Prichindei martie-aprilie 2005(104)
Raspunsuri - Pagina 9
caramella spune:

Wow ce ati mai scris ,de abia am apucat sa citesc.
A sosit si sore Aliciei din Italia si va dati seama 3 la un comp,nu mai apuc sa scriu.
RP FELICITARI!!!
SARCINA USOARA!M-am bucurat mult de veste.
DANUTA nu am fost la concert din pacate,nici macar in zona la maicamea ca sta acolo.Acum imi pare rau ca nu mi-am luat bilet dar asta e,am avut alte prioritati.
DARIA ce pacat ca publicul nu a fost receptiv,dar poate si asteptarea i-a cam plictisit.Mie una imi place Shakira ,nu sunt fana inraita dar imi place.
Va felicit a nu stiu cata oara pentru ideile inedite pe care le aveti!
Si cortul super ,de unde l-ati luat si cu cat?
Cum nu e cuseta pana la mare,noi am intrebat mai de curand si era???
Si pretul e de 160 lei un dus intors de 1 persoana.Nici noi nu stiu ce vom face cu atatea bagaje,sa imi spui si mie cum vei merge ,impresii din tren si altele.Noi plecam de abia la sfarsitul lui august dar bilete vroiam sa iau ,se dau acum si cu 1 luna inainte.
Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori!
Mai incerc sa revin,acum mergem sa papam ,noi luam masa impreuna,o lingura mama,una fata si tot asa.
Carmen si Alicia.
rrox3 spune:
Daria pai tocmai fiindca are voce si canta bine si arata bine ziceam eu ca n-ar avea deloc nevoie si de vulgaritate ca sa aiba succes... in fine, ma bucur ca ti-a placut concertul, compatriotii era si greu sa-ti placa, din pacate.
O sa-ti dau o poza, doua, dar pe mess sau e-mail, cu rugamintea de a le tine doar pentru tine. Nu le pot posta pe net, nu imi apartin si problemele ar putea sa apara din partea organizatorilor concertului.
Am descoperit ca Ioanei ii iese o maseluta! Defapt cred ca-i un premolar! Asta in conditiile in care are doar 6 incisivi iesiti, 4 sus si 2 jos
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
carmenduta2003 spune:
Multumesc, Daria si Ligia. Vad ca ditamai Brad Pitt-ul meu a ajuns o gingasa domnisoara. ![]()
Am uitat, dar mi-a adus Rrox aminte, de Ako si cei pamatufi ai ei.Ako, ai mult umor, mi-a placut cum povestesti de baieteii tai. Te mai asteptam.
Am si eu o intrebare, pentru fetele din tara care vor sa vina cu trenul la mare. De ce nu veniti cu masinile persoanle, daca aveti, fireste. Nu este mai comod asa? Eu stiu ca vara in trenuri este aer conditionat dat foarte tare, vedeti ce-am patit eu cu Rares de la aerul cond. Eu personal as pefera masina.
Poze Rares
Varsta Rares
pisicuta si matei spune:
zuzu nastere usoara si o sofie frumoasa si sanatoasa 
adriana multumesc si multa sanatate
teodora multa sanatate si voua 
mamacita,danuta
gegea multumim,speram sa ne facem repede bine.
daria super surpriza pt doctor,sunteti tare creativi.imi pare rau sa aud ca nu a fost asa de frumos la concert.ce sa-i faci cu romanii!si cartea mea prefereta este Numele trandafirului.dar cum de ai reusit sa obtii autograf tocmai de la Umberto Eco?? esti tare 
danuta eu cand am vazut ca l-ati lasat pe mihai la bunici deja m-am gandit ca ati pregatit
si apoi
.si cand colo voi ati facut curat?
carmenduta ai o minunatie de baietel.lu matei i-a placut tare mult de el si il saluta.multa sanatate.
vai laura prin cate trece mititelul.sper sa va vindecati si sa nu mai aveti iar probleme
roxx exact in aceeasi situatie suntem si noi:6 incisivi si ii ies jos premolarii si plange uneori de imi sfasie inima.ii dau cu calgel,dar tot il doare.poate pe ioana nu o sa o doara asa de tare.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ligia13 spune:
rrox, pisicutza, se pare ca e o moda cu 6 dintisori.
Radu are exat 4 incisivi sus si 2 jos si acum are maselutele unflate, nu pare ca ies incisivii laterali!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
coco spune:
Servus tuturor!
M-ati innebunit de-a binelea de cand nu v-am mai vazut: nu stiu cu ce sa incep:
Felicitari pentru noi bebei: Nati (Andira) si Daria (Catxo), felicitari Rp si tie si sarcina usoara! Zuzu - nastere usoara !
Daria- esti fenomenala ca de obicei! Iti multumesc ca nu m-ai uitat de ziua mea!
Allesia - multumim! Nu-mi vine sa cred
Ligia - sunt socata de-a dreptul cat a mancat voinicul tau si ce cuminte e! Eu am stricat totul in privinta lui Vlad: mananca doar la PUBLICITATE 
, oricat il 'leg' eu in masuta lui -urla ca disperatul.
Din cauza ca de-abia cum ii ies incisivii 3-4 de sus (nu aveam decat 2 jos si 2 sus)am gresit si ii dau mincare pasata, nu roade numai paine, covrigei cateodata samd... E f. rasfatat, dc. nu-i convine ceva se da cu fundul de pamant...
In august vrem sa mergem la mare, dar nu stiu cum voi rezolva partea cu mancarea, cred ca ne vom caza la particulari ca sa- fac ciorbita proaspata!!
Vlad la strand il apuca nebunia si arunca cu nisip in orice si oricine- mie una mi-e frica sa nu-si dea in ochisori!
Am sa revin si va imbratisam pe toate si pe toti 

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
rrox3 spune:
Va anunt ca micuta Sofia a venit pe lume!!!

Si ea si Zuzu sunt bine.
poze cu noi
rrox3 spune:
Ma gandeam sa o las pe Zuzu sa va dea detaliile, da' nu ma pot abtine
![]()
Sofia are 4.3 kg. si 56 cm.!!! 

poze cu noi
carmenduta2003 spune:
Bun venit pe lume, micuta Sofia. Sanatate multa, Zuzu.
Pisicuta, multumim. Matei este iarasi bolnavior? Saracutul, cat a trebuit sa mai traga si el cu burtica.
pentru Matei de la Rares si tie spor la invatat.
Coco, doar patru dintisori aveti? Noi avem patru sus si patru jos. Ne-au iesit tarziu, dar vad ca am recuperat rapid. Ce faci cu serviciul? Ti-a trecut starea aceea?
Rrox, sa iasa maseluta sau premolarul repede si fara dureri. Pupici carliontatei.
Poze Rares
Varsta Rares

Bine ai venit pe lume Sofia!