Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)
Raspunsuri - Pagina 24
kamiska spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi si de zilele trecute, ca noi nu am avut timp sa mai intram a fost zapaceala mare in turism in perioada asta si aproape nu am avut timp nici sa respir ca lumea.
Sa ne traiasca piticii, sa se faca mari si sanatosi si noi pe langa ei ca sa-i putem ingriji.
Mai avem o sapt si plecam la mare si inca una dupa aceea pana plecam la Barcelona..........abia astept si nu mai am rabdare.
roxana1974 spune:
salutare dragele mele! 
La Multi Ani! Philip, Andreea si Andreea Alexandra!
Pupici si multa sanatate!
Serbanica ste mai bine, tot mai are buba aia infectata, dar cea de la manuta aproape a trecut. Sper sa treaca si rahatul ala de la picior rapid!
Pupici la toata lumea
Va las ca-s varza la job!
Roxa
No, vidiazni!
roberta04 spune:
LA MULTI ANI PHILIP, ANDREEA-MIHAELA SI ANDREEA ALEXANDRA! Sa cresteti la fel de frumosi ca si pana acum!
Mey, da' chiar ca toata lumea e in vacanta! Numai pe pagina 2 va gasesc!
Noi ne-am plimbat de dimineata, am fost sa luam (in sfarsit!) biletul pentru mare, asa ca de azi intr-o saptamana decolam spree Jupiter. Matei vorbea cu tipul de la agentie- "Hai, nenea, mami bani, tu mare, haiii", de radeau toti pe acolo.
Mai ramane sa rezolvam problema transportului, poate plecam pe jos pana la urma, daca mai lungesc mult cautarile...
Ieri vorbeati de papa, Matei si-a redus considerabil cantitatea de mancare si numarul meselor-ieri, spre exemplu a papat asa:
mic dejun- branza de vaci cu o banana, somn la pranz- 200 ml lapte, pui cu smantana la trezire, o cana cu lapte pe la 5, paste cu carne si sos la culcare. Foarte putin pentru el dar la ce temperaturi sunt, ma bucur ca mananca si atat.
Timp de aproape o luna, a refuzat orice fel de lactate, si (nu dati cu parul), i-am reintrodus bibe cu lapte prin somn si vad ca bea si ziua acum, in plus accepta din nou branza.
O zi buna, ma duc sa-i termin papa!
Laura _Oprescu spune:
salutare la toate mandrele mele!
nu am intrat d emult si nici acum nu garantez ca apuc sa scriu prea mult...am mai apucat sa vorbesc cu Olivia inainte sa plece si atat...nu am timp de nimic, copiii imi ocupa tot timpul si ii duc peste tot asa ca zero timp liber.Am apucat sa citesc ultimele doua pagini si am vazut ca Liliana esti ingrijorata ...multa sanatate mamei tale!
La multi ani la toti puisorii din echipa ,sa fie sanatosi ,mancaciosi si sa ne aduca bucurie in suflet:)!
Lucas este bine ,vorbaret de numa' ,un scump si un independent ...numa in piscina mare vrea asa ca acolo petrec mult timp...sta cu colacul se arunca insa e extrem de precaut:) gata mi se cenzureaza laptopu'...va las si va pup
Simona R. spune:
Buna ziua si de la noi!
La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor!
A fost o saptamana tare calduroasa si mi-a prins tare bine ca am facut cateva plaji...da' asa..sa-mi ajunga...mi-au iesit bube pe nas de cat am stata in soare![]()
Da' chiar mananca copiii vostri..Al meu nu mananca doua feluri la pranz,iar felurile pe care le gusta sunt foarte limitate.Eu nu am crezut ca exista copil care sa nu vrea dulciuri..sa nu pofteasca el la o bucata de ciocolata...eee...al meu e asta...Intr-un fel e mai bine pt.ca nu trebiue sa duc lupte sa-l fac sa se limiteze;singurele "porcarioare"pe care le vrea sunt pufuletii.
Acum doarme cele 3 -4 ore la pranz(vorba cuiva) si eu astept sa se scoale si sa scap de hranitul de dupa somn ca am ceva dubii ca va manca..stiti voi ,probleme din astea cu copiii..
Va pup de la mare!
http://community.webshots.com/user/simonarida
kamiska spune:
Mai ce sa zic.....si Anne manaca aproape la fel ca inainte, caldura nu a prea afectat-o Slava Domnului, sper sa n-o laud prea tare si sa-mi arate ea mie.
cristalina spune:
Hop si eu!
La multi ani Philip! 
La multi ani Andreea!
Andreea si Nicole, sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Eu am fost azi sa-mi iau biletul pentru mare si m-am intalnit cu kamiska...:)))...Am stat la povesti si am vazut-o (numai in poza) pe Anne-Marie cu cucui!...:)
Am descoperit ca suntem aproape vecine...:)
Io astept concediul cu nerabdare...de abia astept sa plec la mare.
Pupam voios!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Asa...am mai citit din urma, ca eram de carutza.
Vad ca subiectul este cat si cum mananca...Noi suntem cu acelasi meniu (chiar si cantitativ) de acum 6 luni...chiar 1 an as putea zice...:)
...planuri si impresii de vacanta...Ia mai povestiti!
Liliana, multa sanatate mamei tale, sa ne spui daca ai vesti!
Palariuta aia i-am cumparat-o de la piata...cu fabulosul pret de 25 de mii de lei vechi!...A calcat-o Maria in picioare de s-a plictisit, ca a facut culcush l;a papusele din ea, dar nu a patit nimic.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
polux spune:
Am intrat scurt sa va urez o seara buna.
Si bineinteles LA MULTI ANI Moatei si lui Pupi.
Eu am o tona de maculatura de corectat, si nu-mi vad capul de probleme..dar le birui eu.
Multumesc de urari. Mama mea este din pacate tot in spital. Mai bine din cate inteleg. Da fetele am si celular pe care sa sun, problema este ca nu prind totdeauna pe celular, si mai este inca una, caci am impresia ca ma trag pe sfoara ai mei ca sa nu ma impacientez.Ieri am aflat ca mami avea piciorul negru cand a ajuns la urgenta, i se blocase un vas de sange, pe langa operatiile inflamate. Uff sper sa fie bine.
Distractie placuta tuturor care-si sarbatoresc piticii in weekendul acesta.
Roxi asteptam povestea nasterii ghemotocului. Si eu am inceput...dar pana o termin cred ca se marita fata.
Roberta asa mult imi place de Matei, hai nenea, mami bani, tu mare.Uf,pupam dulce. Inca mai imi amintesc de mami vu-vu, mai ales ca si eu am de dat cu aspiratorul. Ar trebui a facem o paginuta cu toate perlele copiilor nostri.Maia a Ioanei ar fi fruntas.
Laurici frumoaso, lasa ca esti ocupata, dar frumoasa ocupatie ai. De ce nu incerci sa-l inveti sa inoate pe Lucas, caci la varsta asta invata foarte repede.
Monica, pupam Botosul cel roz.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
g_ioana spune:
Hop si eu la ceas de seara!
LA MULTI ANI PHILIP,MOATZA SI RALUCA!!!!
Liliana,insanatosire grabnica mamei tale, ca sa nu-ti mai faci atatea griji, ca tare grele sunt, mai ales cand esti departe.Apropo de perle,Maria mea a scapat de ticul cu "mai" si acum vorbesti cu "tu" si habar nu am de unde l-a luat,mor de ras cand o aud "gataa, tu!", "ce faci, tu? ","lasa-ma tu!","tuu,unde-i glebutza mea?"
Roberta, noi am fost cu masina plecati,dar pentru ca prima restrictie pentru Maria este caldura(of,of,mai,mai)ne-am trezit la ora 4 dimineatza si am plecat la drum,cu o halta de o zi, la jumatatea drumului,la Buzau,asa ca in cele 3-4 ore cat am mers Maria a dormit si a fost si racoare!
Daria,ptiu,ptiu sa n-o deochi pe Giulia, a mea este undeva la jumatate cu mancatul,dar eu-s multumita asa.Poze pun, daca nu reusesc pana in week-end sper sa am timp atunci!
Roxi,stai cu ochii pe Carmencita!!!Mama,dar chiar 40 ai avut, esti mare,ca eu la 39 deja auzeam cucuveaua!
Cristalina, super Botoshica rozalica si mandra mea a primit de ziua ei o rochitza identica am sa-i fac si eu poza.Sa indraznesc sa intreb cum mai doarme Marioara ta,ca a mea chiar sub tratament cu fenobarbital maraie cu sfintenie la orele stiute!?!
Pupici, mai revin, dar cred ca trec la schimbul 3 pana prin septembrie
gorodeii