Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Danut,sa cresti mare si sa ai parte de cei mai bun in viata si de o surioara pe cinste!Lia,sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el.Petrecere frumoasa si cadouri multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragelor!
La multi ani Danut si Andreas de irrinuca sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!
multumim mult de urari, stiti ca va dorim si voua tot ce e mai bun pe lumea asta! http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552684412&ran=15624 iata cateva poze de ieri...la petrecere a fost intr-adevar foarte foarte frumos!
Andreea de Pupi welcome back, sper ca esti ok acum!
nu am avut timp sa vad poze dar recuperez maine!
pupici tuturor si sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

in primul rand sa urez la multi ani tuturor copilasilor pe care i-am ratat.
rox, super petrecerea, mi-ar fi placut si mie mai multi copiii, dar n-am vrut sa invit de la gradi, asa ca a venit doar prietenul lui cel mai bun
aici si ceva poze...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

la multi ani pentru frumosul cel mai frumos Patrick. Am vazut pozele si admirat toti copiii. Ce petrecere reusita.
Andrea vazut si pozele de la ziua lui Pupi, simpatic foc puiul tau. Ce natie e prietenul lui.Te intreb numai de curiozitate.
Uitat sa spun ca am vazut pozele Shakirei cea frumoasa, si cu mamica superba.
Va pup pe toate.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Vazut petrecere super, super reusita a lui Patrick, m-a lovit poza cu casuta si vroiam sa te intreb unde ai bagat-o, asta asa, in amorteala diminetii, ca sotul insista cu casuta ... dar nu e loc. Foarte fain si tortul, cred ca a fost distractie maxima
Vazut poze cu Pupi, il pupam pe nasuc, tare frumos e Si Andreea, ai pregatit, nu gluma toate aperitivele alea si misto sandwichurile decupate si tortul Mey, da` ce fata serioasa are Philip frezat

Io incep ultima saptamana, va fi una groaznica, avem foarte, foate mult de lucru. Asa ca pt. diminuarea stresului am tuns copilu`

Noah o saptamana faina sa aveti, cu mult spor la treburi, pupam copiii si mamicile

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor.
La multi ani sarbatoritilor de azi, Codrut si Dennis!!! sa fiti sanatosi si plini de bucurie!!
cupilu meu a hotarat sa imi arate cum e dupa 2 ani....asa ca azi-noapte nu a vrut sa doarma, a adormit de abia la 10 pe canapea la el in camera dupa reprize prelungite de ras si urlete amestecate cu plans, s-a trezit la 5 si a bantuit prin casa, apoi a venit peste noi si ne-a calarit, a adormit la 6.30, s-a trezit si pe la 7.30 a vomitat tot laptele. super cool dimineatza am avut sper sa ii treaca rapid.
intre timp am deschis si capitolul 192
ma duc sa vad pozele tuturor ca am restante si revin!
o saptamana usoara sa aveti!

Mergi la inceput