Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Si io telegrafic, ca-s in urma ca treburile administrativo-casnico-relaxante...
Eli, Autan inainte si daca l-au muscat imediat ce observi Fenistil. E pentru muscaturi...

La multi ani sarbatoritilor! Pupam grupat!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
haha ce lipsuri pe aici...ce ma fac eu cu voi nu stiu!
in primul rand La multi ani pentru sarbatoritii din aceste zile:Radu Stefande tiza mea!, Anne-Lea, Naomi Ioana, Lavinia (solstrale), Mihai-Daniel al cameliei72, Matei Razvan al denissei si Alex ursakeleeee!!!!! sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti numai bucurii in viata!
Tizo raspuns, sper sa fiti ok acu'. ptr herpesurile de la febra nu ai u ce sa il dai, astea cand trec se fac din ce in ce mai urate (am si io fro 5 pe buze si cunosc )
Eli da-l pe Stefan cu autan si atunci cand are intepaturi cu fenistil.
Naomi cam rarut pe la noi.
Anca ce bine ca ai pus pozele, ai vazut ce bine ca te trag de manecutza?
si acu despre noi: "raceala" mea s-a dovedit a fi tot o amigdalita acuta, joi dupa-amiaza cand am ajuns acasa am facut....40 febra. nu imi venea sa cred cand ma uitam la termometru, l-am si pozat (credeam ca aiurez) asa ca am inghitit 3 zile azitromicina si suntem ok. din fericire Patrick a fost fara probleme, ne-am prostit doar noi astia mari (ca si Mugur la fel a fost).
in schimb ieri a fost ok, am fost la plaja unde bineinteles ca nu am putut iesi din apa, iar seara ne-am vazut cu Nicole si Motzulina si tati....a fost o chitzaiala si o fericire....s-au distrat cupii, nu mai vroiau sa se desparta
va pupam in grup si celor care sunteti plecate va dorim concediu placut si fara peripetii!
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ALEX
Sa aveti o saptamana faina, insorita, fara probleme !
Spor la treburi, pupam trupa !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna dimineatza! Pe fuga pentru urari ca am treaba multa.

La multi ani sarbatoritilor de week-end si de azi: Anne-Lea, Naomi Ioana, Lavinia, Mihai-Daniel, Matei Razvan, Alexandru Nicolae
Multa sanatate si sa fiti fericiti!

La multi ani, Daria!!! Tot ce iti doresti dar mai ales o surioara Giuliei!

Noi suferim de caldura. As vrea o piscina in loc de pat

Vacanta placuta tuturor!

Plec la munci. O saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

pentru domnisoarele Anne, Naomi, Lavinia si cavalerii Mihai, Matei si Alex, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi

si:

La multi ani Daria!, sa fii fericita, sa ai parte de o viata frumoasa alaturi de cei dragi si ... sa-ti implineasca toate dorintele! (inca un bb???)

sanatate multa lui Serbanica!

o zi usoara!

Mergi la inceput

pai da, se putea sa nu uit eu ceva??
La multi ani Daria si tot ce e mai bun sa iti apara in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna si de la mine in miez (daca ora 2 e miez) de noapte.
Am intrat sa urez la multi ani copii;or ce se sarbatoresc azi, si unul special Dariei, sa iti dea viata tot ce este mai bun si sa-ti implineasca toate visele.
Eu sunt un pic suparici, si un pic foarte ocupata ca e ultima saptamana de scoala,ceea ce aici inseamna un infern, exit teste, rezultate etc.
Suparata sunt ca de o saptamana mama mea e in spital si de Adeluta are grija nepoata mea de 18 ani.Se inteleg ele bine, dar si nepoata e tot un copil...si e o responsabilitate prea mare ptr ea.
Gata cu vaicarelile, va pup pe toate, si recuperez cu totul la sfarsit de saptamana cand intru in vacanta.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata si de la noi!

La multi ani pentru doi pui mici, Alex si Denisa, si pentru un pui mare, Daria,

Si noi am fost in we la Ocna Sibiului, sunt bai cu apa sarata. Groaznic de cald, pot spune ca pentru mine a fost un chin, si caldura si cu burtoi, dar piciul s-a distrat grozav. a fost mai putin interesat de apa (care fiind foarte sarata nu i-a prea placut), cat de masinile si jucariile tuturor clorlalti baieti de pe plaja. noroc ca au fost si parintii mei cu noi, ca am facut cu schimbul la alergat dupa el pe plaja. In rest suntem bine sanatosi.

Le dorim sanatate tuturor bolnaviorilor, mari sau mici! (Pentru Serban, sa-i treaca bubitele, Liliana, pentru mama, ta, sa iasa cat mai repede din spital, Roxi si Mugur, sa va refaceti complet, si sper ca n-am uitat pe nimeni)

Mi-e asa un dor de mare, sau de plecat undeva departe in concediu!!!

Mergi la inceput

Liliana dar ce s-a intamplat cu mama ta? de ce e in spital? multa sanatate sa se refaca repede......offf ce ghinioane si pe capul tau!
Mitzu cred ca iti e greu pe caldura asta.....hai ca cica se mai racoreste zilele astea. trimitem noi si niste briza marina
am uitat sa va zic ca vineri am reusit sa ma vad cu Olivia jumatate de ora....se facea frumoasa! (ca oricum e deja!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI tuturor puilor care fac doi anisori!
DARIA, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, linistita, fericita, iubita si tot ce-ti doresti!
Noi am avut un week-end frumos, cu plaja sambata la un lac de langa Iasi (cand am ajuns Matei striga "maea, mamiiii", fericit la culme), ieri am fost la strand, l-am bagat in apa si a inceput imediat sa dea din maini si din picioare, super incantat.
Sunt insa nervoasa si incurcata, nu am primit nici un raspuns cu job-ul, deja nici nu-mi mai trebuie, atat se mai intind si am aflat ca salariul este mult mai mic decat aflasem eu neoficial. Asa prefer sa ma intorc la vechiul loc de munca, macar nu trebuie sa mai demonstrez ce pot!
ROXANA, sanatate multa, si eu am gatul praf si il tratez cu indiferenta, poate fac si eu 40 grade!
LILIANA, sanatate mamei tale, ufff, e tare greu sa-i stii bolnavi!
Si sa nu uit, am vazut copii frumosi- pe Naomi Ioana, care a primit un pupic (pe ecranul PC-ului) de la Matei si Stefan de Eli!

Mergi la inceput