Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mari, multumim de compliment. Nici cu voi nu mi-e rusine deloc. Ce face grasunica, apropo, cat cantareste ea acum? Da' decapotabila i-ai luat ?
Ciuf, superba Eva la Aspen! iar tu arati foarte bine, eu zic sa nu te vopsesti altfel, asa iti sta super. Dar cred ca v-ati dus f multe lucruri cu voi acolo, dupa cum se vede in poze...
Mersi, Catrinel, de lamuriri si incurajari, chiar aveam nevoie sa aud asa ceva. Nu stiu ce sa mai zic. Acum galusca doarme bine mersi leganata pe muzica clasica (langa mine, in leagan) dupa o partida buna de joaca, ras si gangurit.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Buna seara tuturor mamicilor care sunt pe forum. Noi suntem noi pe aici dar va citesc de cand era bebe in burtica.Cu ajutorul vostru am gasit raspuns la mai multe intrebari la care nu stiam cu ce se mananca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

KIM, cred ca e mai bun fenicul, sau amestecatura aia chimen, fenicul, anason.

CIUF, super pozele, fantastic peisajul!! wow, sper sa ajungem si noi vreodata, e minunat! Ce misto doarme Luca in cort! Imi place culoarea ta de par, dar imi placea si aia de dinainte...

MARI, asa e Oana se perfectioneaza, dar eu stau cu frica in san inca NOROC ca nu se intoarce noaptea, cum adoarme asa ramane.

CAT, tu ce mai faci? SERJ? NOE....

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

La multi ani tuturor bebeilor si sa creasca mari si voinici !!!
Bebe al meu astazi face 3 luni.Suntem mari nu-i asa? Avem vro 6500 kg si 62 cm. Suntem cumintei dar mai maraim cateodata. Speram sa aparem si noi pe lista voastra cat de curand
Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Azi dimineatza ma duc la oana - ea era cool pe burtica (treaza) se uita la jucarii, cu un picior atarnandu-i lejer afara din pat, printre gratii....hmmmm

aseara iar scandal la culcare, dar parca mai putzin...

ALOREA, da-ne niste date despre tine, sa te putem trece pe listutza:
data nasterii lui bebe, in a cita saptamana a fost nascut, orasul, spitalul, doctorul, ora, greutatea, apgar, lungimea... si evident numele lui bebe , si ziua ta de nastere sa-ti putem ura la multi ani!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

mamici cu bebici
Am ajuns si eu sa citesc din urma ca de vreo doua zile ma tine pitica tot intr-un show. Iarasi faza cu dintisorii ... uuuffff nu stiu cand o sa scapam si de necazul asta ca tare ne mai chinuie.
Fetelor, voi cum indulciti ceiucul? Eu pana acum i-am dat ceai granulat de la Milupa dar ala era gata indulcit ... acum am luat din ala pliculete dar nu stiu cu ce sa-l indulcesc. Am inteles ca nu-i voie nici miere nici zahar, dar ce atunci?

Ciuf, superbe pozele de la Aspen. A fost cumintica Eva? Eu n-as avea curajul sa merg undeva cu zvapaiata mea, de-abia ma incumet sa ies prin oras.
alorea16, bine-ai venit. Sa ne povestesti mai multe despre puiul tau si vrem si poze .
Catrinel, pai oana ne-a luat-o inainte cu intorsul pe burtica. Iulia nu se incumeta inca sa faca miscarea asta, probabil din cauza fundicului mare . Noi suntem mai grasunele ca voi cu vreo 500 gr, asta o fi explicatia.
kim, nu are rost sa-ti faci griji atata timp cat Alicia e vioaie. Daca ar fi ceva in neregula ar fi suparici si maraici. micuta fotomodel.

Noi tot la Bistrita la mama si cred ca ne prelungim sederea ca tare bine-i aici . Rasfat maxim !!!

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Andreea Giulia - - LUIZAX
Ioana Timeea - - VAL77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare, fetelor cucuietelor
nu m-au rapit extraterestrii, dar am intrat pe ultima suta de metri cu licenta, ne-a chinuit si raceala, am facut si vaccinu...deci, noah, am citit eu ce-am citit, da' de scris nu s-a putut

puiul meu sta acum in bouncer si roade un elefant verde cu lichid inuntru..e asa figura, ca il mai si ceartacred ca e si putin somn la mijloc....cum va spuneam, facuram si vaccinu de 4 luni si am inceput si diversificarea..cu niste cereale; sa vedem ce mai mancam zilele astea

(cred ca maraiala devine plans)

revin...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

aaa, sa nu uit: fetili din bucuresti, m-am trezit cu doua centre de activitate pentru bebe..asa ca vreau sa scot unul pe piata...e roz,are paturica cu ursulin pe ea, fluffy, cu zornaitoare, ursuleti, o semi-luna si mingiutza; l-am deschis doar ca sa ii fac poze: centru de activitate aici..
Eu asta l-am cumparat de la Pta Gemeni de la Happy Kids cu 1.600.000 dar vreau sa il dau cu 1.300.000, noah, reducere pentru martie/aprilie
Daca vreti, daca poftiti, dati un semn si rezolvam!

Mergi la inceput

Catrinel,

Mergi la inceput