Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
catrinutza spune:
Ete acilisea vedeti poze cu sirena Mariuca...si balena de mama-sa
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552238683
Pispiricule...ete cum decurse la noi...
Am stat o saptamana la Mamaia...noi si babele...am luat dupa noi: sterilizator (sa dea sanatate cui ni la facut cadou ca tare fu util), termoplonjon si ibricul aferent pt incalzit apa..noi nu am riscat si am avut 10 l de apa de Bucuresti fiarta ca ne-a fost teama de reactia la apa de acolo, apoi ustensilele pt prepararea sucului (ca n-am vrut sa intrerupem, mai ales ca are efecte miraculoase), haine de tot felul, caruciorul care a ocupat juma de porbagaj de l-a injurat sotu birjareste, si un lighean, ca vanitza chiar nu mai aveam unde...
I-am facut numai de vreo 2 ori baitza intr-o sapt ca tare greu era in lighean...
Apoi lapte, saburile simplexe, ceai,
Despre activitatea zilnica....eram pe plaja cam pe la ora 8 , 8 si ceva...noi si babele fara somn iar eu cu fata stateam cam pana la max 11 (depindea de cat era de puternic soarele), nu am tinut-o dezbracata pt ca a fost in perioada imediata dupa furtuni si mi s-a parut prea racoare pt ea dimineata (nici eu nu prea ma inghesuiam la dezbracat)si hainele o mai protejau de briza marii care bronzeaza al naibii de tare ...am tinut-o in carucior si dormea zana mea de n-avea aer...
La panz cand era soarele tare statea in casa si faceam somnul de pranz....si mai ieseam dupa ora 4...cam pe la ora 5 cand soarele era mai slab si stateam pana pe la 7 seara dupa care aveam program de aerosoli pana pe la 9 ....
E fff bine pt pitici sa mearga la mare pt aerosoli, preintampina problemele cu respiratia si plamanii....cica dimineata devreme si seara e timpul propicesi sa fii cat mai apropae de apa...nu iti fie teama de briza...acopera-i urechile si pune-o pe perlutza in carucior sau tine-o in brate....daca ai sa te uiti la poze ai sa vezi despre ce vorbesc...
Daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma si iti zic....
sa ai niste mixtura mentolata pt intepaturile de tanatari...sunt pe acolo niste carnivori de de apuca plansul cand vezi ce lasa in urma...noroc ca pe malul marii nu sunt...nu le priete aerul sarat , mama lar de sugative nenorocite...
Mariuca la mare
varsta Mariucului
catrinutza mamicutza de mariuci
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
Pispirica spune:
sa traieshti catrinutzo ca de mare ajutor mi-ai fost. acu ce sa zic pozili e super si mariuca e o frumusete ca si mama ei de altfel.
noi o sa stam intr-un apartament inchiriat chiar la marginea lu Mamaia. acu daca o incapea si casa si masa o sa le luam si noi. desi sigur hazbandul o sa se nevrozeze rau ca lu mnealui nu-i plac bagajili, da io tre sa iau tot ca tot ce iau io mi se pare de foarte foarte mare necesitate
. sa vezi diseara cand o videa bagajili o sa i se zburataceasca paru di pi spate. da io n-am ce face tre sa iau tot. io am o vanitza mai mica asa de cand era ea proaspat nascuta, da sta cu picioarele in sus, da nu-i nik. ne descurcam noi. sper...![]()
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
catrinutza spune:
Pispiricule dicstactie la maxim si bafta cu hazbantu ca stiu ce e aia: "ba nevasta da nu puteai sa mai triezi si tu...ia vezi la ce mai renuntam...ete la nica ![]()
![]()
"
Mariuca la mare
varsta Mariucului
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
serendipindity spune:
Pupam pe nasuc bebeii Matei-Calin (MP) si Stefan (Rorosu), care astazi implinesc 4, respectiv 3 lunisoare. De asemenea, un pupic dulce si pt Anne Bianca (Noe), sarbatorita zilei.
honeypuma spune:
LA MULTE LUNUTZE, Matei-Calin, Anne Bianca si Stefan!!!

Laura si
Eric(17 aprilie 2006)
nshiro spune:
LA MULTI ANI sa cresteti mari, frumosi si sanatosi printesa Anne Bianca si cavalerii Matei-Calin si Stefan!
LA MULTI ANI si Andrei Simona (pt ieri) sa fii fericita alaturi de puiul tau drag si de tati al vostru!
Mariana multumesc pt info. Noi vom merge marti la controlul de 4 luni si atunci ne va spune ce si cum despre diversificare, vom primi carticele, pliante, abia astept. Sa stii ca fructe mai ciudate nu prea ar fi, decat vreo 2, 3 pe care nici eu nu le-am incercat asa ca nici pe Maria nu am de gand sa fac experiente. Mandarinile sunt no. 1 aici ca fruct traditional, in rest la fel, de ex acum e sezonul pepenilor (rosii si galbeni), al piersicilor si cireselor. Ca o curiozitate sezonul capsunilor e iarna, mai precis de Craciun. Cat despre sushi, da, japonezele mananca insarcinate fiind, desi la cursul de gravide ne-a spus sa consumam numai alimente foarte bine fierte sau prajite. Cineva a intrebat de sushi si i s-a raspuns ca e bine de evitat... insa ele nu prea tin cont, nici cand sunt gravide nici cand alapteaza. Aici cerealele nu prea sunt populare, doar corn flakes, dar ma voi duce la un magazin cu prodese din import sa vad ce si cum.
Micaalsa ce bine ca Iulia face kk singurica. Felicitari si pt prima noapte in care a dormit de la 10 la 5. La cat mai multe! Eu pana acum nu i-am dat morcov ca nu stiam cum sa i-l dau fiert sau crud, insa cum am asteptat pana acum mai astept un pic pana marti sa vad ce zice don doct.
Ciuf recuperare rapida si vezi ce faci cu calciul ala!
Noe multa sanatate Biecutei. Tocmai azi de ziua ei... sper sa fie mai bine !
Kim sanatate si lui tati al vostru. Depinde ce fel de blender ai. Aici sunt pe programe, il dai la cat de maruntit vrei sa fie...
Pispi

Stralucirea si Mercedesa... Distractie placuta la mare!!!!!!!!! Sa va intoarceti cu bine sanatosi!
Catrinutza bine ati revenit dragelor! Absolut superbe pozele de la mare si Mariuca voastra e o frumusete. Si Mariuca mea roade si baleste tot ce apuca stai fara grija. Iar cu mancatul la fel... 170 ml nu a mancat decat o singura data in viata ei! De obicei bea 100-120 iar zilele astea 50, 60... n-am ce-i face... ii dau in schimb mult suculet sa nu se deshidrateze, cam 100 ml pe zi in mai multe reprize. Cu greutatea sta bine in schimb, la 4 luni fara 4 zile avea 6600, deci nu ma panichez prea tare da mi-e ciuda ca arunc bunatate de lapte, ca-i fac cate 120 si bea cat are ea chef... azi la masa de la 4.30 a baut cu chiu cu vai 100, la 7.30 nu a vrut deloc ( atrebuit sa-l arunc pe tot), am mai incercat la 8.30 si a baut iar cu chiu cu vai 100 in 2 reprize.
Azi am incercat sa-i dau caisa. Maaamaaa ce taraboi a facut. Dupa prima lingurita a inceput sa urle ca din gura de sarpe. Nu reuseam s-o mai impac nici eu nici mama. I-au trecut nervii cu piersicuta, care in sfarsit a reusit s-o manance fara mare dificultate. Pana acum ne chinuiam ca facea aceeleasi miscari ca la supt si nu-i prea iesea manevra desi se vedea ca-i place tare. Ba chiar azi a apucat si lingura de vreo cateva ori si mi-a dat o mana de ajutor sa i-o duc la gura... ce se gandea ea.. ca poate n-oi nimeri....
rocsana si bebe maria
catrinutza spune:
Dupa cum se vede asta e dupa amiaza mea....postez de 20 de ori si nu mai intru dupa aia juma de luna....
Dar i-a ziceti: mai este vreuna printre voi care dati cereale la bb?
Cand, cum si in ce fel....ca mie doctora mi-a zis sa ii dau la bibele de seara ca sa doarma mai satula...si pt ca ii dau Bebelac am luat Cereale - orez tot de la Bebelac....
E bine sau nu sa ii dau?
Eu ii dau acum 60 de ml de suc de mar si morcov in cantitati egale...dar pana cand? pot sa ii dau si mai mult? sau o sa o fac fata-morcov? Ca tare ii mai place.
Voi ce puneti in supici? ca eu pun morcov, cartof, pastarnac, dovlecel, telina si patrunjel radacina si nu pot sa zic ca e fan supica....depinde de moment.
Cat de repede introduceti un nou aliment?
Mariuca la mare
varsta Mariucului
catrinutza spune:
salutare Rocsana....de ce nu pastrezi laptele la frigider? Mie daca imi mai ramane sau nu l-a vrut atunci il var repede in frigider si la urm. masa il servesc cu mare fast ....
cat despre mancatul la linguritza, asa face si Maria asta de Bucuresti....la inceput se stramba si icneste si ii vine sa verse de parca i-as da matraguna, dar daca am noroc sa ii prinda gustul, vorba ta se prinde de linguritza si si-o vara in gura si o linge pe toate partile de parca e acadea...
Ce fel de suculete ii dai?
Mariuca la mare
varsta Mariucului
Catrinel_17 spune:
La multi ani Matei, sa cresti mare si frumos si sanatos!
La multi ani Biutza, sa ti se indeplineasca toate visele!!
va pup pe amandoi si pe mamicile voastre!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ciuf spune:
Sal
La multi ani pentru shtrumphuletii: Matei, Anne Bianca, Stefan!!!
Catrinel, parca tu intrebai de scutece. Sper sa nu ma insel.
La Luca am folosit numai Huggies, nu am fost multumit de nimic altceva.
Pe cand acum, la Eva, ne-am decis sa folosim Pampers. Pipi scapa din Huggies, pe langa acel elastic (cel putin mie mi s-au parut mai bune la baietei, ca pishulica se ducea in sus) si se uda.
Apoi am folosit in prima luna unele Luv, de calitate mai proasta, dar care s-au consumat atat de repede si pot spune ca am fost multumita de ele.
Deci din cele doua renumite firme am optat pentru Pampers.
Pot sa spun ca scutecele Huggies erau de o calitate mult inferioara in Ro decat cele cumparate din USA.
Pispi, sa aveti parte de vreme buna si sa va simtiti bine la mare. Hihihi, ca ziceai de bagaje, sotul face atac cand e sa plecam pe undeva ca eu car toata casa cu mine. Mai ales acum cu doi plozi dupa mine.
Sa-i faci multe poze Perlutei la mare.
Catrinutza, e o frumoasa Mariuca. Mai sa mai faceti copii ca stiti sa scoateti specimene frumoase.
Rocsana, tot timpul mi-a facut placere sa-ti citesc postarile. Esti o atenta cu toata lumea, vii cu cuvinte frumoase pentru fiecare. Ne mai delectam si noi cu niste poze de-ale Mariei?
Catrinelu', Onichka e o scumpa. pup eu ciuful ei de vedeta.
Ia mai vino cu noutati fotografice.
Eu am terminat de facut saculetii cu bomboanele, ieri am umblat prin tot orasul pe la bombonerii si cofetarii. Am gasit bomboanele care se folosesc aici pentru acele "favor bags". Se cheama Jordan Almonds. Sunt bune cu draci.
Funditele mi le-am facut singurica, am muncit cateva ore bune la ele. Mi-au iesit exact ca in oras si am facut si economie la banuti. Ce sa mai, fata economicoasa!!!
Rochita va ajunge duminica. A comandat-o nasica.
Apoi am vazut si torturi. O sa aleg unul cu fructe, decorat cu multe fructe si cu un simplu la multi ani cu ceva trandafirasi. Ah, apropos, ce urare as putea scrie pe tort???
Am vorbit si cu preotul si botezul va fi oficiat la ora 13.00. Am trimis un e-mail la invitati cu invitatia facuta pe Evite. E super site-ul. Toti imi vor confirma participarea prin RSVP. Nu mai stau sa dau telefoane la atatea persoane. Se vor aduna cam 40 de pers.
Ieri m-am simtit mizerabil. O cadere de Ca. Eh si mutra mea nu i-a placut lui tata-socru. Deh.
Gata, am intins-o.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa