Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Pupici la mamici si pitiiiiiiiiiiiiiici!

Dupa indelungi incercari de scris/citit mesaje am apucat in sfarsit sa ajung la zi.
In primul rand LA MULTI ANI,SA CRESTETI FRUMOS SI SA AVETIPARTE DE TONE DE NOROC SI DE SANATATE,voi,bebeii care ati implinit un anumit nr. de luni in lipsa noastra de pe forum!
Nici nu stiu cu ce sa incep.Poate cu faptul ca la Brasov a fost minunat,ne-am plimbat,eu si tati am urcat in poienita(n.r.-cea care se vede din bucataria noastra si in care i-am promis lui tati de 4 ani ca voi ajunge),Thea a ramas cu vecina noastra in parc si am vazut-o de sus(i-am facut si poze...),mica cat un puricel.Am facut febra musculara( aproape 2 ore urcare,una coborare),dar a fost super.
In Delta,no coment.Adica minunat!!!!Inca o data m-a apucat greata la gandul ca ne batem joc de ceea ce poseda tarisoara asta batuta de soarta...si nu numai.Am intalnit multi straini,pur si simplu muti de incantare.Ne-am intalnit si cu Vantu(acel Vantu,adica Sorin Ovidiu Vantu) care,in loc sa stea la racoare(aia pe care o merita,dincolo de gratii)se plimba cu salupa(proprie,cea mai rapida din Delta)si cu cateva pipite si pescuia,ori dadea tarcoale propriului hotel plutitor.Concluzia:in Romania,cu cat esti mai smecher si furi mai mult si cu conditia sa mai dai si...cui trebuie,cu atat traiesti mai bine.Si fara griji.
In alta ordine de idei,atat sambata dimineata cat si duminica dimineata m-am trezit la 04.30,la 5 eram in barca spre canalul unde speram sa prind peste.Am fost singurul pescar dintr-un grup de 20 de persoane(venite pt. distractie,plimbari,mese copioase si bauturici) si nu prea m-am bucurat de pescuit,pt. ca a trebuit sa ma alatur si grupului pt. programe comune.Dar cum nu prea era peste,din cauza apei foate mari,am facut o concesie.
Duminica ne-am intors spre Tulcea(de la Crisan,unde era acostat hotelul plutitor),pe o furtuna si pe un vant!!!!Si,cum pluteam contra curentului,am facut vreo 5-6 ore.Si cum nu mai puteam de dorul Theei,imi venea sa cobor pe dig(unde era)si sa alerg,sa ajung mai repede.
Adevarul este ca aveam nevoie de cateva zile de liniste...in doi.
Ma rog,mai potrivit ar fi sa le petrecem la mare,unde nu ma atrage pescuitul la guvizi,deci as sta numai cu el.Negociem,sa vedem daca o mai putem lasa pe Thea cu sora mea.Si daca ne mai lasa sufletul.Cand ne-a vazut,luni dimineata,s-a bucurat nespus,se uita cand la unul cand la altul si i se citea pe fata:,,V-ati intors,haimanalelor???,,
Am pus poze(inca de luni,inainte sa-mi pice netul).
Imediat vine si mesajul nr. 2,cu raspunsuri.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

bebeilor :ANDREEA GIULIA (LUIZAX), IOANA TIMEEA (VAL77), MIHAI DAN (BATENTIAN DANA), MARKUS ERIK (DIANA FORISCH)!!LA MULTI ANI SA CRESTI MARI SI SANATOSI!!!

alorea16 bine ai venit si sa-ti traiasca piticu!!

Noe spor la invatat si bafta la licenta!!Cand ai examenele?

Apropo de centre de activitate...am primit zilele trecute de la Pampers o paturica cu ceva jucarele cusute de ea ca sa joace asta micu.E tare dragutza mai ales ca e foarte frumos colorata.

Gataaaa am terminat cu facutul bagajelor!Nici macar n-a incaput valiza in portbagaj....Am trimis-o cu autocarul in Atena si urmeaza sa o luam azi cand ajungem acolo.Acum astept sa se trezeasca piticu sa-i fac baita si sa vina husband-ul de la servici si sa plecam.Eu va pupez pe toate si pe bebei si sigur o sa ne "auzim" pe forum in cateva zile.

Aaa si ca fapt divers azi canta Shakira in Atena...mare tambalau mare.As fi preferat sa o vad pe Jennifer Lopez dar mandra si-a anulat concertul aici dupa ce a cumparat lumea bilete.

ROMANIA HERE I COME!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=14dfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hihi Polixeni, drum bun!!apropo, tu vii in bucuresti, sau unde?examene am in 1-5 august....

Andreea calatoarea, f faine pozele, vreau si eu in Deltaaaaaaaa...da' nu sunt tintari multi?...

fetelor, am uitat sa va spun Am vorbit cu Monica, si va saluta de pe plaiurile sucevene unde cu mic cu mare au parte de rasfat maxim la bunici!Mateiutul nu a facut inca vaccinul din cauza unui afurisit de rosu in gat, insa nu are febra, asa ca se trateaza cu cele mai bune doftorii: lapte de mami si vit C..Pupam sa-i treaca

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Tania,nu se administreaza Ca la copii decat in situatii exceptionale si atunci in doze f. mici.Se depune pe articulatii si pe extremitatile oaselor,inhiband cresterea.Eu am un astfel de exemplu in casa....In plus,Ca nu se ia decat in lunile care contin litera R si in nici un caz vara,asta asa,ca fapt divers.

Adar,Thea papa Humana 1(de sapt. viitoare trecem pe 2)si se impaca f. bine cu el.Este un lapic asemanator celui matern,din punct de vedere al continutului si gustului si nu umfla artificial bebelusul cum se intampla in cazul celor indulcite sau cu adaos de vanilie ori alte arome.4 ochi mari

Ciuf,sunt super pozele.Chiar ca seamana amandoi puiutii cu tine.Ce mandru era Luk in barca!!!!N-a facut nici o boacana,asa,cat sa-l tina minte Aspenul???Imi place culoarea parului tau dar ai putea incerca si un saten cu suvite fine aluna.Zic si eu...Spor la pregatiri si la migaleala!

Doublemom,pupam gogoshicile frumoase si maaaari!Si pe mama lor care inca mai poate!

Kim,Alicia este o mica domnisorica cu cercelusi.Una frumusica foarte!

Tcelen,succes la tatonari!BCR-ul avea dobanzi OK.Cel putin in 2002 cand am facut eu credit pt. un apt. de 2 camere,pt. care platesc acum 75 USD/luna(si e inchiriat cu 200 EURO,sub pretul pietei,oricum).

Ceela,tre' sa dai de baut pt. primul dintisor al lui Traian!La mai multi adica...la toti!

Catrinuta,super pozele de la mare!!!!Sa-nteleg ca se poate supravietui intr-o astfel de aventura?Dar a fost si o bunica cu voi,nu-i asa?

Nshiro,Maria este ADORABILA!Este delicata ca un pufisor!

Mariana,pai mai pune poze asa,pt. cateva zile,sa ne mai clatim si noi ochisorii.Si cu tine!markus e un dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

DIANAAAAAA........TRECI SI INVATA SI NU MAI STA PE FORUM ....te spun lu' Bia....bineeeeeeeeee lasa ca vezi tu...

Hai Poli ca am intins covorul rosu , am lustruit alamurile si suntem la taiat de flori ca sa te intampinam...

Andreea G se poate supravietui daca ai cat de cat conditii si daca nu tre sa faci mancare prea multa (la noi a fost nuami suculete de morcovete)...ca nu ma vedeam facand supa cu fierbatorul...dar a meritat (eu zic ca i-a priit fetii, vezi doamne aerosoli, aer de amre, bla-bla...de fapt eu aveam nevoie de o iesire), desi a fost cam obositor pt ca am avut "bafta" de o camera in care paturile erau cap la cap nu unul langa altul si eu am dormit cu mandra...in fine, ea in pat , eu pe stinghie...

Multumesc pt aprecierile la adresa fotomodelului...
Multumesc pt luminarea cu privire la "diversificare"....

Mariuca la mare

varsta Mariucului

catrinutza mamicutza de mariuci

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Kim, vazut poze cu Alicia cochetzica, f f faine, felicitari pentru cercelusi!

Mariana, ai un bebe super simpatic, zici ca-i din revista...L-am admirat si eu si hazbandu, si daca Bia nu era deja promisa Mateiasului, veneam la petitSa stii ca si eu mai vreau poze!Aa, si inca ceva, in curand incepe proiectul de care iti ziceam pe mail, o sa te mai contactez eu (cu si pentru femei)

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Haideti sa va zic cum merge diversificarea la noi

La noi decurge cam asa ...daca avem noroc si manaca pe la 9 seara doarme pana pe la 5 sau 5,30 cand o pacalim cu tzitzi si ceva supliment si iarasi daca avem din nou noroc adoarme inapoi...dar ne-a cam parasit norocul asta...apoi dupa 8 si ceva incep prepararea sucului de morcov si mar (care nu depaseste 60 de ml), mar cu biscuite si ii dau completare cu lapte cu cereale (orez). Daca am fost cuminte, ma rasplateste cu o juma de ora de somn si in cazurile fericite doua ore. Pe la 11 si ceva incepem preparea supicii (in sensul de pasare a legumelor, shake-uit si bagat la sticla) si completam cu laptic cu cereale...dupa care haosul.
Depinde cum doarme, cat e de satula;si cam pe la 4 runda de lapte o mai pacalesc cu un ceai cu ceva...poate ajungem undeva pe la ora 8 seara...cand ii dam cu si cu papi si cu nani pana cand o da Domnu'.
Din pacate, am incercat sa ii aman baia si papa de seara, dar se intampla daca manaca pe la 7 ca nu mai poate de foame
sa pice la somn si nu o mai scoli cu toata fanfara sa ii faci baie...

In afara de marul cu biscuite si incercari timide la supa, restul se da la bibe si nu la linguritza ca altfel e jale mare...mai ales daca incerc inainte de ai da ceva sa nu ii mai ghiortaie matzele...

Cum vi se pare????!!! ca eu una nu prea intrevad un program...voi????

Mariuca la mare

varsta Mariucului

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Aaaaa uitasem...am avut si tentativa de dat branzica, dar am renuntat un pic ca prea tabarasem pe saraca fata cu toate o data, plus ca nu prea era fan...am incercat sa i-o dau cu suc de mar apoi cu supica...

Azi am fost cam denaturata...am vrut sa vad daca imi refuza supa ca nu ii palce sau ca ii dau cu linguritza...drept care i-am pus in bibe cred ca vreo 80-100 ml si i-am dat sa pape...rezultatul= pana nu l-a gata nu s-a lasat ...pai sa nu te apuce toate alea???

Mariuca la mare

varsta Mariucului

Mergi la inceput

Catrinel si Thea are uneori accese de plans,in special seara,dupa baita si inainte de ultima masa.Drept dovada,plange,oboseste si nu mai apuca sa pape decat 60-70 de ml,ca o ia somnul.Si uite asa,ne-am intors la trezitul in miez de noapte sa hranim puiuta.Noaptea trecuta la 01,a papat in premiera 200 de ml(am facut din greseala 6 masuri in loc de 5)si cred ca ar mai fi hapait in plus,daca nu ma temeam eu ca i se va face rau.A papat dormind,asa ca n-am avut sperante de vreun ragait nocturn.
N-am reusit inca mult-asteptata intoarcere pe burtica dar muncim din greu.Funduletul e cam greu de urnit.Dar de cateva zile se tine cu manutele de genunchi non-stop,asa ca sunt sperante de noi cuceriri intr-ale sportului.

Mihaser,nu te impacienta din pricina greutatii.Noi avem 5.600 la aproape 4 luni(in loc de 6.900,conform ,,standardelor,,),asa ca ar trebui sa ma sinucid?Oricum,toata lumea care o vede live pe Thea,se minuneaza de cat este de pufoasa si de zdravana si nu sunt crezuta atunci cand spun cat cantareste.Ce sa fac daca are oasele subtiri si parinti mici?
La cat se agita,ma mir ca are si atat...Cristianului frumos!

Micaalsa,ceiucul se indulceste cu praf de glucoza(este la farmacie).La 100 ml de ceai se pune un varf de cutit de glucoza.

Noe,ma bucur ca Biuta este sanatoasa acum si ca te lasa sa inveti.Mai trebuie sa ai si chef,dar asta este o alta mancare de...peste,evident.Avem si noi paturica roz si e tare draguta.Daca ar fi avut si alte culori ar fi fost si mai bine...
N-am vazut picior de tantar in Delta.JURRRRRR!Oricum,preventiv,am avut Off la noi.
In septembrie,inchiriem tot hotelul si facem o expeditie cu scop precis si anume pescuit de crap si stiuca(daca pica si ceva somn,asta e!).Dar atunci nu merg decat cupluri in care exista cel putin un pescar.Eu voi fi,ca de obicei,singura femeie-pescar(asta ca sa nu zic...cu scula-n mana).Tenteaza pe careva?

Tina,ma bucur ca ai mai dat un semn de viata.Davidutul este din ce in ce mai...cool.Bafta la cura,sa te tii de ea si ea de tine!

Am mai pus si poze cu Thea,in albumul Thea > 2,5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare fetelor,
caldura maaare, nu mai putem iesi dupa ora 9 ca deja e incins asfaltul, am facut o incercare pe la 9.30 ca nu mai aveam laptic si ne-am topit. mi-e groaza sa nu o luam de la capat cu bubitzele ca tudor transpira de numa daca creste in casa temperatura peste 28de grade; sper sa treaca repede valul asta de caldura.
Rocsana, am vazut pozele mariei la 100 de zile-e grasunica si frumusica foc si a pozat ca o profesionista!
in legatura cu diversificarea ai vazut si tu ca nu este o regula, poti folosi informatiile de pe forum de la fetele care au inceput deja sau poti urma traditia locala. copii sanatosi sunt peste tot iar o mamica stie cel mai bine ce-i trebuie puiului ei. Succes!
Mihaser, stiam de banana ca strange la burtica, dar cand a avut tudor probleme, inca nu-i dadusem banana si a trebuit sa ne descurcam cu morcovelu'. da' acum suntem in regula.
Mariana, cum te simti? ce mai e pe la odisee? mey, da toata lumea vorbeste de Markus, vreau si eu sa vad poza!!plz
Kim, daca fetitza ta e vioaie si tu mai ai laptic, nu e cazul sa incepi diversificarea, cel mult poti sa ii dai suc de fructe. ideea e sa ai copilul sanatos, nu te mai stresa cu kilogramele!
Alorea, bun venit si sa ne spui cum il cheama pe puiul tau
Noe, succes la licentza!
Andreea Georgiana- pai ai fost tu in tulcea si nu ai dat de stire, poate ne intalneam pe faleza si ieseam la un suc! cum ti s-a parut oraselul meu?

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput