Prichindei martie-aprilie 2005(104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

zuzu, felicitari!Sofia, bine ai venit!

alessia, faina surpriza!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

felicitari zuzu, bine ai venit pe lume Sofia, sa ai o viata frumoasa

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Cate vesti minunate!!! Rp, felicitari, sa ai parte de o sarcina si o nastere usoare si de un bebelus la fel de dulce precum Marutza! A propos, ce va doriti fetita sau baietel?

Sofia, bine ai venit pe lume! Sa fii sanatoasa, norocoasa, desteapta si frumoasa si sa-ti bucuri parintii! Iar tie Zuzule iti doresc recuperare rapida!

Alessia, superba surpriza! Multumim!

Ligia, o sa studiez si Oasis-ul si-ti voi da vesti cand ne intoarcem!

Laura, of Doamne prin ce ati mai trecut si voi! Multa sanatate!

Rrox, m-ai amuzat cu comportamentul Ioanei! Eva cand face o boacana, sau se sperie, sau cand tipa cineva la ea-de obicei Victor atunci cand se incaiera pe jucarii-vine cu niste pasi uriasi si se lipeste strans de piciorul meu. Si Eva are tot 4 dintisori sus si 2 jos si ii vor iesi curand 2 maselute. Sper sa nu fie maraita la mare!

Daria, ma impresionezi de fiecare data! Ai niste idei foarte originale si o sensibilitate deosebita. Distractie placuta la mare! Asa as fi vrut si eu sa ajung la concertul Shakirei... Eu ca eu, dar Victor e tare dezamagit. Adevarul este ca lui a inceput sa-i placa de ea inaintea mea (asa am inceput si eu s-o ascult). Are o voce super!

Noi ne pregatim sa mergem la mare. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta maine cu bagajele. Adi va merge si maine la servici, mama e programata la medic asa ca va trebui sa ma descurc cu ei amandoi (dornici sa ma ajute). Eva are o placere teribila sa ma ajute cand pregatesc bagajul pentru parc (eu le pun in geanta, ea le scoate, pune altele, daca ma enervez ma simte imediat si imi arunca un zambet si-mi spune "mama mea" pana cand ma face si pe mine sa zambesc). Sa ne tineti pumnii sa ne descurcam bine pe-acolo!

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Zuzunaki, felicitari si refacere rapida! Ii urez micutei Sofia sa aiba muuuuuuult noroc pe lumea asta!

Rp, felicitari si sarcina fara probleme! Tu ce ai vrea sa fie, fetita sau baietel?

Andira cum a fost la test?

Alessia, bravo pentru minunata idee si realizarea ei! Cum fac sa-ti trimit o poza cu Julia pentru 1 an si una cu Alex si Julia pentru fratiori?

Noi am fost in WE prelungit (traiasca 14 iulie!), chiar foarte prelungit pt ca am plecat de joi in nord, la Boulogne sur Mer. Super! Foarte, foarte cald, marea excelenta numai ca n-am prea stat la plaja. Am fost sa vedem niste prieteni insa cum n-am gasit cazare in orasul in care sint ei, ci la 50 km si cum era lume puzderie am pierdut o gramada de timp la intrarea si la iesirea de pe autostrada. Vineri am fost la un Aqualand, ce-am mai regretat vremurile cind mergeam acolo fara plozi si puteam sa profitam de toate cele...

Ne-am intors din week-end bolnavi, mai precis io si sotu'. La mine a fost o durere de git rebela da' care pare sa fi trecut. M-a lasat cu ameteli, ieri seara aveam impresia ca m-am urcat in carusel (o fi de la calduri? avem si noi 35°C!). La Christophe e mai nasol, a facut o angina, cica e contagioasa, si e out.

Mergi la inceput

rp felicitari...sarcina usoara

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Rp sarcina usoara si un bb sanatos iti dorim si noi!Felicitari!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

nino la multi ani, multa fericire si sanatate , toate dorintele sa ti se indeplineasca

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Felicitari, Zuzu si refacere rapida. Bine ai venit pe lume, Sofia, sa fii sanatoasa.

La multi ani, Nino!

Multumesc inca o data pentru felicitari si va pup pe toate. Parca tot fetita as vrea.

Miine dimineata duc iar laptopul in service, iar duminica plecam la mare, asa ca voi lipsi o perioada. Sa ne revedem cu bine.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

nino, la multi ani!

rp, drum bun si vacanta frumoasa!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

La multi ani draga NINO!!! Sa fii sanatoasa ,norocasa ,fericita si sa ai parte numai impliniri si de de lucruri minunate alaturi de cei dragi ...mai ales de la nazdravan.....esti o fata minunata si cu un suflet de aur ...imi e dor de tine ...te pupam dulceeeee

ceva tort????....ca am vazut eu in poze ca faci un tort delicios

NA ca am vrut sa fie la miezul noptii si acu vad ca de fapt la voi e 1....capie is

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput