Prichindei martie-aprilie 2005(104)
Raspunsuri - Pagina 18
mamacita spune:
N-am timp acum decat sa va spun ca mi-am luat calculator!!!Au muncit baietii ieri si mi-au pus ale-alea pe el,deci n-am citit nimic,dar recuperez eu la noapte,ca azi am iar cabinet...
Va pup!!!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
adrianafedorca spune:
am vazut un Raduc tare frumusel si mareeee, ce frumos a crescut , imi place poza pe alee unde fuge 
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
mamacita sa-l stapanesti sanatoasa
ii doresc viata luuuuungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
pisicuta si matei spune:
mamacita felicitari pentru noul calculator.ii urez viata lunga![]()
rares ionut foarte haioasa intamplarea,o pierdere ca nu ai apucat sa forografiezi.
danuta ti-am admirat frumosul cum s-a distrat la munte.
ligia l-am vazut si pe raducu,o dulceata de baietel rusinos
noi nu ne-am revenit inca cu stomacelul.tot sper de la o zi la alta.imi este atat de teama sa nu ajungem la spital.doamne fersete.asta ne-ar mai lipsi,eu in prag de licenta si matei cu frica care o are acum de doctori si de spital...
o zi buna!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ligia13 spune:

Vai ce cald e in tara asta
. Parca ne-am mutat la tropice.
rrox3, 10x 
adrianafedorca, 90?
Imediat e cat tine![]()
teodora 
. Aproape ca ma convingeti ca seamana cu mine. Ca pe aici toata lumea zice ca seamana numa cu ta-su!
raresionut, am ras si eu, dar nu f in hohote, pt ca am avut un gol in stomac gandindu-ma ca a stat sus pe masa singur si ca putea sa cada. Dar ideea sa-si puna pepenele incap e
.
Radu inca nu e interesat sa se catere, nici la patutz, nici pe canapea. El vine si se trage de bluza sa-l ridici.
Aseara am fost in parc cu el, si m-a alergat o groaza, apoi la final a fost atras de un grup de adolescenti care jucau tenis de masa si am fost si noi spectatori. Atata a stat linga ei pana le-a zmuls la toti zimbete si au trebuit sa--l bage in seama, ca initial il ignorau ![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
raresionut spune:
Buna dimineata!
Ce decizie inteleapta, mamcita, acum chiar o sa ne bucuram de prezenta ta

..sa-ti traiasca calculatorul!
Noi m-ai revenim cu o alta prostioara,
a la Rares, facuta in aceasta dimineata. Voinicul meu,
profitand de neatentia mea, a ascuns telecomenzile ...ghiciti unde...nu prea cred. Dupa un ceas de cautari asidue , ma duc la Wc..deh, nevoi fiziologice...cand colo, insotitorul meu ridica capacul si scoate triumfator
obiectele pierdute si mi le inmaneaza cu deosebita caldura si o trancaneala la gura lui, ca si cum tot el era cel nevinovat.
Acum stau si usuc telecomenzile si stau si ma gandesc ce explicatii
o sa dam noi cand vine tati diseara acasa
. Cred ca va trebui sa cobor sa fac aprovizionarea cu baterii pentru uz cotidian si sper ca pe ziua de azi nu vor mai urma si alte boroboate.
Va dorim o zi cat mai placuta si multi pupici
pentru prichindei!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
ligia13 spune:
adriana, pisicuta
.
pisicutza, sanatate lui Matei. Imi pare rau ca inca sunteti cu burtica in pioneze. Doctorul ce spune?
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
pisicuta si matei spune:
multumim Ligia.medicul zice sa nu impacientam,ca nu este grav,ca nu i se pare ca e nevoie de coprocultura,ca este probabil un sindrom de intestin iritat,ca sa nu ii mai tin regim mult.si ne-a dar si debridat.dar eu am emotii!poate ca sunt numai paranoica![]()
rares ionut dar numai nazbatii face puiul tau.si al meu se catara peste tot.pasiunea lui este sa se suie pe scaun si sa danseaza,ca mie imi sta inima.si dupa aceea se cocoata pe birou si imi butoneaza si da cu tastatura![]()

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
rrox3 spune:
Mamacita sa-l folosesti cu drag si spor!! Dar eu nu-ti urez sa-ti traiasca prea mult, calculatoarele trebuiesc schimbate relativ repede, evolueaza rapid si trebuie sa tinem pasul
Asa ca-ti urez sa-l folosesti in conditii optime cativa ani, pana la urmatorul ![]()
Pisicuta tinem pumnii sa-i treaca lui Matei!
Nu te mai gandi la spitale... brr...
Ligia seamana mai si cu tati, ca doar e si baietelul lui, dar, cu siguranta seamana si cu tine
Dam in scris! ![]()
Raresionut mortal omuletul!!!

Si Ioana e inebunita sa se catere de vreo luna! Se suie pe canapea, pe pat, pe masa din sufragerie (e joasa) si trebuie sa fim mereu pe faza sa nu cada... ieri s-a cocotat pe scaunul Mariucai de la birou (e cu roti) si Mariuca s-a apucat sa o plimbe fericita (sub ochii bunicii dealtfel!). Toate bune si frumoase numai ca la un moment dat Ioana s-a aruncat drept in cap... am gasit-o aseara cu ditai cucuiul in frunte... Altceva n-a patit din fericire.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
carmenduta2003 spune:
Multumim pentru aprecieri, Anddruzza si Ellinia.
Fetelor, sa stiti ca ma simt mai bine cand aflu ca si copilasii vostri fac bocane de genul celor pe care le face Rares al meu, in speta nu e singurul care isi imprastie kakiita prin camera
Ma gandeam ca o fi al meu mai poznas.
Dar dupa ce am citit ce-a scris Raresionut, cred ca e normal sa faca boacane nonstop. E foarte amuzant ce-a facut Rares azi, dar cred ca ti-a dat si niste emotii. Pacat ca ai ratat faza cu pepenele pe post de palarie, ar fi fost super.
Am vazut si poze:
Coco, ti-am vazut pletosul, intr-una dintre poze era tuns, parca, nu? E foarte mare, pare inaltut, si imi plac mult pozele in care sta pe scaunelul de plastic si se uita cu barbatii la televizor.
Geani, ce papusica frumoasa ai! Si ce elegant ai imbracat-o la nunta!Vad ca-ti place sa o imbraci in bleu si ii sta foarte bine.
Ligia, Raducu este o scumpete de baietel, are ochii foarte frumosi si gene putin intoarse, daca nu ma insel. Nu pot spune cu cine seamana, dar e frumos, asta-i important. 
Danuta-t, ti-am mai zis si cand am vazut celelalte poze, ai un cavaler in toata regula. Mihai are o expresie de baietel mare si este foarte frumusel. Este bronzat sau are tenul masliniu? Imi place mult culoarea fetisoarei lui.
Mamacita, felicitari pentru noua achizitie, sa mearga bine multi ani.
Pisicuta, sanatate multa lui Matei, sa treaca de tot si repede, ca sa fii si tu linistita sa poti invata.
Adriana, concediu placut. Ce mare este Cezar!!
Poze Rares
Varsta Rares