Prichindei martie-aprilie 2005(104)
Raspunsuri - Pagina 16
alessia105 spune:

.....carmenduta..pupam blondul dulceee....si noi am patit-o cu kk...acu vreo 1-2 sapt ..vine al meu cumnat dimineata si imi zice vezi ca Benny e la ferastra ..noi credeam ca doarme copilul linistit in patul lui (pat de bb cu bari )...ce facuse dracusorul ?!?!?..sarise parleazu ..si se juca linistit la el in camera ..avea pe el numai un body ...pe care aidoma lui Ioana a lui Rrox 
l-a desfacut ..dat si scutecu jos ..si era kk prin TOATA CAMERA ....pe pat ..pe patul mare ..pe sifoniere ..Peste tot ...fa dus copilului , spala camera..etc etc..ce sa ii faci ...pitici voinici
Daria

..daca iti iei carnetul jur ca ma apuc si io de invatat ![]()
Nino 

sper sa te simti mai bine si te asteptam cu drag inapoi ..
ZUZU ce bine imi pare ca sunteti toti bine ...mai ales tu si scumpica mica...multaaaaaaaaaaaaaa sanatate si putere de refacere 

..doamne ce tablou frumos ...Bubu mangaindu-si surioara

Gata nu mai pot fugggggg in pat ...va mai scriu maine ca daca se trezeste ben si ma vede la Pc la ora asta
...ca iar dorm 2 ore pe noapte si am SI disparut din patul conjugal
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
raresionut spune:
Buna dimineata si un
la multi ani
celor care au in familie sau isi serbeaza ziua onomastica!

Daria, felicitari
pentru decizie
si nu uita ca in mainile tale sta carnetu' Alessiei.
O zi buna tuturor!

Alina si printul Rares
Pozele noastre
ligia13 spune:

Ieri am fost la BBQ party cu firma, a fost super, dar azi tre sa recuperez ce nu am muncit ieri.
Nu am apucat sa citesc, vroiam doar sa va spun ca am facut un album nou cu poze : iulie 2006
Avem Poze noi
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
danuta_t spune:
Bine ai venit pe lume micuta (mare) Sofia. Sa ai o viata lunga, sanatoasa si frumoasa alaturi de Bubu si parintii tai. Zuzule, felicitari si refacere grabnica.
Daria, teoretic cazarea se face la ora 18 (asa scrie pe hartie). Practic se face imediat ce au o camera disponibila si curata. Cand mergeam in 2, niciodata nu ne-a prins ora 14-15 necazati. Sunt convinsa ca vei gasi intelegere din partea receptionerilor pentru a avea prioritate (avand in vedere ca esti cu un copil mic). Sper ca nu ajungi foarte foarte de dimineata, ca atunci e mai greu. Dar poti lasa bagajele la receptie, si sa profiti de prima zi de mare (cum mergeti cu trenul, veti fi relativ odihniti ca sa va bucurati de plaja si mare).
Inteleapta decizie ai luat cu scoala de soferi. Sa vi se realizeze planul.
Ligia, exact cum am zis, in ultima vreme 5 minute tragem cu aspiratorul pentru ca mucii nu vor sa iasa, stim ca ii are; cand incearca sa urce, Mihai tuseste (probabil ca sunt in gat si-l jeneaza). Si o facem atunci cand vedem ca nu respira cum trebuie.
O sa incerc si eu cu Karvol. Dar nu-i prea cald in baie sa-i mai pui si aburi ? Sau asta e diferenta intre BV si TM.
Teodora, sper sa-si faca efectul tratamentul. La noi nu mai curg mucii si ceea ce reusim sa scoatem sunt albiciosi si subtiri, dar totusi nu respira cum o facea inainte de problema asta. Saptamana asta terminam tratamentul imunostimulator (naturist) dupa care trebuie sa mergem la medicul ORL. Abia astept ca nu mai rezist psihic.
Mihai se pare ca are si o conformatie a nasului care creste probabilitatea de a avea pb cu polipii (si mie si sotului ne-au fost scosi polipii in copilarie, asa ca are de unde sa mosteneasca).
Am vorbit cu o alta mamica din parc, si ea are exact aceeasi pb de nas infundat. Dr i-a spus sa-i dea niste picaturi impotriva alergiilor, desi copilul nu este alergic, dar cica ar putea sa-i imbunatateasca respiratia.
Pisicuta, ei da, trist dar adevarat
. In loc de
si
, da, noi am facut curatenie. Ieri ne-au venit niste musafiri, asa ca am profitat sa facem curatenia de vara inaintea sosirii lor, si pana la concediu avem liniste (doar aspirat si sters praf).
Ana, rp, concediu placut si cat se poate de relaxant.
Mamacita, trista veste. Niciodata nu esti pregatit sa primesti asemenea vesti. Fii tare ! Gegea, la fel si tu !
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
ellinia spune:
Buna, buna!
Un mesaj care trebuia trimis ieri inainte sa-mi faca computerul probleme:
Rp felicitari si o sarcina cat mai usoara!
Carmenduta m-am uitat pe pozele lui Rares...ce plete blonde are! Si e atat de scump!
Alessia vazut si ultimele voastre poze cu ultimele pozne! Benny e tare dragalas si nazdravan!
Gegea va intoarcem pupicii
! Suntem bine, multumesc,il momesc mereu cu mancare si s-a mai inzdravenit un pic!
Laura acum am citit ca ati avut probleme de sanatate, sper ca acum sunteti mai bine!
Asa, acum vreau sa o felicit pe Alessia pentru ultimele poze de la Speciali, cele de la un an. E minunat ca te gandesti la noi, la toti prichindeii, mai ales ca am vazut princhidei ai caror mamici au cam disparut, ca Letitia, Sonia, Stefan-Catalin (chiar ce-o mai face Camerun?)
Multumim pentru urarile de sanatate, bine ca si-a revenit chiar acum cand mai avem cateva zile si plecam si noi un pic. M-am linistit si cu mancarea. Intentionam sa-i iau borcanele pentru masa de pranz dar l-am testat si nu le accepta. Asa ca o sa papam ciorbica la restaurant, un gratarel de pui sau de vitel, un piure,un pilaf, cateva zile nu are nimic daca papa si el la restaurant,e destul de marisor. Deja ma gandesc ca o sa facem cu randul si o sa fugim dupa el pe plaja. Mi-e cam frica de drum, facem in mod normal vreo sapte ore dar cu opririle de rigoare o sa facem si mai mult. In fine,sper sa fie totul bine!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ellinia spune:
Daria felicitari pentru autograful mult dorit! Putini reusesc sa aiba autograful celui pe care il admira! Iar cu scoala de soferi ma alatur tie, poate facem un grup de sprijin
pentru toate celelalte fete care vor acelai lucru!
Ligia am vazut ultimele poze! Ce mare s-a facut Raducu! Si ce cuminte sta el la terasa!
Mamacita si Gegea nu prea stiu ce sa va spun in momente din astea, doar ca am trecut si eu prin asta cu doi colegi de scoala si stiu ce inseamna...Dumnezeu sa-i odihneasca!
Ako ma bucur sa aud vesti despre pamatufi! Nazdravani, nu gluma!
Cristina si
ellinia spune:
Ligia revin, ca nu ma pot abtine...imi plac pozele cu Raducu, cand fuge el pe aleile alea pline de flori. Ii sta foarte bine cu salopetica aia de blugi!
Stie cineva daca e vreo sarbatoare azi?
Cristina si
raresionut spune:
Ellinia, azi se sarbatoreste in calendarul ortodox, Sf.Ilie!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
danuta_t spune:
Daca doriti sa vedeti, am pus pozele de la munte in albumul Mihai - iulie 2006.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
rrox3 spune:
La multi ani tuturor Iliilor!!
daca sunt pe aici...
Ligia m-am delectat cu pozele Raducului! E tare dulce omuletul asta al tau!
Si seamana mult cu tine ![]()
Offtopic... cred ca o sa primesti o cerere pe mess de la user: rrox3... userul meu de mess se cheama defapt rrrox3, dar astazi am nimerit din greseala pe cel cu doar 2 "r" si surpriza... am intrat si am gasit cateva cereri de adaugare la contacte, printre care si una de la tine... si le-am aprobat repede pe toate pana sa ma prind ca nu-s pe userul meu... cred ca e un username mai vechi tot de-al meu de care am uitat...
In fine, cine vrea sa se convorbeasca cu mine pe mess sa puna 3 "r" la username si ma va gasi
Ellinia ma bucur ca si-a revenit frumosul tau
Vacanta placuta!
Gegea imi pare rau ca si tu ai vesti triste... 
Daria Succes intr-ale calatoritului si facem galerie pentru permis!
P.S. N-am avut timp sa-ti trimit poze inca, dar iti trimit sigur, n-am uitat.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi