Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, am inteles, partea cu zbieratu ma lasa si pe mine fara replica.
Ema nu cred ca ii mai apare vreo dermatita la varsta asta. eu fac salata de vinete fara maioneza si a gustat...3 furculite mici. si ciuperci mananca cu mare pofta, sunt unele dintre preferatele lui. calite, fara mult ulei, cu ceapa....sau umplute, la gratar. asa ca zic sa incerci...un stropsor, de pofta. daca apare ceva....macar stii si nu mai incerci. dar eu ma indoiesc ca veti mai avea probleme. bafta la party...noroc cu gradina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mai ce mancaciosi pe aici! La care din voi sa-l trimit pe Tudor pentru reciclare? Asta mananca cat sa traiasca, in schimb, tot asa ca Giulia, cere lapte la greu (cel mai ciuda mi-e ca ii dau seara inainte de culcare, il spal pe dinti si dupa aia in pat imi cere iar ).
Sa va spun si eu ce a mancat ieri (ieri a fost o zi buna din punctul asta de vedere): lapte la trezire, apoi o jumatate de felie de sandvici cu branzica si rosii, in parc prostii de genu popcorn (ca ii vede si urla si pana nu primeste nu se lasa), o felie de mar. la pranz un castronel de ciorbita, la trezire un ardei umplut, de care am tras vreo ora. la culcare o juma de felie cu pateu si rosii, pepene, lapte.
In zilele proaste mananca jumate din ce am scris mai sus. Eh, dar asta e, nici n-are cu cine sa semene mancacios (eu nu ma pun la socoteala, ca-s mancioasa din cauza de gravideala ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Da chiar ca sunt mancaciosi prichindeii vostri!!! Eva a facut o cura de paine cu salata in Grecia, nu a vrut sa se atinga de nimic altceva, spre disperarea noastra. Cum am ajuns acasa, s-a pus pe infulecat, zau daca pricep ceva.
Am pus si poze
http://community.webshots.com/album/552543562BiaEfS
Sa va zic un secret, pe mine m-am pus numai in pozitiile avantajoase sa nu se vaza buuurtaaa :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hallo. Caldura mare, monser!

Liliana, multa sanatate mamei tale!
Daria, da' mananca Giulia, nu se incurca! Vicu e in categorie cu Tudor al Adelei... io speram sa fie mai mancacois, asa ca tac'su, nu mimoza ca mine. incep sa suspectez ca ma copiaza, pentru ca in w/e de oboseala nici mancare nu-mi trebuia si Vicu a mancat numai din aceeasi farfurie cu mine...
Roxana si Ema, petreceri frumoase!
Lia, vezi ce bine face relaxarea?
Cristalule, pupam Botoshu roz! E asa de fromoasa! O adevarata don'soara!
Cori, ce a mai crescut Eva! Si tu arati super bine!

Io ma pregatesc sa plec acasa. De joi seara plec la un teambuilding si ma intorc duminica. Asa ca Vicu ramane cu tati sambata. Sper sa reziste...tati, bineinteles.
O seara buna si racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

uff fetelor, stau rau cu timpul...

Serban e mai bine, dar imi vine sa cand citesc ce bine papa Giulia si cand stiu ce bine obisnuia sa pape Serbanica ... a slabit sarmanul aproape 2 kg....

No, vidiazni!

Mergi la inceput

neatza neatza
wow ce liniste pe aci....schimbul III ce e cu voi? lipseste Olivia, gata, nu mai dati raportul??? ia hai, diseara va rog la apel ca altfel...absenteeeee!
Mitzu imi pare rau ca Tudor nu mananca asa cum ai vrea. dar poate isi mai revine.....eu insist la fara prostioare...cu tot cu urletele aferente
Tizo las ca isi revine Serban cu mancatul, trec si bubele astea.
Cori suuuper pozele! cum a fost vremea, tot asa insuportabil de cald? in Corfu primele doua zile au fost 42 de grade....dupa aia s-a mai racorit, erau 36 (mama da ce se simtea diferentaaa......era parfum!) te rog cand ai tmip da-mi din nou link-ul cu vila la care ati stat ca l-am perdut! si saru mana.
fug la treaba, o zi racoroasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

PHILIP ANDREEA RALUCA ANDREEA

O zi faina tuturor, vacanta placuta celor plecati si spor la treburi mamicilor ce asteapta vacanta

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

pai dah, sa ma mir ca uit eu....!
La multi aaaaani! Phillip, Raluca si Andreea!!!!! sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii in viata!!!
eu am dat in melancolie asa ac m-am apucat sa scriu cum s-a nascut al meu ghindoc.....las ca imi trece mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi si de zilele trecute, pe care i-am ratat. La multi ani Daria, asa mai cu intraziere.
Raducu e cu febra de cateva zile (acum ceva mai bine, totusi). Am fost la dr noastra-rosu in gat, mi-a dat antibiotic. Fiindca nu eram f convinsa l-am dus si la alt dr (in care am mai multa incredere) si mi-a spus ca nici vb de rosu-n gat, pe la rinichi vezica ceva (nu e infectie urinara, dar probabil de la transpirat sau a umblat cu picioarele goale pe gresie-asta ne-a zis)). Mi-a dat Zinnat. Sunt cam stresata ca sambata plecam la mare si tre' sa-l fac bine pana atunci.
Roxanaz-te-ai intalnit cu Carmen?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

nu m-am vazut cu Carmencita ca nu m-a sunat deloc. care aveti dati si mie nr ei pe PM sa o controlez nitel
sanatate multa lui Raducu. da' doctoru ala de unde a zis ca are probleme la vezica urinara?? maahhhh sa fie. voi plecati sambata? mistooooo!

Mergi la inceput