Prichindei martie-aprilie 2005(104)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani celor care-si serbeaza onomastica!

geaniin memoria colegului tau. Acum 1 luna,o luna si ceva a trecut in nefiinta(Cu 2 saptamani inainte de nunta lui) un prieten de-al meu, din gasca adolescentei mele. Am suferit cumpllit,de aceea pot afirma,ca va inteleg si pe tine si pe aLINA
ligia Raducu este fermecator! M-am delectat cu pozele voatre,iar in cea cu pisicuta langa el...e fenomenal!
danuta l-am admirat pe fruosul tau. Se Vede ca s-a distrat maxim. si acum inteleg parca mai bine fascinatia care te-a incercat privindu-l. Am tot incercat sa te vizualizez in timp ce urmareamj foto.
ellinia drum bun si voua si concediu placut. Da,buna ideea cu "partidul" celor care vor face scoala de soferi
teodora sunteti pe drumul cel bun! Sa nu mai Aveti nevoie de picaturi.

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

ALESSIApregateste-te sa faci scoala.Sunt atat de hotarata...ca daca n-am pleca marti inspre mare...acu' m-as inscrie.
rrrox merci mult. Nu-i nici o graba.Trimite-le cand ai putintel timp,nu i-am pus problema nici o secunda ca ai fi uitat. Eram ferm convinsa ca nu ai timp
mamacita merci de intentie.Esti tare draguta. Noi avem luat bilet prin sindicat. Cazarea/rezervarea cred ca-i asigurata,adica sigur este. La hotel Felix am primit. Ideea e ,ca vom ajunge in jur de 11-12 si...pana se vor misca doamnele/domnii sa ne repartizeze intr-o camera....va fi destul timp.Daca-i asa cum zicea danuta...pana la 6 dupa-masa... va fi destul de dificil de "atarnat pe undeva" ,fiind in plina ora de varf(la radiatii)si necunoscand statiunea. Ei,nu-i bai! Ne descurcam noi.Ha-ha...am trecut prin si mai si. Anu' celalalt,in munti..Merci,inca odata
coco nici gand sa-i gatesc la mare.Asa ca...laptele si cerealele ca acasa, ne inarmam cu borcanase hipp/nestle(brien mananca de oricare,fara probleme) si combinam borcanasele cu mancarica de acolo ...painica cu unt, ou, piure/cartof fierti, piept pui/ vita - prajit/fiert,mamaliguta cu branzica si smantana,supa/ciorbita etc. Nu cred sa fie vreo problema. Copilul meu ar manca si rumegus daca n-ar fi altceva. Caut un restaurant mai...acatarii(asta ca sa nu stau cu frica-n san vis-a-vis de igiena)si...vom incerca sa ne relaxam pe cat posibil(ca de odihna nu poate fi vorba)

Poze frumoase cu noi

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

danuta, rrox, ellinia, daria, multumesc pentru gandurile bune. Chiar m-a doborat rau, n-as fi crezut.

ligia, fenomenal prichindelul tau!!! In cea cu pisica imi place si mie mult, dar in top e cea in care apare si o gaina... e dulce si pufos taaaaare!
danuta, si micul constructor e fascinant! Clar v-ati simtit excelent la munte... poza asta e foarte reusita, intr-adevar.
ellinia, concediu relaxant si vreme insorita si voua!
rrox, scumpa rau Ioana cu felul ei de autopedepsire! frumoaselor tale!
ako, bestiali pamatufii tai! Te asteptam mai des... cu mesajele tale, reusesti sa-mi descretesti fruntea, daca e cazul.

Aaaaaa... La multi ani, Ilii si Ilioare!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata dragalasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

adsena ce-i cu voi? esti suparata/dezamagita de ceva/cineva? Imi lipseste mult consecventa cu care scriai.
Valabil si pt Andruzza

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

elinia,danuta_t, dariaevelin,rrox3, gegea va multumesc ca v-ati facut timp sa-mi vizionati poze cu flacaul meu. Va multumesc de asemenea pt complimente!
rrox, chiar seamana cu mine?

danuta_t, sa-l "chinuiesti" 5 min la aspirat mi se pare mult. Eu stiam ca nu e bine sa insisti daca nu iese!
Cat despre cald de la aburi in baie, ce sa zic, multumesc lui D-zeu , dar de cand e cald Raducu nu a mai avut probleme cu nas infundat si muci.
Si da, e o diferenta intre Bv si Timisoara. Noi stam la parter si baia nu are geam afara, numa catre un horn de aerisire, asha ca la noi in baie e chiar racoare as putea spune.

rrox, de pe ce user ti-am trimis cerere pe YM? Am un user la serv si mi-am creat altul pt "private" si l-am uitat

Noi se pare ca sunt in urma la boacane. RAdu inca nu se dezbraca, doar se descaltza. El abia acum e la faza scos din dulapuri, pana acum a fost doar fascinat sa deschida si sa inchida usi de dulap

Va pup, plec si eu acasa!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ligia da, sigur ca seamana cu tine! Doar nu crezi ca vroiam doar sa te complimentez, nu? Chiar seamana.
Userul se chema (am intrat iar sa vad ) ligia13_bv. Si ma bucur ca nu-s numai eu uituca

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Sa povestim si noi o boacana pe care dragul meu copil nu a ezitat sa o faca.
Azi, dupa -amiaza au venit in vizita parintii mei si dupa ce se distreaza Rares pe seama lor, ca , deh, poate face chiar ce vrea el, ii servesc pe acestia la un moment dat cu pepene, rece de la frigider. Rares, nici nu vrea sa guste, doar el avea activitate, incerca sa se catere pe coltarul de la bucatrie si sa se urce pe masa. In sfarsit, reuseste, este foarte incantat si repeta operatiunea de mai multe ori(sa fie sigur ca-i va reusi). Cand parintii mei se hotarasc sa plece , eu binevoitoare ii conduc la usa, caci mai aveam de trancanit ceva....in sfarsit, ma intorc la locul cu pricina si ce-mi este dat sa vad.....un Rares care statea pe masa si care a scos tot miezul de la pepene(cealalta jumatate) si nonsalant zambea cu coaja pusa in cap, se distra de mama focului ca ii curgea zeama pe fata si el se mozolea cu toata forta. Fug repede sa iau aparatul si culmea ironiei, nu mai sunt bune bateriile.Nu va inchpiuiti cat a trebuit sa spal la bietul copil ca nici daca il duceam la cofetarie nu avea parul atat de lipicios!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Raresionut super haioasa intamplarea!Am ras in hohote!
Ligia am vazut pozele;sunt si eu de acord cu Rrox:chiar ca seamana cu tine!
Danuta ce incantat este Mihai ca se balaceste si ce voinic frumos este!Doar este al mamei nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata fetelor

vad ca toata lumea se pregateste de mare , si noi si noi... suntem pe ultima 100 m , abia astept , noi plecam pe 26 si ne intoarcem pe 7 august, tot in eforie nord, cred c atot DC -ul merge in eforie nord,
daria poate ne intalnim pe plaja , o sa ma uit dupa voi daca ma lasa cezar

sper sa fie cuminte si sa se joace frumos , sa nu fug toata plaja dupa el....
in rest suntem bine...ma gandesc cu groaza la bagaje...bine ca avem masina mare ...
aaa am uitat sa va zic ...l-am masurat iar pe cezar ...pt ca mi se parea ca iar a crescut si asa e ...are 90 cm...sincer eu ma ingrozesc ...sper sa fi gresit ...am s apun niste poze s avedeti...l-am pus langa scaunul de luat masa , acr ee ridicat l amaxim....

va pup

ma duc sa incarc pozele

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

raresionut ce-am mai ras parca-l si vedeam , pacat ca n-ai avut baterii...

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput