Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani mamicilor Otilica si Cristina30!!! Va doresc multa sananate si bucurii alaturi de cei iubiti.
De asemeni, la multi ani si shtrumphetilor: Bianca Alexandra Iris, Maia si Stefana, Anna-Lia Andreea, Nikolas,Lara, Ana-Maria, Markus , Madalina, Tudor Bogdan, Stefania si Maria, Eric Ionut, Tudor! O copilarie fericita cu multe jucarii si iubire.
Mariana, e un frumos Markus. Dar sotul tau iti da voie sa-mi trimiti prin e-mail poze cu puiutul? Ia sa-l intrebi. Pup ca e un dulce si jumate.
Rocsana, ce bibelou de fata ai tu. O adevarata papusa. Sunt superbe pozele. Imi place tare mult ideea cu pozele la cele 100 de zile implinite ale bebelusului.
Catrinel, iubita te inteleg peferct ca iti pare rau ca a plecat mamuku tau. Ti-am spus ca eu zaceam vreo doua zile dupa plecarea alor mei, totul imi amintea de ei, imi venea sa plec de acasa numai sa nu ma mai lovesc de lucruri ce imi aminteau de ei.
Saru'mana pentru diversificare. interesant ce ai spus tu acolo.
Tcelen, ma bucur sa aud ca nu e grav cu Ana-Maria. Sanatate multa.
Cosmina si Poli, va doresc drum bun la Romanika. Puteti sa ne dati un semn din Ro? Sa stim cum ati ajuns si cum s-au comportat Harris si Nikolas pe avion? Pup si va doresc numai bine.
Irina, sanatate maxima! Ce tratament se face pentru pneumonie?
Kim, ia spune-mi, te rog, tu ai venit cu cerceii de acasa sau ti i-au pus ei din aceia care se ataseaza la pistolul de ingaurit? Ca am si eu unii primiti de la matusile mele si as dori sa ii pun Evei, dar daca ma duc la astia la Mall o sa ma oblige sa cumpar anumiti cercei ce au un sistem de inchidere din acela cu surubel. Si cica sunt nevoita sa o las pe Eva cu ei vreo 10 LUNI. Pai eu vreau sa-i pun cerceii mei de acasa nu ce imi impun ei.
Astept sfaturi.
Azi Eva nu a vrut sa doarma de dim. de la 11 pana la 8 seara. A fost cumintica, papat, jucat, tinuta in brate. Ah, saliveaza la greu. Are bluzitele ude. La Luca nu a fost asa. Ca sper sa nu isi afaca aparitia vreun dintisor.
Tania, felicitari pentru cele 6 kg ale Biancai.
Fetelor, noi am fost cu cortul la Aspen. Eva o cuminte, Luca incantat la maxim. Am inchiriat canoe, caiac, sotul a cumparat si o barca gonflabila si ne-am plimbat cu ea pe un lac glaciar foarte linistit. A fost nemaipomenit. Un peisaj superb.
Sper ca maine sa reusesc sa pun si ceva poze.,
Poate tot maine va voi cere sfatul sa-mi spuneti daca sa raman neagra sau sa ma vopsesc pentru botez.
Azi ii venii toilette-ul lui princesse. E frumusica, dar pe net parea mult mai frumoasa. Asta e. Caciulita trebuie modificata ca e maricica.
Pup gasca ca sunt terminata de oboseala. Azi fu zi de cusut. Am terminat cosuletul pentru bombonele. A iesit satisfacator.
Sa imi iertati posibilele greseli, dar nu mai am timp de corectari.
Pup inca o data

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MARIANA, Markus e un frumusel foc!! Da' foc de frumusel! Ce bine ca ai mai pus poze, chiar daca le stergi pina la urma.... sper ca te simti mai bine! Cum merge cu intarcatul de noapte? ce mai papa markus?

CIUF, abia astept sa o vad pe Eva in rochitza! Da' stiu ca ai fost ocupata zilele astea! te-ai hotarat ce sa scrii pe tort?

ROCSANA, evident ca la voi orezul e printre primele alimente introduse!! ce chestie, sa nu-ti zica de fructe...Pozele sunt superbe, am admirat-o pe Maria de vreo 3 ori. Minunata fetitza ta! Cine e fetitza care mai apare in poze?

Oana s-a intors ieri pt prima data pe burta!!! Ce circ!!! nebunie! Numai asa voia sa stea, se chinuia sa se intoarca, dupa ce reusea, statea asa pina ii pica ,,,capul, pe urma incerca sa-i roada o mana undeva intre palma si cot pina o inrosea, voia sa faca asta cu capul sus ca sa si vada, si fiindca nu reusea, plingea amarnic....nu s-a prins ca poate sa-si intoarca capul intr-o parte, daca i-l intorc eu tzipa.
la culcare, cel mai mare tambalau de pina acuma, voia sa se intorca, dar era cam obosita si nu reusea, plingea intr-una... i-am dat ceai, s-a mai linistit, am convins-o sa adoarma pe o parte, dar cred ca ii amortzea mana de sub ea si iar plingea dupa un sfert de ora... Intr-un final, pe la 10 jumate (extrem de tarziu pt ea) am convins-o sa doarma pe spate (ca era adormita pe trei sferturi )

Dar mi-e o frica de mor, daca se intoarce noaptea si nu pune capul intr-o parte??? daca ajunge cu nasul in saltea si nu poate respira? voi cum faceti??

Pupici la fete si bebici

ANDREEA, mai pescuiesti mult?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

He,heee si uite cum stau eu degeaba si nu-mi fac bagajele.... Dar zau cand ma uit la toate lucrurile pecare trebuie sa le pun in bagaj m-apuc cu mainile de cap...asa ca am zis mai intai sa intru pe forum si abia apoi sa m-apuc de strans ca sa nu existe alte tentatii.
Pana la urma laptele nu avea nimic,doar piticu meu manca cu pofta si de aia nu apuca sa digere laptele si vomita.

Catrinel si piticu meu face la fel ca si Onuta ta....ma refer la intorsul pe burtik.La inceput nici el nu reusea sa se intoarca bine si ramanea cu manutza sub el si incepea sa plangaaa.Dar incet-incet a reusit sa o faca singur si acum ii place.E adevarat ca si eu stau cu ochii-n paispe sa nu ramana cu nasucu in saltea...de asta mi-e cel mai tare frica.Cand vad ca a uitat sa-si scoata nasu din cearceaf il mangai si se intoarce singur.Alta solutie nu am gasit.Il tot intorceam eu pe spate dar el tot pe a lui o tinea...Mult succes!! pt Onuta

Mariana multumesc pt urari .Sper sa nu avem probleme pe drum.O sa incerc sa va tin la curent (si cu poze).Am vazut pozica piticului tau ...este un dulce si are o gurita..of-of mai-mai!!Cum te mai simti?

Rocsana am vazut pozele cu printzesica ta.Este o scumpete si o zambareata!!!!

Kim vai ce domnisoara frumoasa e Alicia!!Si ce cercelusi frumosi are.Si Nikolas are bratarica pe care i-am pus-o la manuta.E adevarat ca uneori ii mai lasa semn cand se duce in sus pe mana,dar nu pare sa-l deranjeze.E adevarat cu uneori i-o mai scot.Aici parintii nu prea pun cercei fetitelor ca nu vor sa le chinuie cica.Dar oare cand cresc nu constientizeaza mai bine durerea??

De Adibal ce mai stiti??

noastre;
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=14dfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Ciufulet multumim si tie pt urari.Tocmai am vazut pozicile..mama ce-ti seamana copilasii!!!Amandoi!!Iar Luca asa blondutz cum e zici ca e neamt.

Noe cum se mai simte Bia? pe ea

Irina cum se mai simte Andrei?

Acum chiar ca ma duc la treaba!V-am pupat pe toate!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=14dfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Aloha mamici si bebici!

Cum o mai duceti? Am aparut si noi!
Am mai crescut un pik, insa la aproape 4 luni stam cam prost cu greutatea...6300 gr...noi inca nu am inceput cu piure, insa o sa merg la dr sa-l intreb

cameliada al meu a avut diaree si i-am dat sa linga o banana si a facut kk normal

ciuf aveti botezul? distractie placuta!

Abia astept sa mai citesc din urma...mi-a fost dor de mamici...noi ne-am simtit bine la sat...de inotat nu am mai inotat ca s-a intamplat incidentul ala cu impuscatul in cap chiar la lacul unde mergeam eu...multumesc lui Dumnezeu ca nu am fost pe acolo, iar la Shakira a fost frumos, insa parca tot mai frumos e la un Iris sau un Cargo...stiu si eu!

Va pupam!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Pentru Catrinel 17
Am si eu o fetita de4 luni si sper sa apar p listaa voastra in curand. In alta ordine de idei am postat si eu un subiect la Parintii intreaba-dormitul pe burtica.(adica acolo a fost mutat, eu va intrebasem pe voi). Incearca sa vezi ce solutii au oferit acolo mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Catrinel, mersi de idee, o sa incerc si eu cu ceiutul cald; i-am facut unul de chimen, e bun? Dar am auzit eu bine ca si ceiutul se numeste diversificare? In orice caz, am bagat la cutiuta tot e ai scris tu asa frumos despre diversificare, ma ajuta tare mult sa ma pregatesc si eu -deocamdata sufleteste pt momentul respectiv. Felicitari Oanei pt primul intors pe burtica, noi inca n-am ajuns la performanta asta.
Nshiro, multumim pt info diversificare. Pozele de la 100 de zile sunt absolut superbe, Maria e un ingeras! Se vede ca e o traditie de mare pret acolo, aici cand m-am dus sa-i fac Aliciei poze de pasaport stiam ca trebuie sa aiba un fel se scaunel special pt bebei, vezi de treaba, am tinut-o eu (oarecum de la distanta) de mi-a iesit si mie un umar in poza, iar ea a stat cu capul in jos de i s-au vazut toate randurile de barbii. Cat despre piure cu blenderul ai dreptate, in prima faza, la cat mananca bebeii se poate face si altfel, mai am eu un mixer, dar ma gandeam ca pot sa fac totul mai simplu la blender. Cu blenderul ma pricep dar numai la bauturi, milkshake-uri, supici de cruditati, etc, pai cand o sa mai creasca banuiesc ca o sa-i placa si ei.
Mariana, tare frumos s-a facut Markus, trebuie sa ne mai rasfeti cu cate o poza macar asa din cand in cand. Alicia poarta bratarica tot timpul, ca e destul de fixa si solida, mult n-o sa-i mai fie buna si s-a obisnuit. Lantisorul insa i-l dau numai cand mergem undeva si o supraveghez ca e destul de lung si are medalion, mi-e frica si mie. E mixer sau hand blender ce ai tu acolo, sau amandoua?
Tcelen, ma bucur ca ai venit cu vesti mai bune, stiam eu ca nu e nimic grav cu piciorusul Anei.
Ciuf, nu m-am dus cu cercelusii de acasa, i-a pus direct cu pistolul acela cercei medicinali pe care trebuie sa-i poarte 6 sapt. pana cand ii pun cerceii ei de botez. Dar sunt ok si astia provizorii, cu surub, normal, pt ca i-a capsat direct n-a insurubat nimic acolo iti dai seama, si sunt din aur dar antialergeni, sterili si nu mai stiu cum. Nu curge sange, nu se irita si cu cat mai repede ii pui cu atat mai bine, uita, nu constientizeaza durerea. Nici eu n-am stiut inainte cum se procedeaza, si m-am ratoit la aia cand a venit cu mostrele de cercei sa-mi aleg, dar n-are cum sa-ti puna cerceii tai direct. Abia astept sa vad poze de la botezul Evei, presimt ca va fi super.
Polixeni, multumim de laude; in legatura cu cerceii, ai dreptate, mai tarziu sigur constientizeaza durerea, de aceea se fac gaurile cat sunt inca bebei. Va dorim sa aveti o vacanta minunata in Romania!
Fetelor, vreau sa va zic ca noi ne-am chinuit in ultimele zile cu niste calduri serioase pe aici si ieri m-am dus s-o cantaresc pe printesa: avea exact aceeasi greutate ca acum o saptamana! adica 6500. Asistenta mi-a spus ca e din cauza caldurii si ca seamana cu ... maica-sa, adica micuta. Intr-adevar transpiram amandoua - adevarata cura de slabire. Dar sa nu puna nici un gram intr-o saptamana? totusi mananca bine, e vesela, vioaie... mai stau sa vad saptamana viitoare cand o sa avem aproape 4 luni. Si eu care speram ca la 4 luni (pe 29) sa-si dubleze greutatea de la nastere, deci sa aiba 7 kg. Cred ca ar trebui sa ma gandesc serios la diversificare. Eu nu i-am dat decat san pana acum (si de cateva zile apa). Ce parere aveti? Ma consolez ca macar s-a lungit, are acum 65 cm.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

POLIXENI, multumesc!!! spor la facut bagaje si drum bun!!

AALINA, multumesc, o sa caut chiar acum subiectul! da-ne datele tale ca sa te trecem pe listutza!! Bine ai venit printre noi!

KIM, ceaiul nu e diversificare... apa si ceaiul se dau pt sete, sucurile se considera diversificare, sunt parte din masa, daca le dai. Nu uita sa o hidratezi bine pe Alicia cind e cald tare. In principiu daca alaptezi exclusiv nu ar trebui sa diversifici inca... dar daca nu ia in greutate... nu stiu ce sa zic, mai asteapta putin, e cu siguranta caldura. Hidratarea e importanta. Pupici!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Salutari la mamici si pupici la bebici

De cand incerc sa intru sa scriu si eu...sper sa reusesc acum.Teodora s-a obisnuit sa doarma numai afara, in parc, asa ca va dati seama ca intru in casa sa pape (si eu, cand apuc) , mai stam sa treaca din caldura si iar iesim.Iar cand sta in casa vrea numai povesti, joaca, oricum sa fiu si eu prin preajma, sa ma vada.Acum e cu mine, sta in carucior si se joaca...

Am vazut o multime de poze cu bebelusii vostri frumosi : Kim, superba Alicia cu cercelusi si rochita verde. Rocsana, m-au terminat pozele Mariei, mai ales cele de la 100 de zile.E o dulce printesa ta, fotomodel, vorba Marianei.Mariana, pai asa comoara ne tii tu ascunsa ? Pupam frumosul de Markus !
Ciuf, petrecere frumoasa la botez, sa fie asa cum ai visat.Sunt sigura ca va iesi minunat !
Polixeni si Cosmina, drum bun si asteptam sa ne scrieti din Ro!
Tcelen, ma bucur mult ca Anamaria nu are nevoie de ghips.
Irina, multa sanatate si tie si lui Andrei !
Catrinel, felicitari pentru intoarcerea pe burtica a Onutzei! Sa stii ca si eu sunt destul de stresata ca se poate sufoca Teo, dar cand vad ca atnci cand oboseste pune capul intr-o parte, ma mai linistesc. O sa vezi, in cateva zile se va perfectiona Oana.
Tina, o minune de baietel, David! Si ce leagan smecher!Si Teo are paturica cu gaurele la fel, numai ca e roz, mothercare, nu ? Tin pumnii la cura de slabire !
Monica, eu sa stii ca tot ma uit dupa voi prin parc, nu scapati !

Va pup, ca Teo nu mai are rabdare sa mai scriu.

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Catrinelu' felicitari pentru intorsul Onichkai. Pup eu ciuful ei.
Pusei poze de la Aspen: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552387150&security=YEANZe
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput