Prichindei martie-aprilie 2005(104)
Raspunsuri - Pagina 11
raresionut spune:
Multumiri rrox, atat pentru indrumare cat si pentru aprecieri...
vad ca functioneaza...dar a trebuit sa ma destepte cineva.
Alina si printul Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinatanasache/album
alessia105 spune:

BINE AI VENIT PE LUME DRAGA SOFIA

SA FII FERICITA FRUMOASA ,VOIOASA SI NOROCOASA

Zuzu
sa fii sanatoasa si sa fie pitica mancacioasa ca frumoasa sigur e ca mamica ei ....

avem si Breaking news pe site-ul nostru
Is asa de fericta de cand am aflat numai prostii am facut ...iete numai un ex: am facut cafea la fitru fara cafea..daca va mai dau si alte ex va schimbat parerea despre mine
.......daca as putea as zbura pana in Germania la Zuzu ...abia astept sa vina Ben acasa sa il trimit sa imi ia credit ca tocmai acu nu am 

...
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
caramella spune:
ZUZULE FELICITARI!!!
sA-TI TRAIASCA FATA ,SA FIE SANATOASA,CUMINTICA(ca frumoasa nu ne indoim ca e)SI NOROCOASA!
RECUPERARE RAPIDA!

ALESSIA esti fenomenala ca de obicei,multumim de surpriza!

![]()
DARIA da asa e ai dreptate am sunat sa intreb,noi vom lua la cuseta cu 6 paturi nu avem incotro,noi suntem 3 ,mai vin 3 straini.Decat sa mai schimb trenuri cu atatea bagaje dupa mine,mai bine stau cu inca 3 ,clar trebuie sa stea cineva treaz pe faza ca nu se stie.Alicia in masina nu rezista mai mult de 1 ora 2 in scaun urla de mama focului,asa ca a ramas trenul ca singura optiune convenabila.Plus la masina trebuie schimbat o piesa care mai merge dar nu avem curaj sa ne aventuram la drum lung ca poate ne lasa.
Nu stiu de ce au scos cusetele cu 2 locuri ,anul trecut stiu ca au fost pana la mare.Sper ca veti gasi o solutie convenabila,cand plecati?
RROX ce haioasa Ioana,auzi se pune singura la colt!
Am luat oscilococcinum ,cum il administrezi Ioanei,il topesti o doza intr-un pahar apa cum scrie in prospect?Le dai fetelor si preventiv?
Mergem afara acum ,va las.
Carmen si Alicia
Anca Micaela spune:
Felicitari, Zuzu! Sofia, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!

Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
rrox3 spune:
Caramella oscilo il administrez doar in caz de raceala, dar cat mai repede posibil. Ioanei i-l dizolv intr-o lingurita cu apa. Nu l-am folosit preventiv, dar se poate folosi in anotimpul rece, o doza pe saptamana.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
mamacita spune:
zuzu,felicitari,ce frumoasa trebuie ca este asa dolofana!Tu cu esti?abia astept povestea nasterii,poze si vesti la fel de minunate ca aceasta!
rrox,criminala Ioana cu coltul ei!
Sa-i iasa maseluta fara dureri,repede!
rrox,ligia,daca descarc pe beteagul calculator alta editie de windows si sa zicem ca nu merge,pot pierde fisierele din"documents"sau "favorite" sau ma pot intoarce fara probleme la beleaua asta de windows 98?
ligia,nu cred ca se vor bate,cu atat mai mult cu cat vor fi mai maricei,eu am convingerea ferma ca in comportamentul lor se oglindeste si educatia primita,nu numai instinctele primare ori o personalitate mai nabadaioasa...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ligia13 spune:
mamacita, windows nu prea ai de unde sa descarci, ca e pe bani
. Dar poti gasi un CD cu un windows fara bani
. Din pacate nu cred ca te-ar ajuta, pt ca daca baietii aia ti-au pus 98 inseamna ca e chiar vechi calcul si un windows mai nou nu ar merge.
Sa presupunem totusi ca vrei sa incerci - raspunsul e da, poti pierde , daca nu le salvezi. Trebuie sa salvezi MyDocuments si Favorites in alta parte pe hard.
Metoda cea mai sanatoasa la astfel de experientze este sa ai 2 partitii pe hard (adica desi fizic e unul tu sa ai 2 litere in My Computer, C si D).Pe D se tin datele importante si pe C se fac instalarile (windows, office...). CAnd se vrea schimbarea windowsului se sterge tot de pe C si se instaleaza noul sistem. D ramane cu datele pe el.
Sfat: nu te apuca sa pui peste 98 (adica fara sa stergi) ca aproape sigur nu ma merge, plus ca daca nu-ti este 100% clar cum unde sunt salvate Favorites si documentele si mailurile , ai shanse mari sa le pierzi.
Nu am fost f coerenta, nu stiu daca ai inteles ceva!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
mamacita spune:
ligia,multumesc ptr.raspuns si promptitudinea lui,am priceput.Eu aveam millenium pe un pentium 3.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
teodora racz spune:
Danuta de asta mi-e frica si mie!
Mai avem 2 zile de antibiotic si starea i s-a ameliorat simtitor;nu prea mai am ce sa-i curat din nas dar este aproape tot timpul infundat!
Sper ca dupa ce terminam medicamentul nu o luam de la inceput!Sanatate iti doresc!
Laura imi pare rau ca iar a trebuit sa-l intepe pe prichindel!
Sper sa iesiti din cosmarul asta odata!
Zuzu 

!Asteptam poze si sa va intoarceti cu bine acasa!