Prichindei martie-aprilie 2005(104)
Raspunsuri - Pagina 15
dariaevelin spune:
am reusit sa rezolvam cu trenul. Plecam din Arad,cu schimb la Bucuresti pana la Eforie. A fost cea mai buna varianta.
Oricum va fi crunt. Drum pana la Arad,
apoi la Bucuresti schimbat pana la eforie ...o groaza de nervi,bagaje,oboseala.![]()
Cine stie cand vom ajunge si cat vom sta in holul hotelului pana ne cazeaza.Of,nici nu vreau sa ma gandesc!![]()
Gata!
Am decis. Cel tarziu in septembrie(sa terminam cu concediile si toate cele), voi/vom face scoala de soferi!
Ne gandeam chiar,sa cumparam masina noua, inainte ,uite asa,ca sa ne ambitionam si mai tare.
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
laura72 spune:
SOFIA bine ai venit iti dorim sanatate,noroc si minte.o viata frumoasa.
NINO la multi ani sanatosi si numai impliniri
DARIA,ANA drum bun,concedii placute,copii ascultatori.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
gegea spune:
zuzu, felicitari!
Sofia, bun venit pe lume si multa sanatate si noroc in viata! 
nino, la multi ani senini si plini de iubire! 
rrox, multumesc!
ana, rp, concediu relaxant si copii cuminti!
ellinia, ma bucur ca ai aparut si ca sunteti in regula! 
mamacita, ce coincidenta neagra... O veste similara mi-a cutremurat si mie inceputul se saptamana... in cazul meu, un fost coleg de la scoala generala. Nu-mi pot scoate din minte tragedia, ma urmareste, nu mi-am revenit inca din soc.![]()
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata dragalasa
Varsta Dariei
Anca Micaela spune:
Nino, la multi ani!
Ako, excelent umorul pamatufilor! 
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
mamacita spune:
Multumesc pentru intelegere!

Azi am avut si treaba o groaza la cabinet.
daria,te pot ajuta cu ceva,eventual sa va fac eu rezervare sa nu asteptati cazarea sau altceva,ce as putea face?
rrox,multumesc,cred ca tot pe mail ne putem conversa,caci mess-ul e...a big mess,adica exact cum am patit cu Amalia,scriu si nu vad nici mesajul trimis nici ce scrie interlocutorul.
Din fericire,se apropie clipa cand voi putea achizitiona altul,iar pe asta sa vedem,daca putem,sa-l facem macar pentru firma noastra...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
ako/dako,am ras cu pofta;pe langa sotiile poznasilor,tu ai un umor deosebit.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
teodora racz spune:
Ellinia bine ca ati trecut de rosu in gat!Iar cu maselele ce sa-ti spun
Antoniei ii ies toate deodata;chiar astazi i-am vazut iesit invingator un canin;
Carmenduta imi imaginam deja scena din camera!

Cred ca vom mai avea parte din astea!
Daria multumim ca ne-ai dat noutati despre Nino si Zuzu!
Noi suntem cu mult mai bine(sper sa nu ma laud prea devreme!)Astazi a fost prima zi in care nu a trebuit sa-i mai pun picaturi in nas!Uraaaaa!
coco spune:
Nino- ' La multi ani!'
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Carmendutza-
-m-am spart de ras!! Eu il plesnesc peste manutze ca ma enerveaza de cate ori il schimb sa puna mana spre funduletz, asa ca il atentionez mereu!!!
Daria - ce va minca Brien la mare? sunt curioasa ca eu imi propun sa-i fac mancare si acolo ![]()
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
caramella spune:
NINO LA MULTI ANI!
SANATATE SI NUMAI BUCURII ALATURI DE FAMILIE!
Alicia a adormit greu aproape de ora 12,a stat cam jumatate de ora in cada la baie si credeam ca va dormi rupta,dar nici gand.Cred ca era prea obosita dar nu vroia sa doarma ,se tot plimba dintr-o camera in alta cu suzeta in gura ,in patut urla de mama focului si intindea mainile sa o iau.In cele din urma a adormit pe pat si am mutat-o dupa 5 minute in patut.In rest e tare activa toata ziua si vorbareata.
Concediu placut RP,Ana!
RROX thx,i-am dat ieri oscilo,tot stranuta de 2 zile,alte simptome nu are .
CARMEN m-am distrat in prima faza de isprava ,apoi m-am gandit ca nu a fost prea placut pentru tine .Si noi am avut o aventura cu kk,am schimbat-o dimineata ca era plin de pisi,numai ce i-am dat pampersu jos o vad ca se screme .Pana sa sar cu olita(adevarul ca nu prea am mai folosit-o de fapt niciodata nu a facut nimic in ea)facuse un kk mic ,noroc ca era tare si l-am luat frumos din pat.Dar fata mea nu e genul sa stea linistita fara sa fuga ,a zbughit-o din pat si a mai facut ceva pe parchet,moale de data asta,binenteles ca s-a murdarit si am bagat-o in baie sa o spal.Dupa ce i-am facut dus m-am intors o clipa sa iau prosopul,dupa care ma anunta victorioasa ca a facut kk.Chiar m-am speriat ce mult a facut ,dar nu mai facuse de 2 zile.Am dat repede cu dusul pana sa apuce sa bage mana,si dupa aceea cateva zile mi-a aratat ca s-a dus kk pe scurgerea de la cada.
MAMACITA PENTRU COLEGUL TAU - ODIHNEASCA-SE IN PACE !
Si eu procedez la fel ,cand ma duc la baie si sant singura cu puiul,las usa deschisa,ea vine cu cate o jucarie,studiaza zona,si zice pisi.I-am explicat cam ce face mama in speranta ca ma va imita cat de curand.
Noapte buna!
CARMEN SI ALICIA
alessia105 spune:
Buna buna ...hop si io ...
Iar intru TARZIU in noapte ...e 3.20 am la noi ... azi(ieri) a fost o caldura insuportabila la noi ...37 de grade ..atat au anuntat dar termometrul de afara arata 38.5 la umbra si 49.2 grade la soare ...asa ca ne-am baricadat in casa ..am inchis tot ce putea face caldura ..inclusiv pc-ul ..si asa am stat apoape toata ziua ..am reusit sa mentinem in casa 26.3 grade deci ne-am descurcat onorabil ..mai greu a fost cu Benny obisnuit sa misune prin curte
toata ziua a fost marait si nu intelegea de ce nu poate el sa iasa afara ...am iesit pe la 19.30 cand erau doar 32 de grade ..dar se instalase umbra pe terasa ...si uite asa se facu iar 3.30 am si eu nu dorm
mamacita 
...Imi pare rau ptr prietenul tau
..D-zeu sa il ierte si sa-l odihneasca ...e greu sa gasesti cuvinte de mangaiere in situatii din astea ![]()
Cat despre Pc..capul sus ..pana la noi forte ...macar merge forumul si mailul
...pupam cu drag samuraiul dulceeee si explorator ...

Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!