Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

ANDREEA ALEXANDRA, PHILIP ANDREW, RALUCA MARIA si ANDREEA MIHAELA

Nu puteam sa nu intru azi, sa le urez lui Nicole si Andreea sa le creasca mari copilasi, sanatosi si sa se bucure de ei!

Noi cu mancarea stam asa si asa, nu pot spune ca nu mananca, doar ca are un meniu foarte putin variat. Si Stefi bea in continuare 2 biberoane de lapte, unul dimineata pe la 6 si mai doarme pana la 8 si ceva si seara inainte de culcare. Peste noapte doarme bine, nu ma pot plange.

Liliana, multa sanatate mamei tale si tie spor la treaba!

Fug inapoi la treaba, o zi frumoasa maine!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata Romania.
Eu tot cu mana pe maculatura sunt, dar mai am maine si cine boiereste 2 saptamani dupa?
Multumesc fetele de urari, adevarul este ca e foarte greu departe de casa, am impresia ca nu pot controla nimic, ca viata de acolo mi se strecoara printre degete.
Ioana ce ma distreaza Maia ta, e o dulce sincer. Imi trece de dorul fratelui meu, care a stat un an (anul trecut ) la Iasi, si acum s-a mutat la Piatra. Si desi oltean get pe get, a luat niste expresii moldovenesti asa de dragute, "hai tu", si alte variatiuni pe aceasta tema.Pupici Maiei cea vorbareata.
Apropo ca spunea Andrea ca Stefi inca bea un bibe de lapte dimineata si unul seara, va intreb voi ati renuntat la biberon sau nu?Nu la lapte, la bibe intreb, ca mie deja mi se pare mare Adelaptr biberon, dar nu vreau sa il scot ca nu mai bea lapte asa.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor
chiar asa nu are nimeni telefonu' Carmencitei??? ca vad ca nu ma suna....pls nu ma uitati, da?
Liliana sper sa fie ok mama ta cat se poate de repede....daca zici ca avea piciorul umflat si negru poate sa fie la mijloc un cheag de sange care a blocat un vas....se repara de obicei dar depinde si de antecedente. te inteleg cat de ingrijorata poti fi....sper sa vii cat mai repede cu vesti bune! si bafta la corectat maculatura (hahahahhaha ce expresie!)
Ioana criminala Maria ta cu "tu"....o scumpa si jumatate!
Andreea de Pupi ne auzi? esti ok, cum ati petrecut?
am vorbit ieri cu Nicole si promitea ca pune poze, au avut petrecere si la gradi....asteptam cu interes!
va pup si sa aveti o zi mai racoroasa....ca aici e crima de cald!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

La multi ani Lucas!
La multi ani Anne Marie!
La multi ani Sabrina!
Mamicilor, sa va traiasca piticii si sa fie sanatosi!

Ioana, surori de cruce se cheama ca suntem...:)
Maria doarme tot ca iepurele...ma ia de la 5 dimineata si mai doarme cate juma de ora, mai maraie sau chiraie un pic, de ma trezesc pe la 7 cu capul cat banitza!
Banuiesc ca e si de la caldura, ca i-o fi ajuns si ei de cand ne coacem ca legumele in cuptor...

Liliana, sanatate multa mamei tale! Tare greu trebuie sa-ti fie...
Eu am renuntat de mult la biberon pentru ca ea bea mai bine lapte cu lingurita. Serveste dimineata si seara cate un castronel.
Apa bea cu sticle din alea cu tzamburush. Sunt sucuri care au capac d'ala cu opritor si o distreaza foarte tare sa bea din alea. Io sunt fericita ca a renuntat la biberon, ea e fericita ca bea din sticla, toata lumea rade, canta si danseaza...hehehe
Si pe nepotelul meu care are acum 3 ani si un pic tot cu d;alea l-au dezvatzat de biberon, si el bea din ele lapte dimineata si seara, cateodata si noaptea.
Daca ar fi refuzat laptele si ar fi vrut numai din biberon eu nu cred ca as fi renuntat la biberon.

O zi excelenta tuturor!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LUCAS ANNE-MARIE SABRINA ALEXANDRU

Salutam trupa si asteptam poze de la petreceri :-)
Noi suntem bine, stam pana la 10 seara in parc in nisip si caram galeti de apa sa modelam , io`s terminata , Giulia nu

O zi faina sa aveti si spor la treburi.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Multumim de urari si noi la randul nostru uram La multi ani sarbatoritilor de-o data cu noi.
Sa ne traiasac copii si sa fie sanatosi si noi pe langa ei sa-i putem ingriji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri Raluca, Andreaa, Moatza mica si Philip!

La multi ani pentru sarbatoritii de astazi: Lucas Stefan, Anne Marie si Sabrina!

Sa cresteti mari, sanatosi si sa ne bucuram de voi! Felicitari tuturor mamicilor aferente ! Sa va traiasca!

eu sunt very busy zilele astea si ma uit cu multa invidie spre cei care se pregatesc de vacante.... deh, a mea fuse si se duse... Vacanta placuta celor care plecati, sa aveti vreme frumoasa!
Vineri plecam sa aducem copilul acasa, dupa vacanta de la bunica...o aducem la noi la bloc, unde este cald si bine
Sunt disperata ca nu va face jamais pipi la olitza .... este asa de fericita cand se simte uda... (cred si eu pe caldura asta!!!)...poate la iarna s-o simti mai jenata
si noi tot la bibe bem laptele, ca o fetita mare ce suntem ...
si mancam destul de putin...si nu am renuntat la suzi...dar vorbim nu poti sa le ai pe toate!
Liliana, sanatate multa mamei! Doamne ajuta sa fie totul bine! offf, greu cu departarea asta! cred ca abia astepti vacanta!
Ioana, bine ai revenit la noi!
Pupici la botoshu roz!
Daria, ce va mai distrati

O zi usoara si racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

La multi ani sarbatoritilor, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi Petrecere frumoasa tuturor.
Noi avem azi mere festival in oras, carusele, spectacole, terase cu bericioaice... de abia asteptam sa iesim diseara la distractie. Deocamdata impachetam ca maine plecam pt 2 saptamani la Stockholm la bunici.
pupam pe toata lumea si mai tragem cu ochiul pe aici, poate apar si neste poze cu petrecaretii :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Aaa... uite vaz aici un subect spinos... olita!!! Eva nu face never la olita, ziua sta fara pampers in casa, chilotii ii da jos in 3 secunde, naturista ce sa-i faci Si unde-i vine kaka acolo il plaseaza, de umblu numai cu carpalaul dupa ea... ofofof Singura chestie misto e ca face numai din picioare asa ca se da jos de pe canapea cel putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hallo! Io mi's bizi, asa ca pe fuga...

LA MULTI ANI:
pentru ieri - Raluca Maria de Ana, Andreea Alexandra alias Moatza de Nicole si Philip Andrew de Andreea

pentru azi - Anne-Marie de kamiska, Sabrina Maria de Alexandra, Lucas Stefan de Laura si Alexandru de Daniela

Sa cresteti mari si sanatosi!

In avans sarbatoritilor din zilele urmatoare, cu dedicatie pentru Patrick.

Liliana, fratele tau sta la Piatra Neamt? Ce fromos... Pi undi? Multa sanatate mamei!

Despre Vic: a inceput sa spuna cum il cheama: Vic Minani si se pare ca Vic il cam incurca asa ca minani e mai usor. Cere pishu la pom in parc sau la baie acasa, dar mai scapa si necerut. Are fitze cat cuprinde si repeta ca papagalul tot ce spun asa ca am inceput sa-mi autocenzurez bogatul vocabular. Altfel e bine si vesel. Ieri ii pove ca ramane cu tati si imediat a strigat "buni, ciupi" adeca pleaca la catelu bunicasii, iar cand i-am spus ca mami o sa lipseasca mai mult de aca sa si o sa ramana cu tati mi-a replicat dand filozofic din cap: "mami, mu(n)ca, da" Asa ca nu mai vreau sa plec.

Am treaba cu duiumul... Pa, si un we racoros!

Mergi la inceput