Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)
Raspunsuri - Pagina 26
roxanaz spune:
mda, o sa imi leg o peatra de gat sa zic si io la multi ani in fiecare dimineatza cand semnez condica!
deci: La multi ani fericiti si plini de bucurii pentru Frederick, Lucas Stefan, Anne-Marie, Sabrina Maria si Alexandru!!!!! sa fiti lumina si fericirea parintilor vostri! 

iar mamicile sa mai dea cate un semn de veatza ca-s taaaare chiulangioaice lately!!!! (absente motivate pentru Laura si Kmy
!)
Cori nici noi olita. noi nici macar nu cuvinte, asa ca....tot codasii grupei suntem. da' macar il face ma-sa constructor de baza si mecanic. ce-i mai trebuie speech? ![]()
Danule beton Vicu, filozof il faci! 
Cristal raportu te rog: cand plecati incoace, pe 2?
szivarvany spune:
Cu olita stam asa si`asa ... cu tantiKati face pipi frumos pe furnici, acasa cere la olita si pipi si kk; cu mine ... ma striga sa vin si-mi arata unde a curs pipi, eu mai comoda fiind ii pun pampersu` si`acas` si in plimbari, dar ieri si alalta`ieri s-a cerut seara dupa cina la pipi si kk.
Ce si cat va dura pana scapam definitiv, nu stiu, oricum e cale luuunga :-) Noroc ca muntza e ok de la kilele de Cutaden 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
cristalina spune:
La raport!
Luni dimineata pe 31 iulie ne imbarcam si plecam spre mare...stam pana pe 6 august!..
....Se vede pe dintii mei cu cata nerabdare astept?!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by cristalina
La raport!
Luni dimineata pe 31 iulie ne imbarcam si plecam spre mare...stam pana pe 6 august!......Se vede pe dintii mei cu cata nerabdare astept?!
of corz ca se vede
cristalina spune:
Dintii ca dintii, ca nu-s prea frumosi de la natura, da' sa vezi okii ce-mi sclipesc!....hihihi
Se vede?!
roller025 spune:
Cristalule, mai incet ca ma orbeshti cu dintzii si cu okii sclipiciosi!
Bre, sezonistele de la maaareee: aduceti-mi si mie o briza si un fir de nisip, plizzzzzz. Ca aflai ca anu' asta n-am conced la balta...![]()
Pup iu.
kamiska spune:
La noi faza cu olita sta cam asa: Anne - Marie ieri a cerut oala ptr. prima oara sa faca pipi si a facut mai...........iar azi de ziua ei s-a trezit cu asa un elen ca e fata mare si face pipi la oala, Poftim......a asteptat un motiv intemeiat sa vrea sa faca pipi la olitza, noi ne chinuim cu ea de 3 saptamani s-o determinam sa spuna cand vrea sa faca pipi si numai in chilotei sau pe covor facea si azi deja face dintr-o data la olita.
Asa multumire da domle'
papadie spune:
am reparat buba la laptop asa ca back in businees
urez la fiecare domnisoara si la fiecare cavaler sarbatoriti intre timp LA MULTI ANI, multa sananate, mult noroc si multe bucurii alaturi de voi! 
------------
cristal tokma d-aci se vede cum ranjesti fasolele mei. vreme frumoasa si copil cuminte!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
corianai spune:
Am si eu o intrebare intrebatoare: pt ca tot e ziua Sabrinei azi, mai stiti ceva de ea si mamica ei cea frumoasa? mai, ce dor imi e de fetele astea care ne-au uitat de tot, Alex, Alina, Mihaela si celelalte muuulte...
mitzura spune:
Salutare si de la noi, doua zile n-am avut net, am crezut ca va fi mult mai mult, dar tipii de la cablu au fost foarte prompti
.
La multi ani Lucas, Anne-Marie, Sabrina, Alexandru! 
Am si eu doua intrebari apropos de olita, ca si noi tot cu asta ne zbatem acum:
1. copilu meu stie teoria perfect, daca il intreb ce trebuie sa spuna cand il scapa pisu imi zice "mami olita". Si imi si spune, dar intotdeauna exact in momentul in care face sau dupa. Nu reusesc sa-l fac sa inteleaga ca tre sa zica inainte
2. nu suntem consecventi cu sportul asta, de aia ca in parc si la culcare are pampers. Asa ca momentele cu chilotei sunt foarte scurte. da nici nu-mi vine sa-l las pe afara fara scutec, ca face pipi foarte des, cred ca ar trebui sa-i dau cate 5 perechi de chiloti la o iesire.
Ceva sfaturi?
in rest, sunt multumita ca parca papa mai bine.
Intrebare pentru Cristal: pai si dupa ce s-a invatat nepotelul sa bea din sticla cu opritor, n-a devenit dependent de ea? La aia au mai putut sa renunte? Si e mai putin nociva decat biberonul? Ca sunt foarte interesata, Tudor cere lapte foarte des, si noaptea, si as incerca si altceva.