Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)
Raspunsuri - Pagina 22
roberta04 spune:
Helou!
Am incercat sa va scriu de dimineata dar nu mergea DC-ul si asa ca am fugit la coafor, ma alint cat il mai prind pe al meu sot pe acasa.
LILIANA, inca o data, multa sanatate mamei tale! tine-ne si pe noi la curent cu vestile!
IOANA, bine ati revenit! Noi ne pregatim de concediu dar ma sperie foarte tare drumul pana la mare, trenul face in mod normal 11 ore dar aseara au plecat parintii si sora mea si trenul a intarziat 2 ore
Ce Dumnezeu fac eu cu Matei atata timp, nu stiu, mai ales la intoarcere, cand mergi practic toata ziua?! Mai am o varianta cu autocar de lux (cica!), dar nu raspunde nimeni la telefon, incerc de dimineata.
LIA, ce bine ca te-ai mai relaxat si tu un pic, parca se simte o schimbare a starii tale de spirit...
CRISTALINA, pupicei Mariei, e o frumusete de domnisoara!
Adema spune:

Mai respirati de caldura asta? La noi e topenie!
Cristalina,am vazut pozele; a crescut mult fata ta si seamana asa de bine cu tine!
Lia, felicitari pt. plimbare, desi inteleg ca Danut face figuri cu papa.O fi si caldura asta de vina...
Liliana, sanatate mamei tale ! Chiar nu ai pe nimeni cu care sa iei legatura pe un mobil cumva sa afli ce se intampla?!
roxanaz, unde organizezi petrecerea sambata? Acasa?
roxana1974, ce mai faceti?Sunteti bine, sper...
tuturor!!!
Adema&Codrut
szivarvany spune:
Salutare si de la mine din birou, am pus pe 16 grade aparatura 
Polux - ai vesti ???
Roxa - ooo, spor la pregateli 
Eli , Cristal, abia acum vi-am admirat cupiii`, tare frumosi sunt si au crescut 
Adema - nu te plange, ca stiu io ca stai tolanita sub umbra unui copac in timp ce Codrut se balaceste in piscina
Nu ma`njura, io asta as face ![]()
Coriana - pozeeee, vrem pozeeee 
IoanaG - vrem pozeeee, vrem pozeee 
Mey, Lia si Mitzura, felicitari pt minivacante . Pako, voi ce faceti ? 
Roxa74 - cum e Serbanel ??? 
Noi suntem bine, Giulia bate toate recordurile la mancat, a speriat-o si pe tanti si pe taica`miu ...
La Oradea e mare foamea si pe caldurile astea 
Pupam gasca, asteptam vesti si pozeee ![]()

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Adema spune:
mamagiuliei, uite ca stau la umbra la PC
Si afara , cu toata gradina, e tot torid.E drept, Codrut s-a balacit in piscinuta, dar acum doarme tot in casa ca e mai racoare, din fericire...Cred ca ii decretam pe Codrut si Giulia cei mai mancaciosi din trupa.Si copilul meu mananca de rupe, orice.Asta si noaptea viseaza mancare, ti-am mai spus eu....
corinai, nu ai poze din concediu?Asteptam cu interes...
Si eu vroiam sa va intreb de pako, de Alice, de AndreeaBanica...Ce mai stiti de ele?
Adema&Codrut
szivarvany spune:
Stiti ce a mancat ieri Giulia ? Mic dejun, dupa 200 lapte, cereale rontaite; la pranz bol cu supa de carne, ompleta din doo oua si un snitel mic, salata de rosii; somnic cu 200 lapte; la trezire o banana + 1 piersica+ 1 dots. Cand am ajuns eu a papat o felie paine prajita cu cascaval. Cand a ajuns taica`miu a mai mancat un bol de supa de dovlecel. Cina 150 lapte cu cereal. In timpul zilei a baut vreo juma` de l de suc de fructe si 1 l apa minerala.
Adema - ioi ce te invidiez
Chiar, Alice ??? Andreea Philip si Andreea Banica ??? ...
Cuscra DanaSpeel ? Papadica ? Kro ? DoamnaBibi ??? ...
Si restul de gagici ??? ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Adema spune:
mamagiuliei, in cazul asta o declar pe Giulia castigatoare.Locul 2:Codrut. 
Adema&Codrut
roxanaz spune:
Daria, mananca bine Giulia, dar de ce ii mai dai laptele dinainte de somn? ca eu zic ca e destul dimineatza si seara.
si Patrick si-a revenit cu mancarea, sper sa nu il deoki din nou! ieri de exemplu a baut dimineatza laptele, apoi cu noi sandwhich, cand a ajuns acasa de la plimbare a mancat paste cu rosii (singur ![]()
![]()
noroc ca mama a fost prevazatoare si l-a lasat doar in chilotzi sa se destrabaleze), dupa aceea la 12 putina ciorba si mazare cu pui, dupa-amiaza 2 danonino din alea mici, seara salata de vinete cu mine si ceva cereale plus laptele. sper sa lase greva foamei deoparte.
nu fac nici o pregatire anu asta, sa nu dati cu petre. inchiriez un loc de joaca, aduc tort si de baut, ptr adulti cate ceva si meniul e inclus de la cei cu locul de joaca. ca anu trecut acasa mi-a ajuuuns...7 ghemotoace zbantuitoare plus fro 10 adulti...nu, multumesc! asa trei ore in alta parte si cand ajungem acasa la nani e totul curat si fromos....iar cu cheltuielile tot acolo ajung.
szivarvany spune:
Rox - pt ca zbiara dupa "apte" si zbiara urat de tot. Am incercat sa nu-i dau dimineata lapticul, dar cand s-a trezit asa cu foamea pe la 8 a inceput sa planga si pana nu i-am dat laptic nu a vrut nimik
Si veti avea o petrecere pe cinste
Eu am sa-i tin ziua Giuliei la venirea din vacanta, ceva pe fuga ...
nimic special.
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Adema spune:
roxanaz, cred ca ai ales o varianta buna! Noi facem party duminica, acasa, mai exact in gradina...Vom vedea ce va iesi
I-ai dat vad vinete lui Pat;eu nu am avut curaj la Codrut...M-am gandit ca sunt cam "grele"...mi-a fost si teama sa nu ii genereze dermatita iar...Dar cred ca le testez si eu...pe copil, evident...![]()
Adema&Codrut
szivarvany spune:
Giulia a mancat salata de vinete, ton, beuf, mie doar de ciuperci mi-e teama, alea chiar mi se par grele si nu va gusta in graba. Restu` i-au placut toate
Adema - dar crezi ca i-ar putea reveni problemele ???
Uite, eu la salate folosesc foarte putina maioneza din comert si mai multa smantana cremoasa si si un pic de iaurt. Parca e mai light asa. Mie de maioneza cu ou crud mi-e frica.
Daria &
Giulia (2004 08 16)