Prichindei martie-aprilie 2005(104)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

adriana, drum bun si vacanta frumoasa!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

andira, sanatate micutei Nati!

Noi plecam marti la mare si Rares astazi a facut putina febra(38,2), cred or sa-i iasa ceva masele, is gingiile jos inflamate si se vad 4 maselute. N-am chef nici sa fac bagaje.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

coco, 10x! Sunt convinsa ca imi va parea rau dupa carlionti, de-aia aman momentul "despartirii". De caldura ne ferim prin alte metode gen fundite si clamite, dar nici nu tunden frumusetea de carlionti.
Cu Brien ne-am intalnit acum 3 saptamani. Am avut drum la Timisoara si am profitat din plin... era si pacat sa pierdem asa experienta.
Voi cand plecati la mare?

adriana, drum bun, concediu minunat, relaxant si fara probleme!

andira, sanatate lui Nati!

andruzza, lui Rares sa nu-l mai chinuie maselutele si sa iasa mai repejor... mai ales ca se apropie si plecarea voastra.

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Raresionut dar de pe acum sa fie asa de practica?
Gegea stii cat timp se joaca asa ca o "domnisoara"?Max.10 min.si apoi trebuie sa-i gasesc alta ocupatie;si asta aproape in fiecare dimineata!
Andira pt.Nati si sa se faca bine repede!
Adriana drum bun si te asteptam la intoarcere cu poze!
Andruzza cred ca nu-ti mai arde de nimic insa sper sa treaca;Adevarul e ca si eu cand aud de febra.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Multumesc pt informatii Andira.chiar o sa incercam,ca m-am saturat de ce am primit pana acum.multa sanatate micutei Nati
Adriana,Andrruzza concediu placut fara probleme!

eu azi ma hotarisem sa ma duc cu matei la camera de garda,sotul meu chiar se oferise sa se interneze el daca este nevoi.pana la urma am renuntat si am sunat-o pe Palade care evident ca are o singura problema:sa ii duc analiza(care este la fisa,am mai dus-o o data dar a uitat si am mai luat inca o copie de la laborator si sa ma hotarasc cand facem biopsia,desi ultima data cand am vazut-o am stabilit ca o sa ii facem biopsie in septembrie ) si ne ducem maine sa il vada.Am insistat sa nu ne interneze si sper sa nu fie nevoie.

o seara placuta!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Adriana, Andruzza, concediu superplacut si poate ne vedem la mare ca si noi plecam duminica viitoare, adica pe 31.
Andira, un pupic pentru Nati si multa sanatate.
Incercam sa postam din nou, ca am uitat sa fac public albumul lunii iulie.

Alina si printul Rares
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Ma bucur mult ca v-au placut pozele piticutului meu. Nici nu stiu daca ma pot umfla mai tare in pene, dar cred ca e un sentiment normal.
Ca sa raspund la intrebari, nu stiu daca are chiar un ten masliniu, dar sigur n-are pielea alba ca branza. Sotul este mai masliniu, si amandoi avem pigmentul foarte bun si cred ca Mihai ne seamana in privinta asta. Nu s-a inrosit de la soare, ci s-a innegrit direct.
Acum o luna avea 11 kg si vreo 75 cm (dar astia cred nu prea-i masuram exact). Acum sau a mai slabit un pic, sau a mai crescut, ca nu mai e asa de proeminenta buritca.

Andruzzo, cum adica te-ai simtit in plus ? Printre noi ???
Iar cu cazarea asa e, camerele se elibereaza pana la 12, apoi se face curatenie (care dureaza si ea), iar in contract e pusa ora 18 ca sa nu faci cumva scandal ca nu primesti cazarea la ora 12-13. Cei de la agentia din Tim aveau subliniat paragraful asta in contract si ne-au pus sa citim in fata lor.

Raresionut, cool Rares al tau. M-am distrat copios. Abia astept sa ne povestesti alte nazdravanii.

Mamacita, urez compului tau o buna functionare.

Laura72, se mai gasesc prin magazine gardulete mici de lemn care se pot pune in capatul scarilor, tocmai ca aventurosul sa aibe oprelisti in traseele lui. Eu am vazut la cineva in Franta si mi s-a parut foarte utila. Parca am vazut la Praktiker, poate gasesti si in Tulcea pe undeva.
Iti urez curaj, poti sa-l iei chiar si in bucatarie cu tine. Daca-s in bucatarie, Mihai cotrobaie in 2 sertare, 2 dulapuri si bineinteles si in cel cu gunoiul. Si ii place sa-si bage capul in masina de spalat si sa faca acolo vocalize, sa-si auda ecoul mai bine. Asta daca nu ia vreun obiect sa faca zgomot acolo. Saptamana trecuta am pus ceva la spalat in masina, iesea un zgomot destul de bizar, dar n-am stiut sa o opresc, asa ca la sfarsitul programului, am scos de-acolo un biberon si o clema de-a mea de par. Mai sta linistit daca ii dau capacele sau alte plasticuri sa le puna in cutiute, sau oale, uneori ii spun sa le puna in masina de spalat, asa mai reusesc sa-i rad vreun fruct, sau sa fac o mamaliga, gris, chestii rapide.
Iar cu cresa nu stiu ce sa-ti zic, nu cred ca activitatea de la cresa ii va schimba radical preocuparile de acasa (cel putin in cazul nostru nu a fost asa).

Adriana, Daria, Andruzza, vacanta placuta la mare, sa aveti vreme buna, si sa va bucurati si relaxati pe cat se poate.

Daria, nu stiu ce sa-ti spun despre frica, lui Mihai ii e frica de zgomotele mai puternice (blender, aspirator). Dar astea niciodata nu i-a placut.

Mamanati, sarcina usoara in continuare.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor am ajuns aseara acasa pe la 8 si ceva.... am lasat copilul la urziceni..ca a stat singurel , adica fara mine si sambata noapte...dar intre timp iara am schimbat planurile...
mihai are o lucrare toata saptamana si nu vine acasa..asa ca ma duce iara inapoi la urziceni.
mi-e dor de voi dar nu am apucat sa citesc din urma... asa ca nu imi ramane de facut decat sa va pup pe toate si pe toti.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Nu am avut net in weekend, dar nu am suferit pentgru ca am fost mai mult plecati. Si simbata si ieri am fost la tzara, afara, aer curat, am evitat caldura din oras. Ne-am gratarit, ne-am relaxat si Radu si-a consumat energia.

Am citit, dar nu apuc sa va scriu acu, ca ma cheama datoria. Sper sa revin!
la toata lumea!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mai apuc si eu sa intru de la serviciu, ca de acasa nici gand...

Andruzza Adevarul e ca te inteleg perfect cu simtitul in plus, si eu am senzatia asta din ce in ce mai des si mai indelungata. Senzatia ca oricum nu intereseaza pe nimeni ce trancani tu si ca nu ti s-ar simti lipsa daca n-am mai scrie nimic. Perfect adevarat dealtfel, n-am mai scris o saptamana si n-a observat nimeni... Mai scriu inca aici fiindca mi se face dor de voi toate si de prichindei si nu pot sta departe.
Cu toata intelegerea asta a mea , vreau sa-ti zic totusi ca mi-ai lipsit cat n-ai scris si ca citesc intotdeuna "cu pofta" ce scrii tu (intotdeuna la obiect, nu vorbaraie goala) si imi pare rau daca asta nu s-a reflectat si in postarile mele
lui Rares sa-i iasa maselutele repede si fara dureri si sa nu mai faca febra!

Laura ar trebui sa-i montati un gardulet in capul scarilor, se gasesc gata facute sau faceti unul pe comanda. nazbatiosului!

Pisicuta si eu merg cu fetele in paralel la medic de familie si Medicover. La familist pentru vaccinuri doar de obicei fiindca nu am incredere in ele (sunt doua), le-am probat si m-au dezamagit. Despre Medicover am numai cuvinte de lauda. Au medici foarte buni si antrenati sa vada in pacient un client. servicii tot foarte bune si aparatura super. Atat doar ca-s cam scumpi. Eu nu mi-am facut abonament fiindca mi s-a parut extrem de scump, merg doar la consulatatii si analize. Dar Andira si Medicover are hotline 24/24 si Ambulanta. Eu le-am apelat cand eram abonata (de la firma).
Despre ce biopsie este vorba? Daca nu sunt prea indiscreta.
Multa sanatate micutului!

Anca Micaela Eu ma bucur si pentru atatea informatii de la si despre voi! Te asteptam cu ele de cate ori poti! Emei!
Cat despre uitat, nu prea am cum Zilele dinainte de nasteri (ale Emei si Ioanei) te includ bine in memoria mea

Mamanati Ma bucur ca sunteti bine. Tine-o tot asa! Inca putin Si nastere usoara cand va venii vremea! Sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa!

Gegea si Ioanei ii plac cartile si revistele la nebunie, dar asta de mult. O fi o moda la carliontate!

Andira Sanatate micutei! Cum se mai simte?

tuturor si Vacanta placuta celor care tocmai o infaptuiesc!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput