Prichindei martie-aprilie 2005(104)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

pisicuta, prietena lui Rares (Mira) e bolnavioara si nu prea mai vine in parc la joaca, dar mai are o prietena veche, de anul trecut:) cu care ne vedem zilnic, Ana ( pe langa faptul ca e foarte frumoasa, cred ca e cel mai inteligent copil de varsta lor pe care-l stiu, chiar ma gandeam ssa va povestesc despre ea). Uite, noi mergem la Medicover si la pediatra-medic de familie la care este inscris de cand s-a nascut. Eu sunt super multumita de serviciile de la Medicover, este curat, au aparatura performanta, nu astepti pe la usi pana uiti de tine si, in general, au medici buni. Medic iti alegi tu , daca nu esti multumita il schimbi. La medicul de familie mergem la vaccinuri, o sun cand am nevoie, daca o chem vine acasa. Nu pot face comparatie intre doi medici, nici n-am avut probleme sa pot pune fata in fata diagnostice, tratamente, etc. Dar eu sunt multumita de amandoua. Dr. Culcer, din ce am auzit, este un medic foarte bun. Lucreaza la Municipal la sectia de nou-nascuti si are cabinet particular (imi amintesc ca adriana fedorca a fost anul trecut la ea la cabinet)

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Andreuzza, am vazut ca esti membru vechi, eu sunt pe forum de aprximativ de o luna si consider grupul prichindeilor nostri deja ca o noua familie. Hai nu fi suparata, uite noi iti daruim si un .
Teodora racz, mi se pare ca Antonia va fi un om foarte practic, se acomodeaza cu economia asta de ...piata, are simtul banilor.
Laura , ai grija de nazdravan, nu de alta, dar ei niciodata nu fac diferenta intre bine/rau.
Mamanati, mai e putin si vom naste si noi virtual(doar la asta sunt bune prietenele!). Te pupam si asteptam sa vine pe lume bebita.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Am uitat sa precizam ca am adaugat poze noi.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Fetelor inca nu am ajuns acasa doar la cineva cu internet. multumesc mult de urari, m-ati surprins tare placut. pup]

am apucat doar sa vad ca a nascut Zuzu. multa sanatare si tie si Sofiei si refacere rapida.

saptamana viitoare incerc sa recuperez.

acum v-am pupat.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Noi astazi am spart toate recordurile... Ne-am trezit toti 3 la 11,15 (ei, hai...aici suntem deja luati, ca ne-am mai trezit altadata la 11,30), iar micuta mea nu a dormit toata ziua nici un minutel (era cat pe ce sa adoarma in jur de 19,30, molfaind o banana pe care cu greu si-o ducea la gurita, dar nefiind intr-o pozitie tocmai confortabila, a lasat-o balta). Dupa baita, eram ferm convinsa ca se moleseste si urmeaza dar nu si nu... asa ca iar la rasfoit carticele, pana la 22,30 cand, intr-un final, i se facu mila de vocea mea care o lalaia pe "Bate vantul frunzele".
Daria are cel putin o saptamana de cand nu s-a mai aratat interesata de nici o jucarie (si nu exagerez deloc), in schimb e indragostita rau de carticele... de oricare... cu animale, cu flori, cu povestioare, cu poezii, reviste de-ale noastre... orice. E asa amuzanta ca numai o vezi trecand pe langa tine cu ceva de rasfoit si se aseaza intr-un colt, cu cartea pe picioare si ...si ne explica si noua ce vede, iar daca intalneste chestii cunoscute ei, e asa entuziasmata ... nu mai zic de placerea ei la patrat, daca i te alaturi si ii povestesti cu lux de amanunte ce si cum.
Cu papica stam foarte bine chiar de cand ne-am revenit din episodul acela uratel de viroza digestiva (deci mai bine de o luna si sa dea Domnul sa fie tot asa), bem si laptic (cam 400 ml/zi; eu sunt multumita, insa nu retin de cand ati mai discutat, cat beau prichindeii vostri; e ok 400/zi)
In rest, toata ziua suntem printre o tura de "studiu" (aici clar l-a mostenit pe tati al ei care si la baie se lasa insotit de o carte/revista ) si alergat prin curte si plimbare. O vad mai receptiva la restrictii (gen magazia cu fel si fel de minuni prin ea, masina de spalat unde are o placere nebuna sa butoneze, suitul pe masa mica din sufragerie..etc), dar nu tot timpul.

raresionut, nazdravan mare prichindelul tau...
Zici ca ai pus poze noi? Sorry, dar eu nu vad decat un singur album nou si in el nu e decat o poza.
pisicuto, sanatate multa lui Matei! Nu te ingrijora, ofera-i mult calm si buna-dispozitie, totul va fi bine! Te cred ca iti este mai mult decat greu, mai ales in perioada asta cu licenta, dar treceti voi si peste asta! Mult spor in toate si inca o data sanatate!
carmen, multumim! Asa e... in ultima vreme, i-am luat mai multe pe bleu pentru ca imi place cum ii sta, are ochii albastri deschis, desi nici un aparat nu ii scoate asa (habar n-am daca exista o explicatie sau am eu aparate proaste ).
coco, acu m-am uitat si eu la pozele cu ... si cand colo... nu mai e chiar , dar e la fel de frumos si ce mare s-a facut!!! Vacanta minunata si fara probleme!
anca micaela, si asa cu picatura inca e bine! Emei!
laura, din ce spui tu, George nu e decat un copil energic si care are nevoie de o supraveghere sporita (de parca, care copil nu are nevoie de asa ceva?). De ce vrei sa-l dai la o cresa? Ai reluat serviciul sau numai pentru a-i ocupa altfel timpul si pentru a intra in contact si cu altii de varsta lui?
teo, deja se leaga multe in capusorul Antoniei! Mers la piata, sacosa cumparaturi, banuti (pardon, money )... se joaca ca o adevarata domnisoara!!!
nino, te asteptam acasa!

Sper sa aveti careva rabdare sa cititi "epistola", dar am prins ceva timp liber si chef de vorba.
Va pupacesc pe toate si noapte buna!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

andrreuzza multumesc mult.o sa incercam si noi sa vedem ce o iesi.multa sanatate prietenei lu Rares
mamanati asteptare usoara pana la nastere si o naster usoara
gegea multumesc esti o draguta ca intotdeauna.serios ca imi vine sa innebunesc:o data are scaune bun si in scirt timp are unul foarte prost.nu stiu ce sa ii mai fac si unde sa il mai duc-ca sa nu ne interneza.felicitari micutei cititoare.mai are daria carliontii?.si matei tot cam 400ml de lapte de zi bea,numai ca evident de soia .

o duminica placuta!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Pisicuta - eu merg cu Irina la Medicover de cand avea 1 luna jumatate, si cu Nati de cand a facut o luna.
Pot sa-ti spun acelasi lucru ca si Andruzza, sunt multumita de ei, si-mi place f mult dr Irinei, la care am dus-o si pe Nati.
Noi avem abonament la Medicover si Medsana, si detest sa stau sa astept prin spitale sau la cabinetul medicului de familie cand pot sa ma duc in conditii mult mai bune la Medicover si Medsana.
Cei de la Medsana au si un nr de urgenta la care poti suna 24/24, si am si chemat odata Salvarea de la ei (e inclusa in abonament), cand a avut Irina viroza, la 9 luni. Vreau sa-ti spun ca in 15 min erau la noi, au consultat-o, si ne-au luat si ne-au dus la Gr Alexandrescu, sa o vada si un medic de acolo, sa-mi dea tratament pt ea.
La medicul de familie nici n-am ajuns cu Nati, o sa ma duc la vaccin. E un dr mai in varsta, care mi-a zis sa-i pun caciulita pe cap pana la 2-3 luni - pe caldurile astea numai caciula in cap nu-i trebuia...
Normal, asta e doar parerea mea...

Mamanati - stai linistita, si Nati era vineri (la 36 sapt) in prezentatie craniana, si luni la control prezenta funduletul la inaintare. Ai toate sansele sa se intoarca. Si vrei natural, fara epidurala? Bravo tie, esti curajoasa, eu tare as fi vrut epidurala, dar n-am apucat....

In rest, nu stiu ce sa va mai spun, ar fi doar ca Nati e racita si-i facem aerosoli, dar din cauza asta nu sunt in apele mele, si ca atare, nu sunt foarte comunicativa.

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare

noi plecam maine, abia astept, sper sa fie bine , vreme sigur o sa avem, eu deja am obosit de la atateaa pregatiri...in seara asta fac bagajele sunt curioasa cate o s aavem le fac poza ...

andira multa sanatate micutei

mamanati nastere usoara, si muuulta fericire va dorim

la toata lumea si sper sa ne intoarcem cu bine si sa ne auzim cu bine

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Andira -multa sanatate micutzei! Sa se faca bine repede

Gegea- multumim pt. laude, intr-adevar nu mai are parul lung, cum ziceam l-am tuns de 2 ori -eu cu mina mea ca n-am incercat la frizerie, nu cred ca poate sta locului 5 minute si cred ca ma urla pe acolo. Voiam sa-l tund la chelie, asteptam sa-si cumpere tati aparat de tuns...
Am vazut-o pe Daria ta la Brien acasa, nu am fost pe faza cand v-ati intalnit, dar tare mi-au mers la inima pozele voastre. Vad ca avea carliontii, e tare greu sa te desparti de ei, o sa vezi , dar la Vlad era imperios necesar pt. ca transpira f. mult la cap. Ii e cald sau pierde calciu, cum zic unii, nu stiu, e drept ca nici nu i-am facut analizele. L-am masurat la inaltime are 84 cm, cu erori -asta e masuratoarea la zid facuta de mine!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Adriana - concediu super-placut!! iu-huuuu! De-abia astept sa ne povestesti!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput