Sa va povestesc ceva dragut: astazi mi-a venit la posta un colet. Expeditor necunoscut. Hmmmmmmm?!?!?
era de la micuta Daria si parintii ei scumpi(geani- gegea si eugen). CU 2 carti absolut superbe ,pentru Brien si o felicitare.In amintirea intalnirii de la Timisoara. Ne-a bucurat nespus,ne-a lasat fara cuvinte si ne-a marcat profund. Ce sa va mai spun?! Asemenea gesturi ne implinesc trairile 

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
mamacita intentia ta de a ne astepta la eforie,e iarasi de o magulire invaluitoare.
De rezolvat,se rezolva cu cazarea. Asta pt un cuplu de prieteni(cei la a caror nunta am fost sambata) pleaca astazi spre eforie si ne vor astepta si gazdui in camera lor, pana se va elibera a nostra. Multumim f mult 
mamanati sarcina usoara in continuare,calduri suportabile,nastere usoara,bebelica sanatoasa si cumintica.mai ai putin si-ti vei tine bebelusul in brate.
laura72mi-a stat inima-n loc cand am citit patania voastra. Uhhhhhhhh! Mi-am imaginat ce trebuie ca ai simtit. Vroiam sa-ti spun acelasi lucru care ti l-au zis deja cateva dintre fete: sa cumperi usi de lemn(gardulet) care bareaza accesul lui spre zonele periculoase. E cel mai sigur. Sau,daca nu gasesti de cumparat(desi am vazut la practiker) sa rogi pe cineva(sot/tata/bunic/vecin) sa incropeasca una. Va dorim bafta sa nu mai aveti parte de asemenea emotii.
pisicuta spor la invatat, si-ti tinb punii sa nu fie vorba,totusi,despre boala celiaca.
andruzza,rrox...toate fetele cred ca toate avem unul sau mai multe momente cand ne simtit izolate de grup. E si normal. Cu toate acestea...din grup facem parte fiecare si continuitatea lui i-o oferim tot noi. Eu vad problema in felul urmator: e un drum(io-mi imaginez intotdeauna un drum poticnos,intr-o padure, in munti) pe care-l parcurgem. Nu are neaparat o destinatie...ci o cale care-o parcurgem in tovarasie. Si-n ajutor reciproc. E un drum in care n-avem nevoie de subalterni si sefi, cum e peste tot in rest. Uneori tac unii, alteori altii; uneori unul/altul nu poate tine pasul ; uneori e unul la greu, alteori altul; uneori e unul mai entuziast si altul mai plictisit si enervant, alteori altii. Vin oameni noi,unii parasesc grupul. Asta e. Cred ca traincicia/durabilitatea in acest drum,ne-o oferim noi...nu ceilalti. Unii ne plac mai mult,altii mai putin. e firesc, e ca-n viata,PT CA E O TRAIECTORIE DE VIATA. Mai multe vieti,destine,evolutii care cresc si noi care inspirandu-ne/povestindu-ne/sfatuindu-ne cautam o cale sa-i ajutam.
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
laura72 spune:
ANDRRUZZA daca mai apuci sa citesti in loc sa iei si scaunul de masa ai putea sa-l hranesti in carucior.drum bun si concediu placut.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
adseana spune:
Daria
si drum bun spre mare!multi
...mersi ca ai observat ca nu mai scriu pe aici, oricum esti singura...asta imi dovedeste inca o data, desi nu mai era nevoie, ce suflet mare ai.

Concediu placut si celorlalte fete care au plecat sau sunt in febra pregatirilor! Va pupam!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
cenia spune:
Salutare! uite ca am venit de la mare si a fost super! primele doua zile au fost cu nori dar totusi ne-am prajit, daca va vine sa credeti. David a fost super incintat, in prima seara l-am adormit foarte greu, era totul nou si nu avea astimpar. A mincat de toate. Avea o pofta de mincare fenomenala! De asta Alex a lui Mamacita este asa de voinic!! Briza marii! DAr apa a ramas o mare deziluzie pt David nu iiplacea decit in barcuta sa fie calduta. nu il atrageau deloc valurile.In schimb pasiunea lui a fosr nisipul!!! statea minute in sir in nisip si se juca, mai gusta mai arunca dar era cuminte, spre deosebire de alti monstruleti micicare alergau pe plaja sau faceau pozne.
Am stat in Constanta aproape de Mamaia si faceam plaja acolo.
Mamacita: vineri mi s-a parut ca te-am vazut pe plaja linga plaja Cosmote, pe la Radio21 . DAca ai vazut o tiganca cu palarie si ochelari ca se uita insistent la tine, eram eu! Acum ce sa zic? mi-a fost rusine sa vin spre tine si sa ma bag in seama!
deja te pregateai sa pleci, m-am uitat...dar se pare ca sunt o timida!ma asteptau fetele si David eu ramasesem sa car carutul si am zis ca nu ma bag in seama.Poate data viitoare am curaj, ca mai venim odata la mare, ca avem cazarea gratis.
Revin...
la lac
niste poze
mamacita spune:
andruzza,rrox,n-are sens sa va spun ca si eu m-am simtit"nebagata in seama"de multe ori,inclusiv cand aveam probleme cu computerul si nu s-a"agitat"lumea,pentru simplul motiv ca si eu vad problema exact asa cum minunat si inspirat a exprimat-o Daria.Si de cate ori am sentimentul izolarii de grup imi repet aceleasi lucruri,probabil intr-o alta forma;poate ca o mamica are copilul bolnav,alta are probleme la serviciu,alta e deprimata sau plictisita sau n-are un comentariu la ce m-ar interesa pe mine etc.etc.,asa ca pur si simplu nu[imi]scrie.Cand voi avea sentimentul unanimitatii in reactii fata de mine,atunci ma voi retrage.Pana atunci,continui sa fiu alaturi de voi si...IMI PARE NESPUS DE RAU ca esti timida,cenia,asa cum am patit si cu carmenduta!Bineinteles ca nu te-am vazut caci,mai ales daca sunt singura cu Alexut,am toti senzorii in alerta maxima.Nu numai ca desfasor la aproape 40 ani eforturi fizice cu care nu eram obisnuita si care m-ar fi prins bine mai pe la 20-30,dar lumea necivilizata din jur ma obliga la permanenta defensiva.Toti vor sa-l atinga,sa-l pipaie,sa-l ia in brate,sa-l pupe pe Alexutu in ciuda protestelor lui si ale mele!Azi,la plaja,doar m-am intors 5 secunde sa strang prosopul,stiind ca pot conta pe cavalerul meu care sta cuminte in barcuta gonflabila pana strange mami tona de bagaje,si cand colo,ce vad cand ma ridic?!Un babon cu pretentii de cucoana mi-l luase inbrate,desi el se zbatea saracutul sa scape,si mi-l si pupa!!!In 5 secunde!Cred ca ma pandea sa ma intorc,caci tot incercase sa intre in vorba,desi se vedea clar ca nu doresc sa"socializez" si imi rezerv dreptul de a-mi selecta interlocutorii.Asa ca,inchipuindu-mi cat de bine m-as simti si eu sa ma atinga si sa ma ciupeasca tot felul de necunoscuti pe strada,m-am transformat intr-un hibrid intre bodyguard si pitbull,deci nici gand sa mai observ si oamenii draguti din jur![]()
Ma gandeam,daca tot vine "tot forumul"la mare,ce-ar fi sa organizam macar o intalnire cu mai multe mamici aflate in vacanta?Am facut asa cu mamicile din Cta si a fost foarte bine si foarte lejer,ne-am permis apoi sa selectam prietenii pe baza de afinitati de subiecte si personalitati.Daca va tenteaza,dati de veste!
Sa stiti ca si cand nu reusesc sa raspund va citesc si ma bucur si intristez alaturi de voi si va declar SINCER ca in ultima vreme nu am ignorat pe nimeni cu intentie,iar daca s-a intamplat fara intentie imi pare rau si-mi cer scuze,dar incerc pe ultima suta,inainte de intoarcerea la serviciu,sa-i afectez lui Alexandru maximum de timp si resurse.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
teodora racz spune:
Fetelor sunt putin trista de faptul ca unele dintre noi s-au simtit neglijate sau nebagate in seama;subscriu la ceea ce a spus Mamacita si Rrox si cred ca mai este o problema:departarea;mie mi-ar placea foarte mult sa pot sa va cunosc pe fiecare,sa iesim in parc impreuna,sa socializam si de ce nu sa devenim cele mai bune prietene;eu cand se povesteste ceva imi imaginez imediat mamica si copilul si imi pare rau ca nu pot sa particip;dar din pacate suntem asa de multe imprastiate in toata tara ca ne este destul de greu sa ne intalnim

Eu tin sa va spun ca
pe toate si va multumesc pt.ca imi sunteti de foarte multe ori de ajutor!