Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

In primul rand multumim pentru urari! Nu imi vine sa cred ca azi Eric face 3 luni....parca mai ieri vorbeam cu burta....

Spunem si noi LA MULTE LUNUTZE FERICITE sarbatoritilor de astazi:Ana-Maria (TCELEN), Markus (MARIANA1976), Madalina (LORIANA27), Tudor Bogdan (CAMELIADA) si Stefania si Maria (ADIBAL)!!! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!!

Pupici tuturor, mamici si bebici

Laura si Eric (17 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

dupa o noapte de nesomn ca pe pishpirica mea a durut-o iarasi gingiile si am avut un show de zile mari. Dar de dimineata a parut mai binedispusa ... sa vedem cat tine minunea .

catrinutza, si Iulia mea a inceput sa-mi refuze tzitzi, doar ca ea a inceput cu cea dreapta , pe stanga o mai iubeste inca. Sper sa o mai lungesc si eu macar o luna ... acuma ma gandesc ca probabil nu prea vrea sa manance din cauza dintisorului care se incapataneaza sa iasa, sper sa fie doar asta cauza. Mai vedem noi, daca nu, iaca trecem si noi pe Bfree . Sa stii ca eu piersicuta ii dau de la 3 luni jumate, acuma fiecare face cum vrea, Iuliei i-a placut tare mult si nici burtica n-a durut-o de la ea.

Polixeni, Iulia intr-o veselie dupa ce papa. Nu-ti spun cum arata covoarele din casa de la mine. Dar atata timp cat a luat bine in greutate mi-a zis dr. sa nu-mi fac griji ... problema-i ca papa prea cu pofta, inghite prea mult dintr-o data. E adevarat ca ea in 10 min a terminat de papat de la ambii sani ... fomista rau pishcoata mea .
De laptele praf eu nu stiu ce sa-ti spun ca nu folosim inca, cand trec pe la farmacie o sa intreb daca nu-ti raspund alte fete pana atunci.

Spunem si noi la urmatorii bebei:
Ana-Maria - - TCELEN
Markus - - MARIANA1976
Madalina - - LORIANA27
Tudor Bogdan - - CAMELIADA
Stefania si Maria - - ADIBAL
Eric Ionut, - - Honeypuma
Sa cresteti mari, frumosi si smecherosi.

la mamici si bebici.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTE LUNI SI NUMAI BINE:

Ana-Maria - TCELEN
Markus - MARIANA1976
Madalina - LORIANA27
Tudor Bogdan - CAMELIADA
Stefania si Maria - ADIBAL
Eric Ionut - HONEYPUMA

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetelor dragi, Bia fornaita va multumeste pentru urari si va pupa asa de la distanta, sa nu va viruseze!

nu am intrat in weekend pentru ca au fost ai mei pe la noi, si a trebuit sa fac pe gazda perfecta

Bia e tot mucioasa, acu mai si tuseste serios, iar vaccinul s-a cam amanat...

revin, ca tocmai ma 'cheama' puiul

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Catrinel17,ma bucur ca sunteti bine.Felicitari pt prima iesire cu massina!Noutatile fotografice sunt fenomenale!E o dulceata de fata.Multi pupici de la noi!
Catrinutza,de sa fiu suparata?Nu am avut timp deloc asta e tot baiul!Nu sunt suparata pe nimeni! la fetele frumoase!Super tare bancul cu Isus!
Polixenifelictari pt bebe Nikolas care a crescut foarte mult.Drum bun si sa ajungeti sanatosi!
Tania2bine ai revenit.Eu una nu ii dau calciu la bebe.Nu stiu cum se obisnuieste in Ro,si cum e micuta ta,daca are nevoie.Cred ca ar trebui sa intrebi pediatrul.Probleme cu datul de mancare si eu am de multe ori,insa nu il fortez,il las cam jumatate de ora si incerc iar,iar daca nu vrea il las pana cere de mancarica.Diversificare nu pot spune ca am inceput,dar cateodata ii dau suculet de mere facut in casa si cu suculet de morcov si tare ii place.Multa sanatate si La multi ani inca odata!
Doublemommulti !
Kim,felictari pentru galushca frumoasa cu cercelusi si cu rochita ei verde,ca e o bijuterie.
Maia si Stefana - DOUBLEMOM

La multe luni fetitelor si baieteilor din gascha noastra care astazi isi sarbaoresc ziua!Sa cresteti mari frumosi si sanatosi!

Anna-Lia - CAT
Andreea - MARIA28
Nicholas Stefanos - POLIXENI
Lara - ELVIE
Ana-Maria - TCELEN
Madalina - LORIANA27
Tudor Bogdan - CAMELIADA
Stefania si Maria - ADIBAL
Eric Ionut- Honeypuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Am dat send inainte sa va spunem de noi!I-am luat lui David ieri o noua jucarie pe care o puteti vedea AICI. Ii place la nebunie si eu ma distrez pe langa el.EU am inceput o cura de slabire....cura daneza,e drastica dar sper sa aibe rezultate ca nu ma mai suport.Asa ca tineti-mi pumnii.V-am si-am fugeat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Saluti!
O minune rara: fetele mele dorm in acelasi timp!!
Asa ca hop si eu pe aici!

Multzumim tuturor mamicilor care ne-au felicitat la implinirea celor 5 luni!

Felicitari bebicilor aniversati azi: Ana-Maria (TCELEN)
Markus (MARIANA1976)
Madalina (LORIANA27)
Tudor Bogdan (CAMELIADA)
Stefania si Maria (ADIBAL)

catrinutza si eu ma auzit recomandari de cereala la masa de seara dar fetele mele nu prea servesc masa de seara - de la 9 - iar pe la 11 - 12 le dau eu bibi prin somn si nu vreau sa le shochez asa ca le dau lapte simplu. Aseara am avut surpriza sa-mi pape binishor supica la ora 9 ca nu am reusit sa le dau la 6(nu se dezghetase). Eu fac supica o data pe saptamana si o pun la congelator in borcanase de biberon.
Cerealele le mamanca la masa de la 9-10 dimineata si tot atunci le dau si piure de fructe - mar cu morcov sau mar cu piersica. Culmea e ca toate trei combinate nu sunt pe gustul nici uneia.
Sa stii ca la fel a inceput revolutia antitzitzi si la noi

polixeni nu am vazut novalac in farmacii- nici nu m-am uitat prea atent- dar poate fi comandat pe net la bebelusultau.ro/formule de lapte.
Daca mananca prea repede incearca sa-i pui o tetina cu gaura mai mica.

tinutza cool "instalatia"!!

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

LA MULTI ANI, VOINICILOR!!!!!
Ana-Maria - - TCELEN
Markus - - MARIANA1976
Madalina - - LORIANA27
Eric Ionut, - - Honeypuma

Salutare fetelor, uauu, nici nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut copilasii nostri! Va multumim din suflet pentru urari!

Noi suntem bine, papam bine- Tcelen, pentru mine ai fost o adevarata "muza" din punctul asta de vedere - avem in meniu mar cu banana dimineata, la pranz supitza de legume iar seara laptik cu cereale. inca se mai trezeste o data pe noapte pentru un bibe de lapte, dar nu ma deranjeaza. Tzitzi nu mai am, si tare imi pare rau, dar asta e. Tudor se intoarce singur pe burtica de o saptamana si de cateva zile puil meu a inceput sa-si suga degetele de la picioare!! e tare hazliu!

Noe si Luiza, sa se faca puiutii vostri cat mai repede bine!
Tina, ma bucur mult sa te regasesc, voinicul tau e grozav in poza unde sta in funduletz, bravo voua!

va pup ca e ora de masa!

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Pupam sarbatoritii si le uram multe lunisoare fericite!
Maia si Stefana - - DOUBLEMOM
Anna-Lia - - CAT
Andreea - - MARIA28
Nicholas Stefanos - - POLIXENI
Lara - - ELVIE
Ana-Maria - - TCELEN
Markus - - MARIANA1976
Madalina - - LORIANA27
Eric Ionut - - Honeypuma

Multumim fetelor care ne-au admirat cu cercelusi!
Ei ei... trebuie sa recunoastem ca ne-am facut de cap in ultima vreme, chiar ieri am bagat o criza de plans de toata pomina de ne-am speriat si cei mai infocati admiratori! Nu stim de ce, tocmai atunci cand vrem sa adormim, si nu reusim, tare tare ne mai suparam, nimic nu ne mai convine. Si caldura asta ne enerveaza...! Noroc ca la tzitzi ne linistim, dar culmea! azi ne-am enervat ca nu venea ca lumea lapticu' (tzitzi angorajat) si mami era suparata..., acum bine ca a trecut si suntem din nou happy!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

TINA, wow, cool!! ce face instalatia? E leagan din ala “automat” ?

KIM, si oana face fix asa la culcare... Nu-i convine nimica, plinge, scinceste, si daca cumva o iau in brate sa o linistesc, tzipa de-a dreptul. Ai incercat cu putzin ceiutz? La Oana functzioneaza, mai ales daca e cald. Si este. Iar.

DOUBLEMOM, ce meniu variat aveti voi!!! Ziceai de poze cu gogosicile, unde le-ai pus?

A plecaaaaat maamaaa..... UOF, asa de trista suuunt!!!!!!!!!!!!!
Nu ma pot concentra sa va zic ce a zis moasa despre diversificare.... va zic maine.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput