Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)
Raspunsuri - Pagina 28
szivarvany spune:
Hellou evribadi !

MARIA LUCA ALEXANDRU DANIEL SONYA

Pupam ochisorii Mariei si sa aveti o vacanta faina !
Rox - vrei soare de la Oradea , trimitem noi :-)
Roxa-boxa - asa da, sanatate in continuare, spor la treburi :-)
O zi faina tuturor ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
Cristal dar cum mama de la...un geam deschis bubitze si ochi umflati??? nu prea e ok. ca doar afara erau 40 de grade. dimineatza era totul ok in afara de cearcane?
Daria nu mai vreau nimica, multumesc, ca s-a inseninat dupa ce a picurat 3 stropi si a tunat de 2 ori. oricum e o zapuseala de lesini.![]()
cristalina spune:
Era okay dimineata, altceva nu mi-a venit in minte...Ar putea fi altceva?!
Ma duc acum sa vad ce fac...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
papadie spune:
Coriana cred ca daca-si aminteste de noi o sa ne gratuleze cel mult cu da-le-n aceea a mamicilor lor
Facusi fasolika pin la urma?![]()
Roxa boxa ba chiar plekam in concediu toti patru. De ce nu? Am fost si la munte,si la mare, diseara mergem la petrecere
Ce crezi ca-i asa dificil. Invitatii se ocupa de copii si noi ne facem de cap. E adevarat ca dupa Mielu va vomita jeturi, jeturi pe ei deoarece oamenii simt nevoia sa o indoape
iar Pescarusu sigur va regurgita pe vreo rokie de paiete...riscurile meseriei:-)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
cristale seamana mai degraba a alergie la ceva...
mistok isi gaseste botoshu sa te bage in sperieti. le nimereste la fix cu concediul.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by papadie
cristale seamana mai degraba a alergie la ceva...
mistok isi gaseste botoshu sa te bage in sperieti. le nimereste la fix cu concediul.
muahahaahahah Papa niste sare iti mai trebe?
papadie spune:
o lama
asa ca o consolare si noua ne fac amandoua la fel. taman cand ne pregatim de plecare apare ori o voma in jet, ori bube ciudate, ori un fel de nebuneala...(gen sa bagam degetele pe gat sa vedem de cate ori putem sa vomitam).
[papa care da din gene]
ina32 spune:
Buna dimi si la multi ani copilasilor sarbatoriti azi si in urmatoarele doua saptamani. Sa fie sanatosi si sa aduca numai bucurii parintilor.
Noi ne pregatim de concediu, maine plecam la mare, la vecinii bulgari

Raducu e bine, ducem lupte sa-i bagam pe gat antibioticul, io mi-am epuizat imaginatia cu amenintari si promisiuni, doar doar l-o inghiti
Copiii vostri au invatat cum sta treaba cu spalatul pe dinti? Ca eu i-am explicat/aratat intreaga procedura dar in continuare inghite pasta de dinti.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
roxanaz spune:
Ina drum bun si sa aveti o vacanta superba!
Patrick stie cum e cu spalatul pe dinti dar oricum inghite pasta. ptr mine conteaza sa faca cat mai bine miscarile de periere....alea-s de baza.
vrabiuta spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
pe mine sa ma motivati la absente, din motive de capiere generala la birou 

si peste toate astea, ne mutam cu totii in doua saptamani (7 etaje de birouri) 

puiul mic e bine. vad ca vorbiti de mancare si spalat pe dinti. de mancat mananca binisor, preferintele nu i s-au schimbat - ce e sarat si acru e bun, ce e dulce e bleah. fructele acrisoare le mananca bine, pe cele dulci nu (doar banana din cand in cand). dar eu ma bucur ca nu se intinde la ciocolata sau bomboane, ca nici eu nici catalin nu suntem niste slabuti... spalatul pe dinti e o mare bucurie, dar nu i-am spus niciodata sa scuipe pasta. am luat o pasta de la chicco care se poate inghiti, asa ca nu imi fac probleme. sa mai creasca putin. la olita a facut de cateva ori dar nimic constant.
mama are probleme cu articulatia soldului, tocmai ce citesc materiale despre artroza ca sa ma lamuresc (ca nu vrea sa vina in bucuresti la investigatii, a fost in buzau la medic si nu stie clar ce si cum). am gasit niste materiale explicite, cu imagini si cu detalii pe intelesul profanilor. daca o sa imi fac timp o sa le traduc pentru ea. liliana - daca ai nevoie sa imi spui sa ti le trimit.
am pus cateva poze in albumul iulie, ne puteti vedea pe amandoua aici:
mami si lia
atat de la noi, pupici la toata lumea.
cele mai frumoase