Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
mari78 spune:
La multi ani,Bianca si Matei ! Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi si norocosi !
Mai dau si eu un semn de viata
. A trecut asa repede saptamana asta...nici nu stiu cand. Am citit din urma, dar de scris n-am apucat...
Noi suntem bine, ieri ne-am intors prima data singurica de pe spate pe burtica (tot incerca de cateva zile ), asa ca acu' stau cu frica si o tot verific. Am si io o intrebare, bebeii vostri care fac asta mai demult, stiu sa se intoarca si invers, de pe burtica pe spate, ca Teo acolo ramane, o fi fundul greu
. In rest ar sta numai in fund sau in brate, dar in picioare, rade in hohote, acum si cand se vede in oglinda, n-are stare deloc, parca e argint viu. Mananca destul de putin, si atnci cu cantec...o fi din cauza caldurii...
Noe, sanatate multa Biencutei. Uite inca un pupic din partea noastra
Monica, ma bucur ca e bine Vladut. Iti dorim multa sanatate sotului!
Kim, si tie iti urez la fel, sanatate sotului si sa nu ia raceala Alicia.
Tina, ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine, dar si mai tare ma bucur de poze. Ia spune, s-a pus singur in fundulet din pozitia culcat ? Bafta la scoala de soferi !
Pispi, concediu placut si asteptam multe poze ! Sa aveti vreme frumoasa si sa va simtiti bine !
Catrinutza, tare frumoase pozicile cu Mariutza ! E o dulce cu baticutul ei rosu, ce mai, toate pozele sunt superbe! Abia astept sa ajungem si noi cu Teodora in august.
Rocsana, tare dulce trebuie sa fi fost Maria cand te "ajuta" sa-i dai sa pape. Poate nu-i place caisa pentru ca e mai inecacioasa...nu are deloc zeama, daca pui in pireut putin laptic ?
Tcelen, ce face Anamaria ? Sper sa nu fie nevoie de gips la piciorus.Fetita unei colege a avut problema asta si s-a corectat cu gimnastica, masaj si mai apoi cu incaltaminte adecvata.
Ciuf, tare frumosi puii tai si asa este, amandoi iti seamana.Mi-au placut mult Eva zambarici si Luca si trandafirii.
Pup toate mamicile si bebelusii 1
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
mari78 spune:
Ciuf, eu as scrie: "Eva, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa !".
Micaalsa, tu parca ziceai ca iese kaki pe la spatele pampersului ? Si noua ni se intampla la fel, credeam ca nu il fixez eu bine...ba noua de doua ori ni s-a intamplat sa iasa si pipi, probabil prin lateral, ca am gasit body ud.
Catrinutza, ca vroiam sa-ti zic.Stii ca a aparut Mariuca la galeria eroilor, la Fotomodele DC? V-am felicitat atunci cand avea poza expusa, da' cred ca voi erati in concediu.
www.vacanteonline.ro
ceela spune:
Buna mamici si bebici.
Am intrat si noi sa va spunem si voua ca azi a iesit primul dinte.
Pana acum fara plansete, fara reactii adverse. E un dintisor frumusel, de imi vine sa il pupacesc.
Traian 24.02.2006
poze
catrinutza spune:
Ceela, zi-mi ca nu visez
...fata ta e cu 4 zile mai batrana ca a mea si deja are dintisor...deci sa inteleg ca se poate si asa ceva????
ca nebuna de pediatra se jura ca nu se poate asa ceva....zi-mi si mie cum s-a manifestat toata treaba ca poate aflu ce e cu fatuca asta a mea si cu nemultumirile ei.
Oricum felicitari pt el....pt dinte![]()
....
Mariuca la mare
varsta Mariucului
catrinutza mamicutza de mariuci
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
catrinutza spune:
Mari78...am aflat cu intarziere ca suntem vedete pe site...

pupe mama de fata frumoasa si futogenica....ca tare mai sta ea la pozat mai ceva ca shifaroaia....
Mariuca la mare
varsta Mariucului
catrinutza mamicutza de mariuci
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
adar spune:
mari78 - si noi am avut problema cu iesitul din pampers, dar s-a intamplat pt ca era pampersul mic
. Cum am trecut la marimea urmatoare, cum s-a rezolvat problema ... si la noi ieseau ambele, nu doar kaki ...
Acum amtrecut la numarul 3 de la Pampers, pt siguranta, ca i-ar mai fi venit 2, dar n-am vrut sa mai trec pein experienta aia ... ![]()
Asa ca, daca vedeti kaka in fata ochilor ... treceti la urmatorul nivel ... ![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
mari78 spune:
Pai la care nivel, Adar, ca si io am crezut la fel, ca e prea mic pampersul si am ajuns deja la marimea 4!
. Bine, chiar trebuia masura asta, ca o strangea nr 3 la burtica si ii ramaneau urme...cum a facut 7 kg , cum am trecut la nivelul 4 ![]()
www.vacanteonline.ro
ciuf spune:
Ia uitati poza cu Mariuca: http://desprecopii.com/News.asp?id=84&NewsItems.sf=1
Faina de tot poza.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
MP spune:
Multumim tuturor fetelor dragute pentru urari! Sa fie si copilasii vostri sanatosi si frumosi si cuminti si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata!
La multi ani si voua :
Anne Bianca,Stefan si fetita Chichinei
Nu am mai intrat ieri sa scriu pentru ca nu am avut conexiune la internet...si a fost si Mateiu marait rau.Se pare ca iese dintele,in sfarsit...
S-au facut toti bine,inclusiv tati,care de luni e in concediu.Uraaa!
Un weekend frumos va doresc!
Numai bine!
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
Luizax spune:
ssaliu fetili si bebeii. ma bucur ca va distrati. Pe ai mei ii copleshira mucii. Mai intai Alex..dupe o luna de muci si respirat mai mult pe gura facu amigdalita. asha ca..antibiotic 4 zile (ieri am terminat). Asha ca daca tot ma linistisem (desi Giulia producea si ea ceva muci galben verzui dila fracso model)...azi o apuca tushitul. Asa ca keama pediatrul...laringita...si e pe regim de augmenin, panadol, rhinanthiol si tre sle pun la amandoi colargol in nas. azi giulia a tras o urkatoare de toata frumusetea seara, creca a facut si febra ca ii aredea capu'.... dixtractzie la maxim. Mai mishto e ca sapt viitoasre tre vaccinata...lucru care n-o sse intample daca e bolnava. ..speram sa ii treaca :)))