Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)
Raspunsuri - Pagina 19
Adema spune:
roxana1974, eu zic sa lasi tratamentul homeopat ca nu are cum sa mearga la asa ceva! Stii ca rezultatele apar in timp si nu cred ca la puroi si ce spui tu cu asa febra mare...As zice sa mergi pe mana pediatrului...Sanatate multa!
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor si pitici si mamici si...am vazut ca si tatici
pe care i-am ratat in zilele in care nu am intrat pe la voi! Sa fiti toti sanatosi si sa aveti in viata numai motive de bucurie!
We placut tuturor, iar celor ce pleaca in concediu...vreme buna, relaxare si distractie!
Adema&Codrut
cristalina spune:
Maria a luat Klacid cand avea 10 zile!
Face kk mai moale, cam asta am observat eu...E nasol la gust dar daca trebe...Sanatate maxima!
Io's varata in dosare si hartii, numai varfurile degetelor mi se mai vad...
Celor care au intrat deja in vacanta, distractie placuta, celor bolnaviori, sanatate multa!
Pupam voios!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
ROXA74 - noi am luat din acelasi motiv Klacid. A mers bine, fara alte urmari !!! Sanatate muuulta ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
AncaMaria spune:
Salut gagici... mai mai ce liniste pe aici... se vede ca lipsesc oamenii de baza..
La Multi Ani (cu intarziere) Radu Stefan! 
La Multi Ani Naomi Ioana! 
La Multi Ani Lavinia! 
Sa cresteti mari si sa avti mult noroc in viata! Parintilor sa le aduceti numai bucurii!
roxana, cum mai e serbanel, ati inceput tratamentul... sanatate multa!
am reusit in sfarsit sa pun poze de la ziua Biancai (m-a dat roxana pe brazda:))
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552454990
papa, dupa mesajul telegrafic de acu 2 zile n-ai mai zis nimik... te mai asteptam cu povesti mai lungi..
Mi vorbim, maine mergem la un lac sa ne imbaiem..:))
Un week-end fain tuturor!
roxana1974 spune:
salut, da, Serban e mai bine. a luat un virus foarta urat. are herpesuri in jurul gurii, pe picior si in gura. de-aia a avut asa febra mare. acum e ok, sper sa nu mai apara asa febra...
Din pacate nu pot sa scriu mult, am de facut mancare si trebuie sa merg la job, inclusiv maine, suntem in criza de timp si nu ne-am terminat treaba. Mai intru diseara.
R
No, vidiazni!
szivarvany spune:

NAOMI IOANA 
Rox - sanatate muuulta lui Serbanel !
WE fain tuturor, pupam trupa 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, NAOMI-IOANA, LAVINIA SI ANNE-LEA!
ROXANA, si eu i-am dat Klacid lui Matei si l-a refuzat, il voma, e rau la gust dar pediatra mi-a spus ca este cel mai eficient in caz de infectie in gat. Sanatate multa!
ANDREEA, spor la gasit masina, noi am facut prin decembrie studii in acest sens dar am hotarat ca altele sunt prioritatile deocamdata.
Fetelor care sunt la mare, pupici in lipsa, eu inca nu stiu daca plec, desi biletul e de pe 2 august si ar trebui sa ne hotaram rapid.
Week-end placut!
eli spune:
Buna! Ce mai faceti!
Vad ca sunt pitici si mamici bolnave, multa sanatate!
Vacanta placuta celor ce pleaca in concedii si spor la munca celor care lucreaza.
Credeam ca fiind in ROm o sa am timp mai mult pt mine si pt DC, dar e exact invers. Stef doar in somn e cuminte, in rest numai boacane face. Am reusit sa pun pozele de la venirea in Romania si pe cele(vreo 200) facute in iunie cat a fost si tati cu noi. Sunt cele mai noi albume, au Romania in titlu http://community.webshots.com/user/sutikun19-date Vizualizare placuta!
Pe Stef l-au piscat tantarii, s-a scarpinat si se scarpina in continuare si nu-i mai trec bubitele. Cu ce sa il mai dau? Multumesc.
O sa plec la Bucuresti, drept suport moral pt sora mea la examene, il las pe pici cateva zile cu mama, ma bucur ca ma relxez dar deja mi se face dor de el la gandul ca nu-l voi vedea cateva zile. Sa-l vedeti cum ma cauta prin casa si striga mama, se agata de picioarele mele sau mi se tranteste in brate cand il mai cearta bunica. Stiu sigur ca ii ies 3 masele, la ultima nu m-a mai lasat sa ma uit, are gingiile umflate parca-ar fi varfuri de munti.
AM terminat cu pozele, ma duc la nani, weekend placut si o sapt noua mai buna!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!! Pupicei!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
roxana1974 spune:
Eli, Serban face niste bube imense si urate de la tzantzari, sunt oribile. De aceea i-am cumarat Autan pentru copii, si cand iesim in locuri unde e posibil sa-l muste sau daca doarme undeva cu tzantzari, il dam cu el peste tot. E foarte bun. Acu, impotriva muscaturilor nu recomand decat fenistil, dar asta nu se mai da cand deja s-a facut plaga, daca e rana deschisa...altfel, i-as da cu galbenele, dupa mintea mea...
Eu acum am o problema cu herpesurile lui Serban, are cateva, dar unul e imens e cat o moneda de 500 de lei si inflamata rau. Fiind herpes, toata lumea stie ca trece greu si cu orice dai cam tot aia e, dar in loc sa se faca mai bine parca mai urata e pe zi ce trece...
No, vidiazni!
naomi_ioana spune:
Am intrat si noi sa va multumim pt urari si sa uram la randu nostru LA MULTI ANI pt toti copii din gasca care si-au sarbatorit ziua si celor care si-o v-or sarbatori,sa cresteti mari si sanatosi
sa fiti destepti si sa aveti parte numai de bucuri in viata
...
...avem cateva
poze noi..,numai bine la toata lumea