Prichindei martie-aprilie 2005(104)
Raspunsuri - Pagina 10
dariaevelin spune:
rrox
multumesc mult
. mi-as dori din suflet sa am una,doua amintiri. Doar pentru mine si mircea, stiu f bine cum e cu materialele private. De aia am si intrebat. Inca odata,multe,multe multumiri

dariaevelin@yahoo.com , este adresa mea de mail.
caramella uite,sunt disperata. Cuseta este,dar aia are 6 locuri...sa le cumpar pe toate e prea mult,iar cu copilul si inca 4 straini....no way! Vagon de dormit,la care gasesti 2 locuri nu-i decat pana la buc. Iar legatura bucuresti-eforie,e la 8-9 ore. Si nici astea ore nu pot sa-l tin pe copil in gara. Ce sa-ti zic....am intrat in panica. Incerc prin arad-bucuresti (care nu are tren pana la mare, merci danuta
),dar care are legaturi mai bune bucuresti-eforie. Am, cautat si avion, dar e mult prea scump(234 euro/persoana).
Unde sa pun si ca Brien a tras pe jos camera foto si acum,urgent,alte cateva sute de euro pe una noua ![]()
![]()
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
raresionut spune:

Ce veste frumoasa
rrox, atunci din partea noastra transmite-i micutei
Sofia un bine ai venit
si un pupic,
iar pentru mamicuta ei felicitari si sa-i traiasac printesa , sa creasa mare , frumoasa si sanatoasa, si o asteptam repede acasa
.
Laura, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme privind greutatea si inaltimea, caci Rares al meu este identic cu George la acest capitol.
Am vazut pozele , Carmen, si ce sa mai cred, ca esti tare mandra de blondutul tau natural!
. Foarte frumoase si multi pupici lui Rares.
rrox3 spune:
Gegea ti-am admirat printesa in calatorie!
A fost cu siguranta cel mai dragalas nuntas!
Si s-a jucat tare frumos si cu Andrada si cu Brien!
pentru toti!
Carmen Rares nu arata a fetita, mai! E doar foarte frumos
Probabil din cauza pletelor blonde ii zice lumea fetita
Si inca seamana cu Brad Pitt
CatXO Ce minunatii de fetite ai! Alexia e tare delicata si gingasa, iar micuta Daria o dulceata dolofana!
amandurora!
Raresionut am vrut sa va vad si pe voi, stiu ca ai postat la un moment dat un link catre un album cu poze... dar nu l-am mai gasit.... poti sa-l mai postezi o data?
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
dariaevelin spune:

bine ai venit pe lume,Sofia! 
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
coco spune:
Bine ai venit pe lume Sofia
! sa ai o viata minunata!
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
raresionut spune:
Sigur ca postam(dar, am o intrebare de ordin tehnic, cum facem sa ne apara mereu linkul cu poze, fara a-l mai scrie eu ad-literam?)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinatanasache/album
rrox3 spune:
Am uitat sa va zic ceva haios
Ioana cand se supara o ia la picior cu pasi cat poate ea de mari si se duce la colt
Sta acolo cu spatele spre camera si cu botic 
Evident ca o impacam repede de tot cand o vedem asa
Hai ca azi sparg norma la mesaje ... si inca de la serviciu...
poze cu noi
adseana spune:
Zuzu FELICITARI!!!!
Bine ai venit pe lume, SOFIA
Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa, sa ai o viata lunga si fericita, sa fii mereu norocoasa!Iar parintilor tai sa le dea Dumnezeu multa putere sa va poata creste mari si pe tine si pe fratiorul tau, Bubu!

Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
rrox3 spune:
Raresionut da un "reply with quote" la un post de-al meu si o vezi exact sintaxa semnaturii. Scrii si tu una similara la locul pentru semnatura din Profil Personal (pe asta il accesezi de sus, stanga, lista de meniu).
Editez fiindca intre timp m-am uitat si la poze!
Ai un baietel tare dragalas si simpatic!
Ma bucur sa-l cunosc, chiar si asa virtual! ![]()
poze cu noi
ligia13 spune:
Bravo Zuzu!

Micutza Sofia este chiar mare , i-a mers bine in burtica la mama ei. Auzi acolo, 4,3 kg
.
Pupam mamica si asteptam pooooze!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)