Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
MP spune:
Luiza le doresc din inima multa sanatate puisorilor tai! Stiu cat e de greu sa ii ai bolnaviori!![]()
Numai bine!
Pispirica spune:
si uite asa am reusit cat de cat sa termin de facut bagajele. am luat toata casa. pacat ca nu incape in masina. sotul a zis sa le punem pe toate la usa si om vedea noi... ce nu incape lasam acasa. ei ash...asta o crede el. ![]()
io n-o sa mai intru o perioada. adica cel putin o saptamana juma' asa ca va urez sa va traiasca bebeii cei care urmeaza la rand cu aniversarile.
si sa va gasesc pe toate sanatoase si la fel de voioase la intoarcere. sa fiti cuminti fetelor sa nu faceti vreo nazbatie fara mine, da?
va multumesc pentru urari. sper sa am vreme numa buna, nici prea cald da nici prea rece. va pupacesc.

_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Tina_Welsh spune:
La mutli ani Andra Simona!

Scuze intarzierea!
La multi ani de asemenea Alesia Ioana (BITAB),Ana Alexia(Lady Hawk),Matei-Calin(MP),Anne Bianca(NOE),Stefan(ROROSU),
(Chichina),Bianca Alexandra Iris(Tania2)!SA cresteti mari,frumosi(-oase) si sanatosi(-oase)!

Noe insanatosire grabnica pentru Biencuta frumusica!
Catrinel17 ce mai faceti voi?
Adar nu fi suparici fiecare copil are ritmul lui,si in plus,David a stat in pozitia respectiva 2 minute,cum si-a miscat capul cum s-a dezechilibrat!E mai mare rasul!
Kimvoi intra mai des,dar sa citesc din urma iti spun de-acum ca nu am nici o sansa!Cred ca v-ati smecherit ca se vede si la mine in propria ograda!![]()
Catrinutzadraga mea,vazut poze admirat.Extrem de frumos.Eu de lapte nush ce sa zic,ca David al meu mananca 180 ml/masa,si uneori 140,acum ca e dupa vaccin,are apetit scazut si mananca cam 2 mese de 120ml.Stii ca si eu i-am schimbat laptele mai de mult,dar nu a papat mai putin,nici mai mult,ca si celalat.CU covrigul voi circula in Glasgow pt moment,asa ca,conduceti loganul fara probleme!![]()
Pispiricaca sa imi bag si eu nasul,iti raspund la cateva intrebari in legatura cu marea,ca am fost si eu aci la noi.Ce-i drept pt cateva ore...Vanita,poti sa gasesti la mothercare gomflabila,extrem de utila.Crema am folosit Nivea pt bebelusi.Cred ca se gaseste si in tara,daca nu Garnier,care este foarte buna.Poti tine bebelusha mai pe seara sau dimineata cate 10 minutele in soare,in rest cu umbrelusa,si neaparat cu ceva pe capsor.Distractie placuta,sper sa iti fie util raspunsul meu!
Nshirocand povesteai de cum papa Mariuca ta,parca il vedeam pe David.Asa e si el acum.Iar are o criza.Mereu o face dupa vaccin.Tu cand ai inceput sa ii dai piersica si caisa?Si cum ii dai?Iar cu laptele asa il arunc si eu.Stiu ca se poate pastra la frigider,dar nu prea ma induplec.Multi 
Ciuf
CAnd aveti botezul?
Mari78ai fost super tare cu intrebarea de s-a pus singurel in fundulet.Raspunsul este din pacate nu!L-am pus eu in fundulet si el doar a stat!
AL meu se intoarce doar de pe burta pe spate.De pe spate pe burta nu prea,ca e prea happy uitandu-se la propriile manutze!
Ceelafelictari pt primul dintisor!
Luizaxmulta sanatate puiutilor!
V-am pupat dulcic si-am fugit la somnic!
Catrinel_17 spune:
TINA, noi suntem Ok, Oana ride, se joaca, plinge putin (sa bat in lemn
), mai mult seara la culcare . papa destul de bine, e lunga si pe partea light a curbei, dar e tare vioaie, gingureste mult, asa ca... o fac fotomodel, vorba lu Ciuf.
Ieri am fost cu masina la supermarket (am condus – mi-am facut curaj sa merg cu oana), a fost de o cumintenie si la dus si la intors, ce sa mai zic in magazin.... am dus-o in marsupiu si se uita asa de curioasa la tot in timp ce baloshea marsupiu’
asa ca a fost super obosita si a tras doua reprize de somn dup-aia
mai facem!!!
CATRINUTZA, Mariuca ta e o dulceatza!! Nu stiu, si eu ma gindesc cu groaza cum va fi cind se intoarce pe burta. Deocamdata se intoarce numai pe o parte, o pun eu pe burta, si cind oboseste sta cu nasu’n cearceaf... si o intorc eu pe spate (sa te tii proteste!!) inca nu stie jmekeria ca se poate sta cu capul intr-o parte...
CIUF, cre ca era Micalasa cu scutecele. Sper si io sa nu ma insel!
Eu as scrie ceva cu “toate visele sa ti se indeplineasca” sau “sa-ti fie viata plina de bucurii”. Cu noutatile fotografice: asta e ultima.
mai sunt 4 in album, ultimele.
MICAALSA, ce mai face Iulia? Cum e cu dintzisorul? Si-a facut loc? Sa pui poze dupa ce ies!!!! 
CEELA, wow, alti dintzisori pe lista! Felicitari, mai ales ca a fost fara batai de cap!!!
PISPI, distractie placuta la mare, plimbaretzilor! Trebuia sa faci o poza cu muntele de bagaje! Stralucirea si mercedesa, hai ca m-am spart de ras! Trebe si un nume pt tati!!
LUIZA, uffff, sper sa le treaca repede la amandoi!!! Pt ce e rhinanthiol-ul?
MONICA, ma bucur ca v-a trecut, respiri usurata. Si mai si plecati in vacanta curand, nu!!! Excelent!
ROCSANA, deci tu ai inceput cu piersicutza deja? Cit de des ii dai? Abia astept sa ne zici martzi. 
MARIANA, esti OK?
Pupici!!!
Uoffff, luni pleaca mama, sunt tare trista.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ceela spune:
Catrinutza, Traian a inceput de vreo 2 saptamani sa roada jucariile, sa bage manutele in gurita, sa saliveze si sa faca balonase. Nici noi nu credeam ca apare asa repede.
Traian 24.02.2006
poze
catrinutza spune:
Ciuf, saru'mana si un picior ca ai fost mai harnica decat mine si ai pus link-ul cu poza lu' maimutel mititel si fotomodel...
Ceela...si al meu odor roade tot ce prinde cam de vreo luna...incepuse cu manutele pana la coate si acum cu piciorusele pana la glezna...mama ce o invidiez la capitolu' dexteritati
...si de asta ma gandesc ca poate asta e o explicatia e maraielii si plansului asta asa fara lacrimi....ori nu ii mai place de fatza mea 

Am admirat grasunelu' tau...tare scumpic...

Si scuze, am vazut abia dupa ce am trimis mesajul ca ti-l facut baiatu' fata...Traian il cheama si pe sotul meu...faini baietii astia Traiani...
Cuscra Tina...

ca am crezut ca esti suparata pe mine cand am vazut ca nu dai nici un semn de viata....oricum bebei nostri se completeaza...david al tau se intoarce de pe burta pe spate, dar nu si invers, iar ploada mea, exact invers...mai tre sa exersez cu ea intorsu' pe spate ca blegusnica vrea sa se intoarca atunci cand are mainile intinse lateral...poate ea o crede ca reuseste dar eu nu prea cred...

Despre anumite iesiri din scutece...noi tot la Pampers am avut problemutze...mai ales pe la spate de o gaseam plina pana la gat....de vreo luna prestam la Huggies si suntem multumiti..."conserva" si mai mult pipi decat Pampersu', asa ca o schimb si mai rar, fara incidente...
Mariuca la mare
varsta Mariucului
catrinutza mamicutza de mariuci
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
catrinutza spune:
Un hot intra noaptea intr-o casa unde proprietarii erau plecati. Cum tocmai baga banii in sac aude o voce:
- Isus te priveste!
Se uita el in toate partile si nu vede nimic. Mai incolo baga bijuteriile in sac si iar aude o voce:
- Isus te priveste!
Se uita hotul si vede un papagal. Papagalul ii zice:
- Pe mine ma cheama Moise da sa stii ca Isus te priveste.
Hotul rade si intreaba:
- Ce tâmpit isi boteaza papagalul Moise?
Papagalul:
- Acelasi tâmpit care si-a botezat dobermanul Isus.
Mariuca la mare
varsta Mariucului
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
catrinutza spune:
Iar vorbesc de una singura pe aici...da luati si voi si ascultati imnul lui Irinel, mancal-ar mama de pedofil....

http://www.evz.ro/article.php?artid=263838
Mariuca la mare
varsta Mariucului
catrinutza spune:
bebicilooooooooooor raspundeti-mi voi la intrebarile de ieri ca mamicile voastre vad ca trag chiulul de pe forum...
Un w-e supercalifragilistic expicalidousan...

Mariuca la mare
varsta Mariucului
Polixeni spune:
Kalimera voua!!!

urmatorilor (si ne cerem scuze pt intarziere)bebei:ALEXANDRU (DIANAD),ALESSIA IOANA (BITAB),ANA ALEXIA (LADY HAWK),MATEI CALIN (MP),ANNE BIANCA (NOE),STEFAN (ROROSU),BIANCA ALEXANDRA IRIS (TANIA2)!!!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!
voua!!

ANDRA (pt ziua de 13) si OTILICA (pt .15).Va doresc sa va aveti parte de multa sanatate si impliniri si sa va bucurati de bebei!!
CEELA felicitari pt dintisor!!!
Noe cum se mai simte Bia?? Cand al meu a fost la fel de racit i-am pus in nasuc picaturi Otrivin si au avut efect.Le-am pus doar zile dimineata,pranz si seara.Sper sa se faca bine cat mai repede!
pe Bia
Tina tare frumusel mai e David!!! Si sta deja in fundulet!!!Bravo!!! Si ce-ti mai seamana!!!
Sorry ca intru tot asa rar dar am facut curatenie cu spalat geamuri si aspiratoare ca a 2a zi sa vina sa ne puna AC si ia curatenia de la inceput.Apoi ne pregatim incet-incet de plecare.Plecam joia asta.Am fost ieri la pediatru cu piticu si a ajuns la 6,300 kg si 64 cm.Noi continuam numai cu laptic.Ne-a zis ca inca nu incepem cu diversificarea.Dintisorii inca nu ii apar desi saliveaza si-si baga manutele in gura.SI pe mine ma tine in suspans asta micu ca tot timpul imi doarme pe burtik si tare mi-e teama sa nu uite sa-si scoata nasucul din saltea...si al meu planga daca il iau in brate strainii..chiar si la bunicu-su a plans (nu-l vazuse demult).Si numai la mine in brate se linisteste.Si ce-mi plaaaceeeee (desi suna un pic cam egoist,dar avem noi motivele noastre -mai tineti minte faza cu numele???!
)
Acum tb sa inchid ca vine husband-ul sa mergem la shoppinmg de cadouri.
v-am pupicit pe toate!!
noastre:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=14dfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos