Prichindei martie-aprilie 2005(104)
Raspunsuri - Pagina 14
andira spune:
Laura72 - multumesc pt sfat, dar se observa deja niste imbunatatiri, datorita curei mele cu ceai de fenicul, chimen si anason (pe care am crezut ca pot sa-l evit...) si curei ei cu Sab Simplex. Speram ca va fi si mai bine, ca tot mai racneste seara.![]()
Mamacita - imi pare rau ca mai sunt si astfel de vesti...
Sper sa fie ultima de genul asta si pupam mamica si falcutzele sa-i inseninam!
Fug si eu sa pun rufele pe sarma pana nu se prinde ca nu sunt lipita de funduletul ei...![]()
Iri si Nati
carmenduta2003 spune:
Nino, la multi ani, sa ai o viata frumoasa, linistita si fericita.
Ana si Rp, concediu placut si fara intamplari nedorite.
Ellinia, sanatate multa lui Stefan.
Mamacita, imi pare rau pentru colegul tau, saracul, a murit atat de tanar. Dumnezeu sa-l ierte!
Ako, si Rares al meu se mai dezbraca, de cateva ori si-a dat jos pantalonii, a incearcat sa-si dea jos si bluza, dar nu a reusit deocamdata. Acum vreo 2 saptamani, cand era foarte cald, am facut imprudenta sa-l las doar in pampers pe care l-a scos exact dupa ce a facut kakita. Mirosea in toata casa a caca si m-am dus urgent in dormitor sa vad ce se intampla. Rares nu numai ca-si scosese pampersul, dar incerca si consistenta kakitei, care era toata la el in mana. Se manjise pe tot corpul si cred ca a si gustat-o pentru ca avea putina si in jurul gurii. A trebuit sa-l bag in cada si sa-l frec bine, ca se intarise mizeria pe el.
Poze Rares
Varsta Rares
andrruzza spune:
Ana, spor la facut bagajele :) Cu doi copii, imi si imaginez cate tre' sa iei cu tine. Drum bun si vacanta frumoasa!
carmendutza, l-am vazut pe frumusel in poze
E superb, nici nu am cuvinte. Ce experienta a avut cu kaki

ellinia, ma bucur ca sunteti bine!
ako, ce distractie pe piticii tai :) Avem in parc doua perechi de gemeni. O fetita si un baiat de 1 an, ei abia acum incep sa mearga si cand vin doar cu un bunic/bunica, tre' sa-i plimbe pe rand. Si alte doua fetite de 1,4 ani, ele vin cu tatal lor si asa il alearga saracu' in toate partile, curg apele pe el :) Imi imaginez ce face Rares si Darian :)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
pisicuta si matei spune:

NINO.Sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta![floare2]
andira pentru ce este ceaiul respectiv?pentru oboseala?ce efect are?ca ma intereseaza si pe mine![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
andira spune:
Pisicuta - nu e pt oboseala ![]()
E pentru colici si stimularea lactatiei - ceaiul de anason mai ales e f bun.
In rest, gustul, cel putin din punctul meu de vedere, e odios, dar poti sa ai alta parere. 
Iri si Nati
rrox3 spune:
La multi ani Nino!!!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa-ti ai familia aproape cat mai mult timp! 
Mamacita imi pare rau pentru colegul tau, dar tu stii cel mai bine cum se intampla chestiile astea... n-ai ce face...
multi sa te inveselesti! 
Ce PIII ai in computer? La ce frecventa? Si cata memorie? S-ar putea sa-ti mearga un Windows XP. Dar inainte de instalare trebuie salvat tot ce mai ai pe discul C (inclusiv e-mailuri!) fiindca cel mai sanatos e sa-l formatezi la instalarea noului sistem, mai ales ca XP-ul vine cu optiunea NTFS, mult mai buna. Iti povestesc mai pe indelete pe mess, daca ne nimerim in acelasi timp la computer.
Pisicuta ceaiul Andirei e recomandat mamicilor care alapteaza. Stimuleaza lactatia si ajuta piticul beneficiar sa nu faca colici.
Ako mortali piticii tai! Pusi pe sotii atat de devreme!
Si Ioana se dezbraca, isi scoate sosetele si pantalonii. Am gasit-o si cu body-ul desfacut tragand de el...
Pampersul nu l-a atacat ... inca...
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
dako spune:
nino...multi fi veseli ani. sa fiti sanatosi cu totii...
carmenduta2003 - raresii astia ai nostri....:) tastam io, odinioara, pe aici despre prenumele de rares. atentie!!! viitoarele mamici: daca aveti de gand sa va numiti pustanii 'rares' sa fiti pregatite - numai sotii si frica de nimic....;))
andruzza - exact. trebuie minimum 2 persoane cand ies in parc - normal pt a se plimba amnadoi, caci e destul de frustant unul sa stea in carucior, iar celalalt sa bantuie. o singura persoana, cu amndoi misunand bipezi...noooo....au directii exact opuse. unul dintre ei pandeste celelalte carucioare care se apropie ..deh..bebei noi, jucarii noi...iar celalalt e stapan pe stropitoarea din parc..in curand va cere si taxa de baut apa.
rrox - un curs de perfectionare pt. ioana, in preajma pustanilor mei nu ar strica...:)) va avea o viteza...:)) va ateptam!..;)
mamacita - sa fie linistit acolo unde e! gandeste'l frumos!
va pup
cei trei mohicani...
dariaevelin spune:
la multi ani Nino!!
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
1- fetelor,vroiam sa va spun ca am vb cu nino, duminica dupamasa. Era tare ragusita saraca,abia vorbea(fusese la o nunta sambata-deci a reusit sa stea Alex cu bunica!!
)
Acum e la mama ei. A plecat,deoarece sotul ei e in delegatie la mare....si ca sa nu ramana singurica de ziua ei...a plecat la parinti.
si 2- Zuzu isi revine incetisor. A facut deja primii pasi dupa operatie,e mai dificil,dar va trece. Sotul ei este innebunit dupa micuta,iar Bubu a primit-o bine, mangaind-o
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
ako pamatufii tai sunt senzationali. 

rroxIoana e teroare cu autopedepsirea ei. Draga de ea!
mamacita
in memoria colegului tau.
rpconcediu placut! Poate ne vedem,cumva,cumva.
caramella mi-am amintit ca intrebasesi de cort. Ni l-a luat cineva din Caransebes si ni l-a trimis,de la PLuss(,magazin,sper ca asa se scrie).A fost 200 mii
pisicuta multumesc. Da,sunt o norocoasa de felul meu.La domnia sa...am ajuns simplu. Are loc in 24 iulie un congres literar in Italia(cel mai mare).participa cineva din Romania,careia un amic i-a impartasit dragostea mea pt maestru. Doamne respectiva a sunat in Italia, fiind ceva mare in cercul lor,a povestit "cazul" meu,iar Umberto Eco si-a luat angajamentul de a iscali si a-mi expedia personal cartea . Era sa lesin de fericire cand am auzit!Ma bucur ca impartasim aceleasi gusturi literare.
Bafta la licenta,putere de munca 
Poze frumoase cu noi