Prichindei martie-aprilie 2005(104)
Raspunsuri - Pagina 13
andira spune:
Zuzule, felicitari!!! 

Refacere rapida si multi
de la Nati (evident, la mine in brate) pt grasunica!!
Si vrem sa vedem falcutzele!![]()
Iri si Nati
andira spune:
La Multi Ani, Nino, sa fii fericita!

Coco, multumim!
Marox - 
![]()
Inca nu l-am dat, ca nu m-au sunat sa-l programam. Cred ca trebuie sa sun eu azi... sa vedem....e un test de spaniola, de fapt.
As mai scrie, dar tr sa ma duc sa schimb strumful, e devoratoare de pampersi...![]()
Iri si Nati
teodora racz spune:
Rp si Ana va dorim concediu placut,distractie multa si odihna pe masura(daca se poate
)
NINO La Multi Ani SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!

mamacita spune:
nino,LA MULTI ANI,o viata lunga,plina de sanatate si fericire!
rp,Ana,concediu placut,fara peripetii!
Eu sunt cam intoarsa pe dos,caci ieri seara am aflat ca a murit un fost coleg de clasa de liceu,prima mea dragoste
,platonica bineinteles
.Am observat toti ca a lipsit la intalnirea de 20 ani,dar nu stiam ca avea o tumora cerebrala...
Va las,mai scriu mai tarziu,ca s-a trezit Alexutu'.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
dako spune:
hehehehe....bine ai venit Sofia. Sa ai o viata plina de ceea ce iti vei dori si sa dai celor dragi tie numai bucurii... zuzule - recuperare usoara si multe-multe zambete...
rp - o sarcina vesela!!!!
mamacita, rrox - multumesc ca nu ne'ati uitat....:)
am mai misunat prin albume si am vazut minunile voastre. nu stiu daca vi se intampla, dar am momente cand simt ca innebunesc de fericire ca sunt mama...:)
suntem ok, cu exceptia unei anemii pe care o are darian. aseara, dupa o discutie cu pediatra am inceput sa'i dau fier. voi repeta analizele peste vreo 2 luni. sa speram ca va asimila...
in rest, pustanii sunt la fel de veseli. ceea ce ma enerveaza e faptul, ca majoritatea ii considera fetite...sau macar pe rares...:))
aha?! chiar...ai/ale vostri/e pamatufi/e se dezbraca?? desi au asa zisul echipament de protectie..salopete care io le dau jos greu, tot reusesc sa'si scoata macar pampersul si sa il arunce... bine, ce'i drept i'am prins cum se ajutau reciproc sa se dezbrace. de ex., sambata dupa ce am facut smotru la ei in camera, reintorcandu'ma dupa cateva minute ma trezesc cu un pamapers pe jos...ma uit la ei - ei - ok. imbracati amndoi se hlizeau la mine. in momentul ala am crezut ca m'am dilit irecuperabil. evident, dupa un control sumar...darian era fara....dar cu salopetica pe el...si'mi zambea gales, ca si cum nimic nu s'ar fi intamplat....
ok....hai ca va pup ..si revin io...
ako+darian&rares
raresionut spune:

La multi ani!, Nino

, sa dea Dumnezeu sa ai parte numai de bucurii si zile frumoase. Iti dorim multa sanatate. Te pupam si o zi superba alaturi de cei dragi.

Alina si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Imi pare rau , mamacita, pentru vestea urata pe care ai primit-o cu privire la colegul tau. Dumnezeu sa-l ierte!Intr-adevar astfel de vesti ne pot da peste cap, dar stii, tu boala nu iarta pe nimeni...![]()
O zi buna!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
adseana spune:
La multi ani, Nino!

tot ce itzi doresti sa tzi se implineasca!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
ellinia spune:
Buna dragelor!
Va salutam si va spunem ca ne-a fost dor de voi!
Noi suntem mai bine acum, Stefan si-a revenit. Era vorba intr-adevar de maseaua aceea buclucasa care nu a iesit nici pana la ora asta dar continua sa ne terorizeze,plus un pic de rosu in gat, dar cu tratament a trecut. Acum luam vitamine Picovit, plus portocale si kiwi la greu pentru pofta de mancare. N-a mancat toata iarna cate citrice ii dau acum, dar asta e!
Trebuie sa citesc din urma si revin.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ellinia spune:
Zuzu felicitari! Ma bucur pentru tine, sa fie sanatoasa Sofia, sa-ti aduca numai bucurii! Refacere grabnica!
Nino la multi ani! Multa sanatate si cat mai multe clipe fericite!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos