Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)
Raspunsuri - Pagina 30
szivarvany spune:

sarbatoritilor de azi si maine
MATEI PATRICK DANUT ANDREAS 

Vazut Vrabiuta si o frumusete de fetita Lia, vazut mamica smecheroasa cu blondanel tare frumos Pupi (mey, da` puneti mai multe poze cu voi
) si vazut ginerica cu frate`so doi frumosi
AndreeaPhilip - 

DanaSpeel - 

AncaMaria - felicitari pt ambitie si perseverentaaa !!! Fa`i o poza omului cu mutrisoara disperata
Si`al meu se uita ciudat cand plec, si io cand plec revin dupa muuulte ore tarzii
, parca ar fi un motan abandonat![]()
Roberta - spor la invatat si sa aveti o vacanta faina 
Petrecere faina sarbatoritilor, asteptam poze 
We fain sa aveti, cu mult soare 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxana1974 spune:
Salutici fetelor.
M-am delectat cu pozeeee!!!
Speel, Ricardo e bestial, delicioase poze! Baietii nostri seamana un pic
Sunt asa mai blonduti si cretulii, dar al meu are okii caprui si mici :-)
Andreea (philip) uau, ce interesante locuri ati vizitat! Am admirat pozele, imptresionant.... si mi-a placut in final micul indian pupe-l mama pe el!
Papa, nu ejti normala, m-am prapadit
asa deci, aveti planuri mari! Bafta si cat mai putine "evenimente".
Roberta, m-ai spart! La cum ne-ai scris, eu ma asteptam sa te admita la job, da' unde puii mei te angajezi, ca numa la NASA iti dau atata de furca! Spor si bafta multa, ce sa zic!
Vrabiuto, sanatate mamei si tin pumnii sa gasesti o solutie potrivita, sa o poti ajuta cumva!
hihi, cu maselele, nici eu nu pot sa ma uit in gura lui Serban...acum ultima data cand a avut probleme cu gatul, l-am pacalit un pic ca aveam o lantarna mica si haioasa, breloc, dar care-si facea bie treaba si era tare curios sa deschida gura si noi sa na uitam cu lanterna...cum ne vedea cu prostia aia ca ne indreptam spre el, cum deschidea gura, dupa care i-o dadeam lui sa se joace, si-o baga in gura si lumina cu ea
tot cu ocazia asta s-a stricat si aranjamentul nostru cu spalatul pe dinti, fiindca a avut rani pe gingii si il durea asa ca am facut compromisul sa-l lasam pe el sa faca ce si cat poate si nu e cazul sa va spun ca nu era suficient...in rest si noi inghitim pasta, imita scuipatul dar nu reuseste...probabil o sa-l amuze cand va reusi prima data...
va
si pe curand!
No, vidiazni!
roberta04 spune:
Salut, gagici!
LA MULTI ANI, PATRICK
! LA MULTI ANI, MATEI!
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI PETRECERE FRUMOASA!
Multumesc de urari si incurajari, va inchipuiti, cred, ce chef de carat 5 kg de documentatie la mare si mai ales de invatat am!
Am vizionat poze de la Yellowstone, nu ma mai saturam sa ma uit la ele (atat la peisaje cat si la personaje), asa frumoase sunt!
Si am vazut si camera superba a lui Ricardo, cred ca e greu sa te desparti de ea!
Va pup si va urez un week-end frumos!
g_ioana spune:
Hop si eu,ma chinui de vreo ora sa pun pozele dar merge tare greu asa ca le pun pe restul luni!Si tot luni am sa ma uit si la pozele voastre,asa ca mor de curiozitate!!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!MULTI PUPICI CU DEDICATIE SPECIALA LUI PATRIK!!!!
si acum poze cu shakira fara plete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/album?.dir=/b1b6re2
gorodeii
szivarvany spune:
Hellou :-) Am dat papa la cupii (in fiecare sambata se papa paste cu sos) si i-am culcat, asa ca pierd si eu oleaca vremea si-mi continui trebile ... so, am mai vazut doo fete cucuiete, Ioana cu bb Maria, tare frumoase 
Rox - ai dreptate, Ric seamana cu Serbanel 
Stiti la ce ma gandeam, oare care dintre voi veti mai trece la burtici in viitorul apropiat ... tare curioasa sunt :-)
O zi faina in continuare ! Pupam si schimbul 3 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
speel spune:

PATRICK,sa ai parte de tot cei mai bun in viata!Roxana,sa va traiasca puiutul,sa va bucurati de el!Petrecere frumoasa si un pupic pe nasuc(eu sunt fan nasuc de Patrick)sarbatoritului.
Roxana de-o seama cu mine(1974)sper,cu siguranta Ricardo e un pui de mata pe linga Serbanel al tau!(Ca mai am si eu un Serban)Dar la fizionomie au un aer comun.
roxana1974 spune:
Daria, daca ai rabdare, poate din toamna-iarna ma inscriu si eu...ma bate asa un gand mic...![]()
No, vidiazni!
speel spune:
Roxana,tu-l dai pe Serban cu ceva pe par?Ai incercat un pic de ceara?eu al dau pe Ricardo cind mergem undeva si i se fac cirliontii si mai creti,plus ca si luceste parul fain.Acum l-am tuns ce-i drept ca transpira ingrozitor.
cristalina spune:
La multi ani Patrick!

Roxana, sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare, sanatos si voios!
O zi excelenta la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by speel
Roxana,tu-l dai pe Serban cu ceva pe par?Ai incercat un pic de ceara?eu al dau pe Ricardo cind mergem undeva si i se fac cirliontii si mai creti,plus ca si luceste parul fain.Acum l-am tuns ce-i drept ca transpira ingrozitor.
hii nu-l dau, dar mi-ai dat o idee buna! si eu folosesc ceara si chiar nu m-am gandit sa-l dau si pe pusti! Vai, si noi l-am "tuns" acum vreo 5 zile, mai degraba zis ciumpavit, sarmanul urla tinandu-se de mine "au palu', mama au palu'" si nu am avut inima sa insistam si-a ramas copilu de caterinca nu alta. Acum e la munte cu socrumio, dar cand vine il ducem la frizerie, sa-i faca aia o forma de baiet adevarat!
No, vidiazni!