Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! LA MULTI ANI PITICILOR CARE FAC 2 ANISORI!
Eu sunt ca de obicei in mare viteza dar nu pot sa nu intru zilnic sa vad ce faceti...
So...Matei face ziua NUMAI la olita, dar asta dupa lupte care au durat 2 luni, timp in care am frecat covoare de mi-au iesit ochii. Am ajuns si sa ma fac ca-l dau cu nasul in balta de pipi (ca pe catzei), doar sa priceapa. Si a mers! Pampers mai purtam dar doar prin somn, nu am cum sa pierd acum vreo 20 de nopti sa-l pun la oala din cand in cand. Dar ziua tipa:"Mami, oaoa (oala), pipiiii!" de rasuna blocul.
Despre spalatul pe dinti- e mare batalie si aici, ii place dar nu sta neam cum vreau eu, mai tot timpul scoate limba sa-l spal pe ea si nu pe dinti. Pasta mai inghite dar l-am invatat sa ia apa din canita si sa scuipe in cada (ca acolo ajunge) si-i place faza cu scuipatul
In alta ordine de idei, va dau voie sa radeti de mine, am fost sunata de aia cu job-ul , am fost acceptata dar...peste 10 zile dau examen scris si mi-au dat peste 1000-1200 de pagini de material bibliografic Asa ca voi presta invatat pe plaja! Am uitat sa va spun, ne-am devansat vacanta, plecam luni noaptea la mare cu cumnatii mei cu masina, stam unde gasim cazare pana pe 3 august, de atunci avem bilete la Jupiter.Pe 9 revenim in Iasi, pe 10 dau examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la multi ani si pentru Bogdanelu de Iren!!!!
Robi hahahahaah betoooon faza cu invatatu'. spor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dragelor,
am vazut ca v-ati ingrijorat si va multumesc ca ati fost langa mine. eu am avut o intamplare tare urata si inca incerc sa-mi revin, dar nu vreau sa stric atmosfera voastra frumoasa de aici.
noi suntem ok, am fost in excurisie la yellowstone si grand teton, ne-a plecat soacra de 2 zile si incercam sa facem fata serviciilor si nabadaiosului....am sa pun si poze cat de curand
azi trag chiulul de la munca sa pot pregati pt petrecerea de maine, plus ca am gramada de alte treburi...am sa incerc sa mai intru azi, poate si cu pozele
roberta, tu vrei la mall? ca mie asa imi miroase, era o discutie pe aici pe forum...
cristal, pupam ochisorii mariei
ma'c sa-mi scol miul sa-l duc la gradi, ca nu pot face nimic cu el.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

In primul rind pentru toti copilasii care si-au sarbatorit 2 anisori,tot binele din lume.
Daria,cu scuzele de rigoare pentru intirziere,multi ani si frumosi, sa te bucuri de cei dragi si sa fii mereu asa faina cum esti acum.Te pup cu drag.
Andreea,imi pare rau de intimplare,si eu patesc la fel,dau de cite o belea si nu mai intru o perioada.Hai pupici si fruntea sus ca ai baiat mare de acum si el ti-e sprijin.
Liliana,sanatate multa ,multa mamei tale !
Roxana,te invidiez pentru alternativa cu aniversarea intr-un loc de joaca!Eu voi fi nevoita s-o fac tot acasa ca si anul trecut.Numai daca ar fi vremea buna sa putem sta in curte.Petrecere frumoasa va doresc.
Marcela,pozele sunt de mare exceptie iar protagonistele niste frumuseti.
O intrebare:voi ati mai verificat maselutele copiilor?Ricardo are trei afara deja si un colt din a patra.Vorbesc de al doilea rind de maselute,cele din spate.In mod normal la ce virsta ies toti citi trebuie?
Sa ma laud,desi e un chin pentru pui deocamdata insa mai tirziu v-a fi un avantaj destul de mare.Ricu vorbeste in toate trei limbile pe care le folosim noi in casa...La plecare spune pe rind pa-pa,by-by ,hoi.Daca vorbesc de masina,el spune direct auto si papa car.Numara pina la zece in romaneste,olandeza,engleza si imi arata pe carte care e patru,spre exemplu, si al numeste si in restul de variante pe care la stie.

Mergi la inceput

Citeva pozici:
http://adorata.myphotoalbum.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou la schimbul III!
ANDREEA, imi pare rau ca ai trecut printr-o intamplare urata, daca te putem ajuta, suntem aici... Si m-ai ghicit cu mall-ul, dar chiar e o discutie pe forum?
Am vazut pui mic de Vrabiuta, o dulceata!
PAPA, si la noi se poarta, cand e sa plecam, apare cate ceva, acum i s-a infundat nasul, ca doar plecam la mare!
SPEEL, eu nu reusesc deloc sa vad maselele lui Matei, dar cred ca nu i-a iesit ultimul rand, din ce-am reusit eu sa observ. Si felicitari pentru baietelul poliglot!Editez ca acum am vazut si pozele cu baietii frumosi (ce ochi superbi are Ricardo)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare tuturor!

Am vazut poze cu lia pui si feciorii lui speel... sa va traiasca frumosii!

andreea, uelcam bec, sper ca totul e bine acum... cum mai e philip la gradi... fara bunica cred ca e mai greu pentru voi... multi pupici! si te asteptam cu poze de la petrecere..

Multumesc de incurajari... cristal, sa stii ca nu atat ca am slabit un kil (mare scofala..) da imi face bine la psihic sa merg la sala.. da recunosc ca daca nu era Andreea sa ma convinga (ea neavand companie) nu ma duceam... da sa-l vedeti pe domnul tatic ce mutre face cand ii zic sa stea cu cupilu ca merg la fitness..

Gata s-a terminat pauza pentru mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

yellowstone

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

superbe pozele, andreea...

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri!!!
Si pozele tale ,Andreea sunt nemaipomenite.
Astazi a fost prima zi de ploaie dupa 3 saptamini de canicula,am innebunit de caldura37-40 de grade.
Si ca noutate,am pus de vinzare camera lui Ricardo,asa o nostalgie m-a cuprins cind i-am aranjat iar patutul de bebe !!!!si nu stiu daca v-am spus,toata chestia aia de la patut e facuta de mina mea,am brodat dantela de pe margini 3 luni de zile.Intrau clientele in magazin nu ca sa cumpere ceva,ci sa vada cit mai am de brodat si cum e la final.Toata lumea mi-a admirat opera de arta,numai Ricardo nu,la vreo 4 luni a tras de ea si am scos-o.dar am promis lui Ricu sa-i fac o camera si mai frumoasa ,abia astept sa vina noul patut!!!
daca vreti sa vedeti in ce patut a dormit Ricu bebe ,ultimele doua poze din NAZDRAVANII!
http://adorata.myphotoalbum.com

Mergi la inceput