Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
tania2 spune:
salutare,salutare
Fetele, ce dor mi-a fost de voi!
multumim pentru urari si scuze ca noi nu avem deocamdata timp.
Eu nu prea reusesc sa va scriu pentru ba Bibi nu ma lasa deloc iar atunci cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai, baie, mancare, sa mananc, sa calc, sa fac curat si cate si mai cate. Asa este cand nu ai nuci-un ajutor ( soacra s-a oferit dar de o luna n-a mai calcat pe aici), si sotul pleaca de dimineata pana seara.
puiutza mea este din ce in ce mai cumintica, astazi a implinit 3 luni. Mergem in continuare la masaj de 3 ori pe saptamana, nu prea vrea sa pape dar are 6kg si nu vreau s-o fortez daca ea nu cere.
Voi cand ati inceput cu diversificarea alimentatiei ca pediatra mi-a zis ca pot la 3 luni si jumatate dar mi se pare prea devreme.
Am atatea intrebari ca nu stiu cu care sa incep.
De ex. voi dati calciu bb ca mamicile din parc mi-au tot zis sa-i dau.
gata, mai intru si maine daca ma lasa galusca mea frumoasa si poate reusesc sa pun si poze.
pupici
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
honeypuma spune:
In primul rand la multe lunitze, Bianca Alexandra Iris ! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
In legatura cu calciul, eu ii dau Vigantol Oel, 2 picaturi pe zi, in fiecare zi, din a 14-a zi de viata a lui bebe. Asa mi-a recomandat pediatra.
doublemom spune:
Helou mamicutze, bebeluci si bebelutze!
Azi sunt in dispozitie mai buna ca am reusit sa ma mai odihnesc si eu un pic. E prima sambata de vreo luna incoace cand stau acasa ca odata scapata la cumparaturi cu greu m-am mai potolit.
Am vazut ca ati vorbit de scutecele. Noi am inceput cu Fixies care au fost bune prima luna cat erau fetele foarte mici dar din care a inceput sa curga pipi si nici urmatoarea marime nu a rezolvat problema. Am trecut la Pampers si vreo doua saptamani a fost ok dupa care a inceput sa le iasa kk la spate si am stricat o multime de hainutze, plus ca pielicica era prea umeda pentru gustul meu. Am incercat Happy si suntem multumite de ele de trei luni incoace. Au si in fata si in spate cate un elastic la margine si nu iese nimic afara. Spre deosebire de Pampers au material absorbant pana sus la partea din spate si nu balteste pipi pe spatele copilului cand se foieste pe toate partile si isi stoarce chilotzelul.
Despre diversificare, noi care suntem mai "varstnice" papam piure de mar cu piersica sau mar cu morcov, papam cereale - orez si porumb cu lapte instant de la Milupa - astea la masa de pranz si supica de legumela masa de la 6 seara. Pana saptamana asta le-am dar supa strecurata iar acum am pasat legumele - dovlecel, telina, patrunjel, pastarnac,ardei gras, morcov si o jumatate de ceapa mica- si ne place tare.
Ne mai place sa ne tinem pe picioruse, sa dormim pe burtica, sa stam cu spatarul la 45 de grade la carut si la bouncer, dar cel mai tare ne place sa ne faca tati avioane!!
Vreau sa va intreb si eu, desi am mai intrebat odata mai demult - chiar nu iese nimeni la plimbare in parcul Titan???
Pupici ca trebuie sa fug la gagici!
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
micaalsa spune:
mari78, deci nu suntem singurele specimene cu kk intins pe spate
. Eu sunt sigura ca le fixez bine doar ca am impresia ca iasa prin orice mica gaurica exista. Si-apoi sa vezi treaba ce am cu scosul petelor de pe body-uri ... o adevarata tavertura dar ce sa fac. Am sa incerc si alte marci de pampers sa vedem care ni s-or potrivi pana la urma.
ceela, felicitari pentru primul dintisor, se pare ca e primul dintisor de la bebeii de martie-aprilie, deci sa-i oferim o primire calduroasa 

. Nu ni-l pozezi, sa-l vedem si noi?
adar, pai eu folosesc marimea 3 de o vreme buna si iasa kk si prin asta intr-o veselie. N-am cum sa trec la marimea 4 ca-i exagerat de mare, Iulia-i mai mare cu o saptamana decat Maia.
catrinutza , scumpa tot Mariuca ta.
fetele frumusele.
Mortal imnul lui Iri 
Luizax, sanatate multa la copilasi si tie nervi de otel
Pispirica, vacanta placuta, sa va simtiti bine si sa ne aduceti poze noi. macar in poze sa vedem marea anul asta
.
Catrinel, pupam fetele primbarete. Noi inca nu ne-am facut curaj sa mergem cu marsupiul prin magazine ... noi nu suntem asa cumintele ca Oana. Asa ca, asteptam vremuri mai bune
.
Dintisorul e la locul lui, ne chinuie dar se incapataneaza sa iasa. Cu siguranta ii facem o poza mumoasa foc cand iasa
.
Ciuf, eu eram cu scutecele si cu kkletul intins pe spate ![]()
Tania2, noi am inceput de pe la 3 luni cu cate-un pic de suculet dar nu exagerez, ii dau mai mult de gust, cateva lingurite. Bineinteles ca face un scandal cat casa ca dsoara vrea mai mult. Saptamana asta am inceput sa-i dau pulpa de fructe, respectiv de piersica si caisa, i-am fost dat intr-o zi banana si doar dupa aceea am citit ca se da banana doar de la 8 luni asa ca am renuntat la ea. Acum depinde fiecare doctor pediatru ce recomanda. Si eu ii dau Vigantol, doar atat.
Gata, fug acum ca nu mai are rabdare pitica. V-am pupat.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
kim spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR
Alesia Ioana - - BITAB
Ana Alexia -- Lady Hawk
Matei-Calin - - MP
Anne Bianca - - NOE
Stefan- - ROROSU
fetita- - Chichina
Bianca Alexandra Iris -- Tania2
Catrinel, bine faci ca nu o obisnuiesti in brate pe Oana, incerc si eu, dar nu reusesc totdeauna. Alicia s-a facut tot mai activa, se plictiseste sigurica, si toata ziua povestim, ne jucam etc. Insa cand e obosita, de excitata ce e, se chinuie sa adoarma si se enerveaza si plange, mi se rupe sufletul in 2. Oana ta e mai cumintica... Brav pt prima iesire cu masina. Eu mai ies si e cuminte, ii place, dar am observat ca o oboseste dupa.
Pispirica, buna idee a avut taticu' sa va spuna Stralucirea si Mercedesa... evident ca bombocica e stralucirea ochilor vostri! Va dorim o vacanta frumoasa la mare!
Adar, mey ce fata cuminte ai si tu! trebuie sa o invete si pe a mea... cand ne intalnim? uite acum de exempluam pus-o in leagan si se cearta cu mine si cu jucariile, gura nu-i mai tace...
Catrinutza, m-am imbolnavit ce poze superbe aveti de la mare! si cum sta Mariuca pe burtica asa melancolica... ai ai...Nu ma mir ca e printre fotomodelel sitului...
Nshiro, am blender Black&Decker cu vreo 6 functii -piure, mixer, frappe, concaseaza gheata... are o cana de-aia mare de vreo 2 l, eu il folosesc la bauturi de fructe, frappeuri, cocketeiluri. Dar nu stiu sa fac puiureuri pt bebe, maruntite, numai bauturi (orice, dar cu lichide).
Ciuf, asa deci, pregatiri seriose pt botez. Ce-ai putea sa scrii pe tort? Happy Baptism? sau Eva's baptism... "crestinuta noastra draga"...
Mari, si fata mea e ca argintul viu cand se vede in oglinda, si zici ca-i obsnuita de cand lumea, doar mama-sa cat s-a uitat la burtica in oglinda... Multumim, tati se simte mai bine, dar a bolit o saptamana!
Ceela, felicitari pentru primul dintisor!!! sa vina si ceilalti tot asa usor!
Noi gagicile am fost ieri la un salon sa-i faca gauri in urechi la printesa. Bineinteles ca nu se lasa nici sa-i faca semn cu carioca, n-avea stare, parca stia. A capsat-o la o ureche si a plans rau de tot, nu se mai linistea, cu plans i-a pus si cercelul celalalt, altfel nu s-a putut. Apoi noroc ca a adormit si a uitat saracuta. Mami i-a luat o rochita frumosa drept amintire si consolare. Acum avem in casa o domnisoara, e asa scumpa cu cercelusi!
Cum era f cald si umed, i-am dat ieri apa pt prima oara! asa o bea, n-are nici o treaba.
Pupici la toata lumea si week-end fericit cu bebeii vostri!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
kim spune:
La multi ani Otilica!
Sa va arat si eu domnisoara mea cu cercelusi: de aici incolo
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
mariana_1976 spune:
La multi ani
Matei-Calin - MP
Anne Bianca - NOE
Stefan- ROROSU
Bianca Alexandra Iris -Tania2
Maia si Stefana - DOUBLEMOM
Anna-Lia - CAT
Andreea - MARIA28
Nicholas Stefanos - POLIXENI
Lara - ELVIE
Ana-Maria - TCELEN
Madalina - LORIANA27
Tudor Bogdan - CAMELIADA
Stefania si Maria - ADIBAL
Eric Ionut- Honeypuma
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus
Catrinel_17 spune:
LA MULTI ANI Maia si Stefana , Andreea , Nicholas Stefanos , Lara , Ana-Maria , Markus , Madalina , Tudor Bogdan , Stefania si Maria, Eric Ionut!!!
Mamaaa, da' ce v-ati spart scriind, fetelor!! Unde suntei???
KIM, foarte dragutza domnisoara ta cu cercelusi si rochitza verde! Tare cocheta! 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
catrinutza spune:
1. LA MULTE LUNI GRASUNEILOR SI GRASUNICILOR!!!!! sa fiti cuminti si sa nu mancati chiar toate bomboanele de pe tort 

Maia si Stefana - - DOUBLEMOM
Anna-Lia - - CAT
Andreea - - MARIA28
Nicholas Stefanos - - POLIXENI
Lara - - ELVIE
Ana-Maria - - TCELEN
Markus - - MARIANA1976
Madalina - - LORIANA27
Tudor Bogdan - - CAMELIADA
Stefania si Maria - - ADIBAL
Eric Ionut - - Honeypuma
Tudor - EMIII2
2. Saru'mana pt aprecierile la adresa grasunicului meu....

ma bucur ca va plac pozele si fotomodelele, dar nu mi-s rusine nici cu voi...avem o gasca pe cinste...
Kim, pupe mama o fata frumoasa si cerceloasa...si ce vad la manutza???!!! o bratarica???!! ptiu, scuipam ecranu' de zor ca tare cocheta mai este draga de ea...si e printre putinele fete care seamana atat de bine cu mamica lor...her papa nu prea a fost prin zona, nu???![]()
![]()
Doublemom....cum iti dorm boboceii dupa o masa copioasa seara??? ca io i-am dat un pic de cereale la masa de seara si daca nu s-a foit toata noaptea de m-a adus in pragul disperarii....e posibil sa fi coincis prima zi de introducere cu ziua de vaccin, dar parca nu prea era ea...
Si daca tot suntem la capitolul "blondele intreaba, brunetele raspunde"...supica strecurata le-ai dat-o cu linguritza sau le-ai pus in bibe? ca a mea maimutzica pana nu isi satura un pic matzul gros nici sa nu auda de linguritza
si atunci parca mananca matraguna...

Credeti ca la 4 luni jumatate e prea devreme sa ii dau si eu piersicutza????
Dragele mele va anunt cu regret ca la noi e "doliu" national

....de doua zile, cand vede Mariucaa pe d-na tzutzuca se crizeaza de plans, iar daca i-l arat pe d-nul bibe saliveaza, intinde mainile cu disperare dupa el si si-l vara in guritza cu viteza luminii
...asa ca avem una bucata copil intarcat
...(o mai prin eu noaptea cand e mai mult adormita si ii mai dau, dar a scazut productia)...
Am tot "amenintat" ca o intarc, dar nu m-am indurat, iar acum cand s-a intamplat imi vine sa plang de ciuda.![]()
![]()
Multumesc lui Dumnezeu ca am reusit si perioada asta sa ii dau, ca numai eu stiu ce eforturi faceam, cu pastile si ceai, ca sa macar acolo o linguritza pe zi sa ii dau laptic de mamic...dar oricat de greu mi-a fost m-am gandit la ce insemna pt ea lucrul asta si acum simt o strangere de inima si de stomac gand ma gandesc ca sa terminat una din cele mai frumoase perioade din relatia mea cu Mariuca mea... MARIUCIU MEU CRESTE 
Mariuca la mare
varsta Mariucului
catrinutza mamicutza de mariuci
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
Polixeni spune:

bebeilor: MAIA&STEFANA (DOUBLEMOM),ANNA LIA (CAT), ANDREEA (MARIA28), LARA (ELVIE),ANA-MARIA (TCELEN),MARKUS (MARIANA1976), MADALINA (LORIANA27), TUDOR BOGDAN (CAMELIADA), STEFANIA&MARIA (ADIBAL), ERIC IONUT (HONEYPUMA)!!!! SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI!! 
si Cristinei 30!!!Tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!
Multumim
Marianei si lui catrinel pt urari!
Azi trebuia sa mergem la vaccin dar pt ca de vreo 2 zile imi tot vomita cand il pun la eructat nu ne-a lasat pediatrul.Acum 2 zile i-am dat niste ceiutz si dupa vreo ora i-am dat laptele si mi l-a vomitat tot.Nu-l fortez sa pape tot laptele...Doctorul mi-a zis ca poate ca-l papa prea cu lacomie si de-aia vomita.Azi dimineata i-am dat mai cu pauze si nu a mai vomitat.Sper sa fie asta cauza.In rest e f bine dispus,nu are febra,nu e palid....Intre timp facem si bagajele...Stiti cumva daca exista in farmaciile romanesti lapte praf NOVALAC SATIETY NR.1?
Acum dau fuguta ca am de facut bagajele si 

Pupicei voua!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=14dfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos