Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!
Scriu si eu pe fuga si felicitari si sanatate multa sarbatoritilor de azi!

Serbanica e mult mai bine, nu a mai facut febra de Sambata dimineata de la ora 5 am. Aseara l-am spalat pe par, sarmanul, era tare naclait...

Va pup si revin diseara!

R

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Matei!
La multi ani Alex!
Denissa si gongutza sa va traiasca voinicii si sa creasca mari, sanatosi si voiosi!

La multi ani Daria!!
Cu bucurii si sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sar`na, sar`na de felicitacionesuri, la fel si voua si familiei si delor dragi voua, sa aveti parte de tot ce e mai bun in lume
Si dorim muuulta sanatate parintilor si bunicilor si copiilor bolnaviori

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello-hello!

io-s restanta, am ratat o gramada de zile toti sarbatoritii asa ca va zic acum in grup La multi ani fericiti si sanatosi !
Multa sanatate si celor mici bolnaviori si celor mari, asemenea.

Tre sa recuperez niste pagini serioase din urma altfel .... voi fi off topic.

Noi am fost toti 4 la Moneasa, de vineri pana duminica, ne-am racorit, am fost la strand, ne-am plimbat cu hidrobicicleta si barcuta, am dat biscuiti la pestisori, am papat pe la restaurante, dormit la hotel.....ne-am rafatat un picut, si bine ne-a mai prins dupa atatia ani de neiesit undeva. A fost cam dificil drumul, din cauza caniculei, dar Danut l-a suportat cel mai bine, spre deosebire de noi, care eram pleostiti, el radea intruna si topaia pe bancheta din spate, abia ma tineam cu el. I-am dus borcanele de papa de acasa, facuta de mine, in geanta frigorifica si la hotel aveam frigider in camera asa ca pranzul l-a papat. Stiti ca el are probleme cu mestecatul, mai bine zis, cu aducerea carnii in stare inghitibila, asa ca n-ar fi reusit sa doboare gratarele, fripturile de la restaurnat cu toate ca au fost f bune si fragede. A gustat si el, normal, cate 2-3 gurite si se satura de mestecat, o zbughea la joaca printre mese si meseni, avea treaba sa le zica "ciao" tuturor, la rand, de la ospatari incepand. Seara a papat cereale, sandwichiuri, fructe, iaurturi, cam ca la micul dejun. Oricum mancarea era ultima lui preocupare.

Ieri de exemplu a rabdat foame de la 9 dimineata cand a papat dejunul in Moneasa, si pana la 9 seara cand a luat cina la TM, cu noi, sandwichiuri cu diverse si compot de cirese, asta pt ca a refuzat cu strasnicie pranzul pt care m-am spetit ceva in timp ce el dormea bustean cele 3,5 ore de dupaamiza: ficatei cu cartof piure si sos de ciuperci champinion, versus mazare cu pui. A gustat din ambele cate 2 lingurite, s-a strambat la modul evident si gata, a cerut sa mearga la copii, afara. La 9 seara zbiera dupa mancare, inca de prin parc, nu mai avea chef de stat afara, ne tragea de mana sa mergem "aca" = acasa, dar evident, NU mancare gatita. Asa ca decat sa il mai "torturez" i-a dat dom`le ce poftea, sandwichiuri: cu icre de hering, cu branza almette, cu sunca presat light de porc, cu ardei gras si basta. Nesanatos, dar satisfacator, ce sa zic?
Eu tot zic ca Danut e mofturos, ca asa i-am lasat eu cale de alegere, dar las ca bb2 o sa pape sarmale de la 3 luni, pe onoarea mea!

v-am pupat, trec la recuperari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Liliana, sanatate multa mamei tale!
Roxana, 40!?...uau!...sanatate multa si refarece rapida!
Dana, cand dupa ce montezi piscina sa-i trimiti pe aia care o instaleaza si la mine...hehe
Roberta, iti urez sa se rezolve cum vrei tu...
Sanatate la piticii bolnaviori.

Am reusit sa mai pun si eu doua-trei poze cu Maria
http://community.webshots.com/photo/552514818/2873493680085448124oykGWP
...as vrea sa pun si cateva din Italia, ca tare mi-a placut...:)

Eu incep sa fac liste cu ce bagaj trebe sa car dupa mine la mare...:)...Tare bine ar fi sa prindem si noi ceva vreme frumoasa...

O zi excelenta in continuare!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

DARIA, LA MULTI ANI, sa fi fericita, sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!

LA MULTI ANI tuturor copilasilor care au sarbatorit in aceste zile, in special pentru Naomi Ioana si Alexandru Nicolae!

Am vazut-o pe Naomi, este o frumoasa, pacat ca mami ei nu intra mai des sa ne povesteasca ce mai face.
L-am vazut si pe Stef, se pare ca ii prieste in Romania. Eli, nu uita, daca vii in Iasi poate ne vedem.
Roxana de la Cluj, sanatate multa lui Serban, bine ca ati scapat de febra.
Roxana si tie multa sanatate, poze de la plaja nu aveti?
Cristalina, si mie mi-a placut tare mult Milano, am avut noroc si am prins in Dom si slujba de Sf. Maria in 2003, a fost superb. Noi si pentru iesirea la iarba verde de ieri am facut lista si am umplut portbagajul.
Roberta, sa iasa asa cum iti doresti si este mai bine.
Lia si Mitzura, sa va fie de bine iesirile la aer curat. Fac bine la viitori bebelusi.

Si noi am fost la iarba verde ieri, a fost superb, am luat si piscina si s-a balacit Stefi o gramada, tare i-a mai placut (dupa ce si-a facut curaj si a intrat in piscina). Cu mancarea a fost asa si asa, dar m-am obisnuit deja, sper sa-si revina dupa mare.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare,salutare,ne-am intors si noi de la mare,unde am petrecut un concediu de pensionari,plimbari toata ziulica, somnic la pranz si umplut tot ce gaseam in cale cu nisip,asa ca am adus si acasa in bagaje(noi am fost tare multumiti si asa,ca am fost gata gata sa nu mergem)
Maria este bine,i-a placut tare mult la mare si s-a distrat la maxim,mai ales ca anul asta in statiune au aparut vreo trei locuri de joaca pentru copii.La restaurant unde mancam, facea ordine cu chelnerii,se aseza la masa si striga "unde-i comandeul meu?",adica meniul(noi ii ziceam sa stea cuminte pana ne aduce meniu sa facem comanda asa ca ea a scurtat)iar cand ii vedea urla "vreau mancare" si in plus ii mai punea sa se joace cucu bau cu ea,cred ca au rasuflat usurati cand am plecat.
Sper sa reusesc sa citesc ceva din urma si sa fiu mai activa, si desigur sa pun poze cu noua freza a Mariei fara coditze
LA MULTI ANI PENTRU TOTI PRICHINDEII PE CARE I-AM RATAT SA CREASCA SANATOSI SI VOIOSI!!!
LA MULTI ANI DARIA,SA TI SE INDEPLINEASCA TOATA DORINTZELE!!
pupici , chiar mi-a fost dor de voi

gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara fetele frumoase. Mai dar ce se intampla cu voi ca numai de pe pagina a doua va culeg.
Fetele multumesc de grija, din pacate despre mama mea nu am nici o veste....caci nu raspunde nimeni acasa. Deja ma impacientez, mai ales ca stiu ca Adela are un program foarte bine stabilit si deci la anumite ore sigur ar trebui sa fie cineva acasa.
Roxi sanatate multa tie si sotului. Ma intrebai de ce e in spital mama mea.Ea are 2 operatii la genunchi, la unul e doar operat si la celalalt are proteza.Am inteles ca i se impietrise un picior cu totul si apoi i s-a umflat.Nu stiu care, dar stiu ca a ajuns direct la urgenta. In conditiile in care mama mea numai daca ar fi cazut jos o lasa pe Adela singura.Pentru mine asta spune multe, caci stiu ca ar fi suferit cat ar fi putut doar sa nu se duca in spital.
Apropo chiar voiam sa te intreb ce face Olivia. Inteleg ca au ajuns cu bine si se pregatea de nunta.Ti-a spus ceva de reactia lui Luca cand ia vazut?
Cristalule, mai dar frumoasa fata mai ai?De unde aveti palaria aceea, caci are si Adela una, dar luata de tacs-o de aici, si ptr care ne-am ciondanit un pic, caci nu aveam cum sa o pun in bagaje fara sa o botesc.Dar mandra mea nu o tine pe cap.
Acum inteleg eu de ce e asa liniste pe aici, toate fetele sunt in vacanta, la mare, la plimbare, sau la iarba verde.
Ioana si se conformau chelnerii la comenzile Maiei?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
wooooowwww ce liniste! nu-mi vine sa cred ca nu scriem decat cate o pagina pe zi
Liliana imi pare tare tare rau de mama ta....sper sa fie totul ok cat mai repede! nu au un telefon mobil la care sa ii contactezi? te inteleg ca asteptarea e ingrozitoare! pupici si asteptam vesti bune! Olivia mi-a povestit de reintalnirea cu Luca....a fost nelamurit si dupa aceea fericit de nu mai stia ce sa faca, sarea, radea, chitzaia....dar va zice ea mai multe!
Ioana hihihihi simpatica foc Maria cu "comandeul"! cred ca si chelnerii au fost fericiti cand ati plecat asteptam poze!
Cristal da mai am pozat termometrul aminitire de suvenire ca nu-mi venea sa cred....e a doua oara in viata mea cand fac temperatura, prima oara la dubla penumonie (am inebunit la batranete hihihihihi). pozeeee de la milanooooo, da? super mistoaca Botoshu cu palarie si rochitza roz.....
Lia imi pare bine ca v-ati distrat la Moneasa, e important ca ati evadat putin.
Andreea m bine ati revenit si voi. poze de la plaja nu am ca nu am mai avut timp sa si fac poze....eram in apa tot timpul
noi suntem bine, ne pregatim intens de party sambata...in rest nimicutza nou.
fug la treaba....o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor moaam ce mari ati crescut!!! Va pupam cu mult drag pe toti
Am revenit si noi din Gretzia, bronzati si incantati din cale-afara. Eu cu 2 kg in plus... ca amintire, Eva mai rasfatata ca oricand, are niste cornite mama-mama...
E tare bine acasa numai ca vineri plecam din nou pt 2 saptamani la Stockholm la bunici.
pupici

Mergi la inceput